Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość aaaaaaaapsik

Mam chłopaka od ponad miesiąca...

Polecane posty

Gość wiem jak to jest z tym...
Tak jak pisałaś. Temat schodzi na psy i nic na to nie poradzimy :) Chciałyśmy sobie normalnie pogadac we własnym gronie i się nie dało. No trudno. Pozdrawiam wszystkie te dziewczyny które znają ten ból braku łazienki. Na szczęście jakoś sobie jednak radzimy :)

Gość no bez przesady
Przeciez jak sie ma zaradnego chlopa to jaki problem kibel zrobic ? Kompakt do 300 zl Plus rury i tyle no bez przesady ze to jakis ogromny kosz w tysiacach zlotych.

Gość SNK zaczynający dobre tyrańsko
Bauhahahaha polaczki :D🖐️ Mamy XXI wiek a niektórzy myją się w misce :D Pewnie macie jescze monitory CRT i internet 512kbit? :D🖐️

W koncu sranie do wiadra nie jest takie zle ;)

wiesz ile byśmy musieli za robocizne zapłacić? a pociągnąć prąd, wodę i ogrzewanie? te nie takie proste. mam miejsce w którym powinna stać łazienka i tak są gołe mury. nic więcej.

Gość IrenaKK
ja mam takie cudo w łazience: www.jacuzzi.homo.com

Gość SNK zaczynający dobre tyrańsko
To niech stary sam zrobi tą łazienkę, no chyba, że cały dzień leży najeebany na kanapie i rzyga pod siebie :D

Gość no bez przesady
A chłopa nie masz tam jakiego co by to zrobil ? no bez jaj, wode z kuchni pociagnac, kupic grzejnik gazowy jak macie gaz lub na prad, wanna z 200 zl rurki ksztaltki i powoli robic lazienke a nie lamentowac na necie.

Gość ja tez nie miałam
i maz do tej pory mi to czasem wypomina i sie ze mnie smieje, a jestesy juz 14 lat po slubie... iestety w dzisiejszych czasach ludzie nie sa wyrozumiali bo i alzienka w pl jest najzwyklejszym standaredem, potrzeba podstawową, ale czasem warto spojrzec na slumsy nawet w ameryce i innych cywilizowanych krajach za ktorymi Polska jest daleko daleko w tyle, tam jest jeszcze gorzej, niektorzy mieszkają nawet na cmentarzach

Latwo wam mowic. Ja nie mam chlopa, bo mowiac delikatnie Miss Polonia nie jestem. :(

Gość ja tez nie miałam
Z tamtych czasow zostalo mi jeszcze sranie do miednicy i wyrzucanie tego przez okno ;)

pomarańczówka Nic się nie przejmuj. Nie rozumiem po co tak od razu wszystkich obrażacie. Prowadziłyśmy rozmowe w swoim gronie a wy zaczęliście po nas jeździć jakbyśmy robiły coś złego. Ja nie mam miejsca na takową łazienkę. Koleżanka nie ma funduszy bo nie każdy musi je mieć. Różne przypadki chodzą po ludziach. Cieszcie się, że akurat macie normalne warunki. My na takie same będziemy musiały zapracować (ja juz za 2 miesiące się wyprowadzam z przyjaciółką na wynajęte mieszkanie chociaż mam tylko 19) Nie musicie od razu obrażać. Ogarnijcie się trochę.

mam telewizor marki Okił :classic_cool:

podmywam się wodą z miski tatowej jak skończy myć stopy

Nie udal się podszyw. Kolejny raz :) Chłopaka mam od ponad pół roku. Za niedługo do niego wyjeżdżam do pracy za granicę. Jak wrócę tak tak jak pisałam wyżej będę wynajmowała mieszkanie. Wreszcie długo oczekiwane :) Pozdrowienia dla moich i i innych podszywaczy. zabawni jesteście :)

Gość stoolej
wpisz w google F23 to zrozumiesz !!!

Praca jest na st. Pauli. Stawka godzinowa, śmiecie🖐️)))

Jade za granice bede ciagnac ciapate bagiety za zarobione pieniadze kupie sedes i takie tam :) 🖐️ :classic_cool:

ojca nazywam chłopakiem :classic_cool:

Gość miodkowaaaa kanapka
Dziewczyny glowa do gory nie przejmowac sie, ja wiem ze jestescie przyzwyczajone ale boicie sie reakcji osob trzecich tj chlopakok, kolezankek, najpierw spotykajcie sie na gruncie neutralnym, dopiero pozniej do domu, jak masz tak masz, ja mam zwykly dom nieotrynkowany, mala lazienke i co jakos zyje, facecot zapraszalam jak mam tak mam zawsze bylo czysto jak byli i jest czysto sprzatam, nie popadajce w kompleksy ja mam male cycki, i np musze usuwac wasik czy wloski z nosa.... i co wczesniej myslalam ze jestem sama, a jak zalozylam temat albo sie pojawialy bylam w szoku ze sa ludzie ktorzy tez tak maja.... trudno nikt wygladu czy domu w jakim mieszka nie wybieral.... POZDRAWIAM WYBACZCIE ZE NA POCZATKU MOJE PYTANIA BYLY GLUPIE... PRZEPRASZAM :) BUZIAKI

Gość miodkowaaaa kanapka
oprócz wąsika usuwam też ser spod napleta i włosy z pleców :classic_cool:🖐️

Gość miodkowaaaa kanapka
a z tymi podszywaczami byly, sa, i beda :) takze to olewac ludzie niedojrzali inteligentnie koniec i kropka ;)

Gość pomarańczóvvka
sram do zlewu :classic_cool:

Gość miodkowaaaa kanapka
sram prosto w buielke 1,5l pet :classic_cool:

Gość raport dostarczenia
A ja zsikałem się w majtki w zerówce, i nikt z tego problemu mi potem nie robił... Mimo że przez całą podstawówkę chodziłem do klasy z tymi samymi ludzmi.

Gość miodkowaaaa kanapka
Oglaszam sie w intrenecie jako pan do towarzystwa.

Gość raport dostarczenia
Niestety w pierwszej klasie liceum zesralem sie w gacie podczas recytowania wiersza na akademi z okazji dnia nauczyciela. Po tym moi koledzy juz nie byli tacy wyrozumiali :(

Gość miodkowaaaa kanapka
malo smieszny podszyw ;) mala poprawka jestem dziewczyna ;) a teraz mi wisi co napiszesz buziaki dziewczyny i zaproscie facetow ;) pa

Gość miodkowaaaa kanapka
Za zetke daje sobie gasic pety na dupie :classic_cool: