Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość przyszła maaamuska

22 lata -ciąża - za wczesnie??

Polecane posty

Gość przyszła maaamuska

Czy uwazacie ze to za wczesnie na dziecko?? dziewczyna od roku jest męzatką, w tym roku się obroniła a od pazdziernika idzie na studia II stopnia ( pisze to bo wiem ze wiele od razu osób pisze ze takie matki to nie maja szans na wykształcenie)

Gość ssdsddfdfdffgfgfg
jej sprawa, dla mnie OK, skoro chce sobie w tak mlodym wieku psuc figure to jej sprawa

Gość nie wg kafeterianek 20 lat
to magiczna liczba w której powinno sie miec juz bahora , meza i mieszkanie a 19 lat to jeszcze stanowczo zawczesnie na wszystko

Gość eeetamm
ee tam. Raczej dobrze sie ustawiła - mąż jest, wykształcenie - robi, zanim skończy studia to dziecko na tyle odchowa że bedzie je mogła puścić do przedszkola a sama robić kariere, za 20 lat - będzie wolną kobietą i będzie mogła odpocząć :)

Gość ja bym wzięła większe
Jak miałam 22 lata i studiowałam to uważałam, że za wcześnie. Oczywiście sama nie miałam wtedy dziecka, ani nie byłam w ciąży. Teraz mam 30 lat i uważam, że trzeba było wtedy rodzić :p Miałabym już z głowy, a tak to się przyzwyczaiłam do wygodnego życia i dziecka wcale nie będę miała.

jestem własnie w takim wieku, cóż-jest to wczesna ciąża, ale nie ma w tym nic niezwykłego-ot, normalny wiek na dziecko. a osobiście nie chciałabym tak wcześnie, faktycznie ciężko jest na pewno odzyskać figurę, nie mówiąc o drastycznej zmianie życia o 180 stopni

Gość przyszła maaamuskaaaa
co do figury to taka chudzina watpie czy ciąza jej popsuje figure jak juz co to pozniej bedzie tylko lepiej wyglądać jak bedzie tylko chciała utrzymac wage takiej pozazdroscic ...

Gość przyszła maaamuskaaaa
pisze bo ja dopiero zdecydowalam sie na dziecko po 30 i chyba to byl bład, najpierw byłam w szoku ze tamta dziewczyna jest w ciazy bo to taka ułozona i z ambicjami a teraz mysle ze rzeczywiscie za 20 lat to juz bedzie mogla troszke odsappnac a ja bede miec dziecko w wieku dojrzewającym i co mi bylo z tego ze wczesniej myslalam tylko o karierze ...