Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość aaaaaaaapsik

Mam chłopaka od ponad miesiąca...

Polecane posty

Gość aaaaaaaapsik
pomarańczówka napisz dokładniej jak mu to powiedziaąś bo troche nie zrozumiaam;/

Gość wiem jak to jest z tym...
pomarańczówka Dziewczyno współczuję. Chłopak zachował się totalnie bez wyczucia. To musiał być straszne. Bo niby komus ufamy i nie jest to w żadnym wypadku nasza wina a ta osoba nawet nieświadomie potrafi coś tak przykrego powiedzieć. Nie zrozumie to ten kto ma normalną łazienkę. Taka prawda.

Gość aaaaaaaapsik
o ty masz chociaz kibelek ;) dobre i tyle

Gość aaaaaaaapsik
Moja stara pierze w rzece :classic_cool:

Gość cOOle aud Duseldorf
jak mozna nie mieć wanny i sraczyka?🖐️;):classic_cool:

Gość nie wierze ze takie czyste cho
chodza te wiesniary bez lazienek pewnie smierdza na kilometr

Już się podszywy zleciały. Nie przejmujcie się :) cOOle aud Duseldorf No wyobraź sobie że mozna.

Gość aaaaaaaapsik
My po koleji sie myjemy w duzej misce wody, mamy kotare i nic nie widac, wchodze no miski i myje cialo potem nogi i głowe, a potem z tej samej wody korzysta reszta tak mamy ja w poniedziałek kapie sie pierwsza mam swieza wode, siostra we wtorek a ja po niej i takie dyzury mamy. Najgorzej to jest z załatwianiem sie bo do wiaderka walimy w kuchni ;/ kurde gorzej jest w niedziele przy obiedzie jak komus sie chce i szczy przy wszystkich, to slychac jak sie mocz obija po sciankach wiadra. Wstyd juz przyczepy kempingowe sa lepiej wyposazone

Gość cOOle aud Duseldorf
po prostu nie wierzę, że są jeszcze takie gospodarstwa🖐️;):classic_cool:

Gość Agusia:)
Kurde a ja narzekalam na moje 2pokojowe mieszkanie dla mnie samej w wieku 22 lat i tez sie chlopaka wstydzialam zaprosic... serio wspolczuje ci z calego serca... ale przynajmniej mi oczy otworzylas ze moje warunki nie sa az takie zle.. dzieki!

nie wierze ze takie czyste cho Tak się składa że jestem czystsza niż niektóre osoby mające łazienkę. Od małego byłam uczona i wyczulona na higienę. Dziewczyny tutaj również.

ty było tak, że kiedyś byliśmy u mnie w moim mieście i nikogo w domu nie było u mnie. i chciał żebym w końcu go do domu przyprowadziła. i tak stękał i stękał i w końcu poszliśmy. jak już w końcu przyszliśmy to zobaczył tylko ten pokój i kuchnię i zapytał gdzie mam wannę. tak niby w żartach zapytał. a ja mu powiedziałam: "nie ma. nie widać kurwa.? jak coś się nie podoba to możesz iść." coś w tym stylu mu powiedziałam. no i tyle. mam nadzieję, że teraz klarownie to napisałam :) sorry że tak wolno odpisuje ale pisze z telefonu ;/ tak, sprawił mi przykrość ale nie zrobił tego specjalnie. nie spodziewał się, że ktoś może w takich warunkach mieszkać...

cOOle aud Duseldorf Ja nie mieszkam w domu jednorodzinnym tylko w starej kamienicy. Moi sąsiedzi też nie mają łazienek. Tylko niektórzy mający wcześniej w mieszkaniu takie dodatkowe pomieszczenie/spiżarnię przeremontowali ją na łazienkę. Ja takiego pomieszczenia w swoim nie miałam.

Gość aaaaaaaapsik
mój sąsiad to paździoch :classic_cool:

Gość ludzie którzy w dzisiejszych
niezly podszyw z tymi dniami tygodnia :D z tego co widze po nickach i wypowiedziach jesteście jeszcze mlodziutkie :-) powiem Wam, że ja jak myłam sie w misce, to ciało codziennie, włosy co 2 dni i teraz, kiedy juz mam prysznic robie tak samo. Byc może gówniarze, w sensie wasi rowiesnicy moga sie z Was smiac, jak mam 27 lat i jak opowiadam znajomym o tym, to nikogo to ani nie smieszy, ani nie dziwi.

Gość a ile ty masz lat że takie
niestworzone historyje wypisujesz?

Gość aaaaaaaapsik
oj mój drogi podszywaczu skoro wiesz jak słychać jak sie leje do wiaderka to znaczy ze ty tak robisz gratulacje;)

Gość Agusia:)
jak mozna nie miec lazienki?!?!?!?

jestem zadbana, nie najbrzydsza. jakbyś mnie na ulicy zobaczył to byś nie pomyślał, że się myje w wanience. a na dodatek z głodu nie umieram. i ubrać też mam co.

pomarańczówka a jaka byłe jego reakcja po tym jak mu tak powiedziałaś? No ja Ci się kochana wcale nie dziwię. Sprawił przykrość z tym że nieświadomie. Chłopak pewnie chciał jakoś wybrnąć z tej sytuacji żartem bo widział że się stresowałaś i było Ci wstyd. Trochę mu się ten żart nie udał bo jesteś przeczulona na tym punkcie. To również rozumię bo tak samo bym się zachowała jak Ty w tym wypadku. Ja swojego chłopaka do domu jeszcze nie przyprowadziłam. Jestem z nim już ponad pół roku ale powiedziałam że nie mam warunków żeby go zaprosić.... Głupio ale cóż. Na szczęście jakoś to chyba zrozumiał bo się nie wprasza. Jeszcze 2-3 miesiące i się wreszcie wyprowadzam.

podszywacze... ech... :)

Gość aaaaaaaapsik
aa pomarańczówka teraz wiem;) troszke mi teraz lepiej w sumie m,oj chłopak ma 20 lat to mam nadzieje ze to zrozumie chociaż on mieszka w bloku i łazienke ma ale marmurów tez nie ma;)

Gość aaaaaaaapsik
Mam prywatną publiczną toaletę z połową wsi :classic_cool:🖐️

Gość cOOle aud Duseldorf
trochę mi przykro, kiedy czytam wasze wypowiedzi🖐️;):classic_cool:

Gość do tych bez LAZIENKI
a rodzina do was nie jezdzi nawet na swieta?? nigdy nikt nie nocuje?? i co dajecie miche z woda zeby sie myli??:/ to obrzydliwe :/ albo w zimie karzecie isc w krzaki srac?

Gość cOOle aud Duseldorf
ja sram u turka na zapleczu, czasami mi pozwala jak nie ma klientów :classic_cool:

Gość ej wiecie cooo
potem sie dziwia ludzie ze polacy sa wysmiewani za granica i polska to zacofany kraj jak takie brudasy psuja reputacje i nie maja nawet podstawowych warunkow mieszkalnych !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Gość aaaaaaaapsik
Chodze codziennie do Praktikera, Obi lub Castoramy i wpatruje sie w muszle klozetowe i sedesy, czasem je przytulam i całuje jak nikt nie widzi i udaje ze wale kupe albo sikam bo chce zobaczyc jak sie czuje moja pupcia na zimnej porcelanie kompaktu Cersanit :) Kurde jak bede miala swoj dom to w kazdym pokoju zamontuje klozet F23 suport 🖐️

Gość osobiscie posiadam zgrabny
co sie czepiacie młodych nastolatek ze ich rodzicom w zyciu nie wyszlo.