Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gorczyca niebieska

ukradli mi rocznice ślubu

Polecane posty

Gość gorczyca niebieska

Mój brat z narzeczona wzieli slub cywilny,zadzwonili do mnie z ta informacja nastepnego dnia i wiecie co tak mnie zatkalo ze dopiero po pewnym czasie zdalam sobie sprawe z faktu ze wzieli slub tego samego dnia co ja, uwazam ze to świństwo, bo skoro juz robili to potajemnie to mogliby chociaz wybrac inny termin.

Gość gorczyca niebieska
ktos obcy by mnie nie obchodzil,ale oni tzn moj brat i jego zonka mnie bardzo obchodza, wiedzieli ze mam rocznice, byli dzien wczesniej udawali ze beda swiadkowac u kogos a potem ze to oni slub wzieli, i wiedzieli ze mam z mezem rocznice tgo dnia, wierz mi ze nie jest mi przyjemnie gdy w nasza rocznice ktos z rodziny wpadnie z zyczeniami i oni do kompletu, to byl nasz dzien, to tak jak z urodzinami gdy je masz to sie cieszysz ale gdy jestes masz brata blizniaka i swietujecie razem jest mniej przyjemnie

Gość wrednamalpa26
zazdroszczę problemów

Gość olivia dunham
he? jakies dyrdymaly. Rocznice slubu obchodzisz z mezem a nie z cala rodzina

Gość gorczyca niebieska
bez ironii, problemów mam duzo innych ale ze chce o nich zapomniec to biore sie za tez bez znaczenie

Gość larysa26
wg mnie jestes stukniętA!!ZAZDROŚNICA PODŁA I TYLE,ROZPIESZCZONY BACHOR CO MUSI BYĆ ZAWSZE NA PIEDESTALE!!

Ślub już braliście, rocznica jest wasza.Jak będziecie obchodzić jakieś gody to oni i tak nie będą mieć na równi z wami okrągłej rocznicy. Bardziej mnie zastanawia w tym temacie fakt,że brat cię nie zaprosił (nawet nie poinformował), że bierze ślub.To jest nieco dziwne.

Gość reer
ale to trzeba miec zryty beret zeby takimi rzeczami sie przejmowac

a to liczysz na to,ze pol rodziny bedzie ci zyczenia skladac z okazji rocznicy slubu??? Rozumiem okragla rocznica - to mozna jakas bibe zrobic. Ale wiesz,ogolnie takie swieta to sie obchodzi w baaardzo waskim gronie - czyli ty i maz. Naprawde masz problem straszny...

Gość gorczyca niebieska
nie tylko mnie, bo ani on ani ona rodziny nie informowali

nie wtracaj sie w sprawy brata,bo to jego zycie i jego sprawa. Kup sobie jakas bielizne,walnij sete na rozgrzanie,i zrob mezowi taka rocznice,zeby nie zapomnial jej do konca zycia:)

Gość gorczyca niebieska
nie jestem zazdrosna ani nawet bardzo zla tylko w ten dzien zawsze mam uczucie ze dzis jest moje male swieto, a ona jest typem czlowieka ktory nie swietuje tego z mezem a wydzwania po rodzine czy pamietamy ajkie dzis swieto? I takie mam wrazenie jak by mi cos odebrala ta radosc ze znow jest ten dzien

Niech ona się cieszy swoim świętem, a ty w ten dzien nie odbieraj telefonów i ucztuj z mężem.Albo zróbcie kiedyś wspólną imprezę dla rodziny i znajomych. Nie dokładaj sobie problemów.