Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość aaaaaaaapsik

Mam chłopaka od ponad miesiąca...

Polecane posty

Gość ja bylam przekonana, ze
AUTORKO jak masz tylko jeden pokoj i kuchnie i w dodatku bez drzwi to jak Ty sie kapiesz, domyslam sie, ze w jakiejs duzej misce/wannie, ale co ojciec patrzy?

Gość miodkowaaaa kanapka
a jak Wy sie myjecie, pierzecie? nie wiem golicie....

Gość wiem jak to jest z tym...
Wstydzimy się dlatego że przez to iż tak mieszkamy czasami jest wstyd zaprosić kogoś do siebie. Ja wiem, że to nie moja wina ale nie zrozumie ten kto ma normalne warunki mieszkaniowe. Odkąd pamiętam chciałam się jak najszybciej wyprowadzić. Chodzimy jak normalni ludzie. Czyści, zadbani ale feler jest taki, że tej podstawowych warunków mieszkaniowych nie ma zapewnionych.

Gość aaaaaaaapsik
w sumie racja to nie moja wina ale wstyd zawsze jakiś jest;/ jak mnie zapyta o łazienke to co mam mu odpowiedzieć???

No ja mam tak, że między tym aneksem kuchennym a pokojem gdzie śpimy jest taka roleta co się opuszcza i to ma mi zapewnić jako taką prywatność. Jest bardzo cieżko. Już tak 19 lat mieszkam i zdążyłam się przyzwyczaić ale cholernie źle mi z tym.

Gość dobry.partner
Jeśli chcielibyście pogłębić swoją wiedzę na temat płci przeciwnej to zachęcam was do skorzystania z kursów uwodzenia prowadzonych przez Wyższą Szkołę Uwodzenia, Wywierania Wpływu i Rozwoju Wewnętrznego. Ukończyłem tam kurs Alpha Male i zamierzam kontynuować go na kolejnym stopniu :) zrobili na mnie pozytywne wrażenie, mam o nich dobrą opinię i dlatego i wam polecam :) można się wiele dowiedzieć o relacjach damsko-męskich i o sobie samym zajrzyjcie na ich stronę www.wyzszaszkolauwodzenia.pl

Gość aaaaaaaapsik
no właśnie z myciem jest tak że każdy idzie do pokoju a ja się myje w kuchni. Pierzemy w takim pomieszczeniu na dworzu tam stoi pralka i am mama pierze

powiedz mu zanim do ciebie przyjdzie, ze nie masz lazienki w domu...

Gość bgfhghgh
ale jak wy się kąpiecie?

nie mozesz go zaprosic do babci? babcia ma lazienke?

Gość poziomka92
miałam tak samo. dopiero po roku chodzenia zaprosiłam mojego chłopaka do domu! właśnie z powodu tej je*banej łazienki!! powiedziałam mu ze jej nie posiadam przez telefon bo latwiej mi było :p a on mnie wyzwał i to bardzo... że nie powiedziałam wcześniej i że sie wstydziłam! powiedział że mnie kocha i to nie jest wazne jak mam w domu! jestesmy razem do dzis a on z wielka checia do mnie przychodzi :) zaproś go!

Gość ludzie którzy w dzisiejszych
ja w domu tez nie mialam lazienki przez kilka lat, dopiero w 99 roku rodzice zrobili. Umyc mozna w misce całe cialo, jesli nabierasz wprawy przez lata, jest to niemal tak łatwe jak prysznic :-) Grzeje wode na gazie, wlewam wrzatek do miski, mieszam z zimna, az bedzie odpowiednia temperatura. Myje sie od góry do dołu, potem wode wylewam. Jak chce umyc wlosy to tak samo, tylko miske stawiam na stolku. Idzie sie przyzwyczaic. Choc u siebie mam normalna lazienke, to jak gdzies jestem na biwaku, czy gdzies, gdzie nie ma biezacej wody, radze sobie swietnie w przeciwienstwie do innych, co to nie wiedzą, od czego zaczac :D

