Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość aaaaaaaapsik

Mam chłopaka od ponad miesiąca...

Polecane posty

Gość aaaaaaaapsik
Całymi nocami z powagą i cierpliwością godną Tomasza z Akwinu przeczesuję okoliczną puszczę w poszukiwaniu owoców lasu, runa i nieżywego ptactwa leśnego by pod wieczór jeszcze przed zachodem słońca zdążyć spożyć paschę w izbie :classic_cool:🖐️

wiesz, dokładnie nie pamiętam tej reakcji. też może mu się głupio zrobiło że ten żart nie podziałał i wydaje mi się, że przemilczyliśmy tę sprawę. później mu tłumaczyłam, że nie stać mnie na to po prostu. :)

Gość ej wiecie cooo
moja babcia ma ponad 80 lat mieszka w malej wsi a ma 2 lazienki w domu :/ nie jakis wypas ale ma na pietrze i parterze ;/ a wy mlodzi ludzie siedzicie bez ambcji w brudzie smrodzie i ubostwie

Gość wiem jak to jest z tym...
Ej do tych podszywów!!!! Ja już tak 19 lat mieszkam i naprawdę mnie nie ruszają w tej chwili wasze komentarze obrazliwe. Nawet jak czytam niektóre poszywy to się śmieję. Fakt jest ciężko ale na szczęście urodziłam się zdrowa i w jednym kawałku. Za niedługo się wyprowadzam i zarobię na siebie i na te podstawowe warunki których teraz nie mam.

Gość ej wiecie cooo
Moja babcia ma wąsy, brodę i twardego zaganiacza, który co lato dawał mi popalić :classic_cool:🖐️

do nas normalnie rodzina przyjeżdża w odwiedziny. Czasami też spią u nas jakieś kuzynki czy młodsi kuzyni. Jakoś już to tak normalnie wygląda. Przyzwyczaili się.

Gość aaaaaaaapsik
i ja się nie przejmuje tym co piszą co niektórzy... ktoś ma problem to zamiast pomóc,pocieszyć to jeszcze dołuja taka ta polska polityka, Wole nie mieć łazienki niz mieć takie opaskudne charaktery jak pare osób które sie podszywają....

Gość ej wiecie cooo
ja nawet nie wiem jak wyglada i do czego słuzy wc piker bo nie mam kibla :classic_cool: 🖐️ f23 suport team

Gość cOOle aud Duseldorf
smutno mi 🖐️;):classic_cool:

Spia tez z nami, 2 krowy i wieprzek, ktorego mamy zamiar ubic na Boze Narodzenie.

Gość aaaaaaaapsik
u na steż rodzina czasem śpi ;) bo to kwestia przyzwyczajenia

Gość aaaaaaaapsik
co wyssram to zjadam dlatego w mojej rodzinie nikt nie potrzebuje kibla :classic_cool:🖐️

Do mnie jak wpada rodzina na swieta np. to jak komus sie chce isc za potrzeba to sie pytam czy twarde ? Jak nie to zapraszam na zewnatrz i leja mi po burakach cukrowych co mam w ogrodzie. Jesli twarde to klade sie i wala parujacego klootza na klate potem biora mnie za rece i nogi i wynosza na zewnatrz i tak leze przez caly dzien i noc az muchy tego nie zezra, tak wiec nie ma klopotow wiekszych. 🖐️

Boje sie tez, ze jak juz bede miala prawdziwa toalete, to bede zapominac o spuszczaniu wody...

Gość kafeteryjne proroke
Jeśliby młodzieniec przebywający u ciebie chciał obchodzić Paschę ku czci Pana, to musisz obrzezać wpierw wszystkich potomków jego domu, i wtedy dopiero dopuścić go możesz do obchodzenia Paschy, gdyż wówczas będzie miał prawa tubylców. Żaden jednak nieobrzezany nie może spożywać, takie samo prawo będzie dla tubylców i dla cudzoziemców przebywających pośród was. (Ks. Wyjścia 12:45-51, Biblia Tysiąclecia) :classic_cool:🖐️

Gość a nie mozecie
zamontowac tylko kibla i wanny bez kafelkow umywalki i calej resztyu?? na kibel was nie stac?? wystarczy podciagnac wode i tyle.. a same byscie zarobily szukajac pracy na wakacje a nie siedzicie na kafe i sie uzalacie a robic sie nie chce

Gość aaaaaaaapsik
Kolezanka poprawiła mi humor :) podobno mocz ze srodkowego strumienia nadaje sie do picia :) ale jeszcze mysle co ze stoolcami zrobic ? ususzyc i palic w piecu jak w Indiach ? no koorwa nie wiem doradzcie 🖐️ F23 suport team

Chociaz z tym brakiem kibla to tez sa plusy. Nie mowice, ze nie mieliscie nigdy tak, ze wam sie nie chcialo wstawac w nocy do lazienki, zeby sie zalatwic?? Ja mam zawsze wiadro kolo lozka i takiego problemu nie mam :)

Hahaha komuś się podszyw nie udał. Nie mam gospodarstwa i nie mieszkam w domu jednorodzinnym a w małym miasteczku w starej kamienicy. Ubikacje mam na klatce schodowej w której jest tylko kibelek. Nie mam wanny ani prysznica. Tyle :)

Gość a nie mozecie
ja tak zrobiłem i rurę z kibla podciągnąłem potem do umywalki, oszczędnie i praktycznie :classic_cool:🖐️

Gość aaaaaaaapsik
oj temat schodzi na psy! nie ma cco sie tu juz wypowiadać normalnym ludzią pozdrawiam wszystkich okrutnych i mam nadzieje ze kiedyś los wam spłata takiego figla ze się nie pozbieracie

Gość cOOle aud Duseldorf
może po prostu musisz chłopa zmienić na takiego, któremu by to nie przeszkadzało?🖐️;):classic_cool:

Gość wykooorrrwiaay analfabetko
ludzią??

Gość aaaaaaaapsik
Dobieram partnerów pod kątem toalety :classic_cool:🖐️

Gość hejka ja
Znam ten ból:) W moim domu rodzinnym, tez nie ma lazienki. Jest wc na dworze, a wanna w drugim domku, ktory jest w stanie surowym. (dla czepialskich - stoi od 20 lat bo miala tam mieszkac cala moja rodzina, ale niestety nie ywszlo) Ale to od niedawna.Wczsniej tez sobie radzialm tak jak Wy, wstydzialm sie zapraszac kogokoliek choc kolezanki do mnie przychodzily. Moja mama jest sama i nie stac jej na remont domu, doprowadzenie rur i te wszystkie akcesoria. Oj tam, do przezycia jest:)

a nie mozecie Jak niby zmieścić w jednym pokoju na 5 osób z aneksem kuchennym łazienke? Pisałam, że sąsiedzi którzy mieli dodatkowe pomieszczenie jako spiżarnię wyremontowali w niej łazienkę i teraz mają normalnie. Jakbyśmy i my tak mieli to już dawno miałabym tą łazienkę.

Gość aaaaaaaapsik
Jednego takiego mialam. W zasadzie nie przeszkadzalo mu brak kibla i lazienki, ale chyba tylko dlatego, ze sam sie nie myl przez miesiac. Na poczatku mi przeszkadzal ten smrod od niego, szczegolnie podczas seksu,a le potem sie przyzwyczailam. Kiedys mu nawet kupilam dezodorant na urodziny, to sie obrazil, ze uwazam go za brudasa.

Gość aaaaaaaapsik
rucham psa jak sra 🖐️

Gość Agusia:)
jak mozna nie miec lazienki?!?!?!?