Gość poziomka92
aha i najwazniejsze jest to żeby było posprzątane! u mnie zawsze czysto i pachnie co innego gdyby byl syf na kolkach to tez bym nie chciala przychodzic do takiego mieszkania

Gość aaaaaaaapsik
babcia nie ma łazienki jakby miała to by nie było problemu, jak ja mam mu to powiedziec przecież to takie wstydliwe

u mnie z myciem to jest jak że jedna osoba robi to w kuchni a reszta musi siedzieć w pokoju. a wodę grzeje w czajniku elektrycznym bo cieplej wody też nie mamy. pierzemy też w kuchni. a chłopak przyszedł do mnie po jakiś dwóch miesiącach. ale wymusił to na mnie i nie zdążyłam go na to przygotować.

Gość miodkowaaaa kanapka
aapsikkk ale pisalas ze nie ma drzwi przeciez mozna podgladac, a slyszysz jak w nocy rodzice sie kochaja? ranyyy

Gość aaaaaaaapsik
tez zawsze u mnie porządek ale ten smród dymu papierosowego;/

Gość a ja poewiem takkk
A JA MIESZKAM TYLKO Z MEZEM I MAMY 4 POKOJE KUCHNIE I DWIE LEZIENKI HAHA A WY KIBEL DREWNIANY W KRZAKACH HAHA DO ROBOTY IDZCIE I ZAROBCIE NA LAZIENKE TO FORTUNE NIE KUSZTUJE

Gość miodkowaaaa kanapka
i to tak codziennie sie myjecie... czy tylko np kapiecie sie dwa raz w tygodniu a tak sie podmywacie?

Gość poziomka92
do ludzie którzy w dzisiejszych to fakt ja tez mam wprawe w myciu sie w misce hehe... robie tak samo jak Ty to nie jest takie tragiczne! :p

Gość aaaaaaaapsik
pomarańczówka i jak zareagował?? no nie mamy drzwi ale nikt sie nie podgląda bo kogo to obchodzi?? a rodzice nie śpią razem mama śpi ze mną w kuchni a tata tam gdzie telewizor

Gość poziomka92
ja sie myje codziennie! całe ciało! i jestem czystsza niz ci co maja wanne lub prysznic! to ze nie mamy normalnej lazienki nie znaczy ze jestesmy brudni

Ja mam taką trochę większą plastikową wanienkę i się kapię normalnie bo nad kranem w aneksie kuchennym mam termę podłączoną. Jak była mniejsza to w misce się myłam :) Hehehe fakt faktem jak gdzieś na jakiś biwak się pojedzie to nie mam problemu tak jak inni.

Gość aaaaaaaapsik
miodkowaaaa kanapka ja tam się myje codziennie tzn. całe ciało myje codziennie a co dwa dni myje głowe. oczywiście w taki sposób jak ludzie którzy w dzisiejszych

niby dlaczego ktos z rodziny miałby podglądać? Po co? głupie pytanie zadałas, osobo wyżej. Dziewczyny, nie przejmujcie sie brakiem łazienek. Jeszcze kilka lat i pojdziecie na swoje :-) a ta co sie chwalila dwoma łazienkami to widac też srac chodziła za stodołe i nagle jej los sie odmienił i teraz sie cieszy jak durna ;-)

przynajmniej nigdy wam nie przyjdzie do głowy robic sobie słit-focie w odbiciu łazienkowego lustra ;-)

Poziomka otóż to!!! To że nie mamy łazienki nie oznacza że chodzimy brudne. wręcz przeciwnie ja codziennie się kąpię w tym jak ja to nazywam - basenie przenośnym :) Najlepiej zaobserwować w szkole że niektóre osoby co to mają wanny, prysznic i inne takie nie potrafią zachować czystości, są niedomyci, śmierdzi od nich. Mi by nikt nie powiedział że czegoś takiego jak łazienki nie posiadam bo zawsze jestem czysta i zadbana. Moja mama od małego wymagała od nas czystości i codziennej kąpieli.

Gość cOOle aud Duseldorf
kąpie się 2x dziennie, nygusy🖐️;):classic_cool: