Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość wrozka okuszka

panienski prezent

Polecane posty

Gość wrozka okuszka

Hej! Mam mały dylemat. Moja przyjaciółka organizuje wieczór panieński z drugą koleżanką. I tu cały problem. Przyjaciółce chciałam dać śliczny zestaw bielizny i jakieś gadżety. Dziewczyna z która moja przyjaciółka organizuje wieczór nie jest mi zbyt bliska. Znamy się jednakże nie utrzymujemy ze sobą żadnych kontaktów, na jej ślub też nie zostałam zaproszona. Myślałam żeby kupić jej z tej okazji mniejszy prezent (podkreślam że jestem jedynie biednym studentem ) coś w rodzaju samych zabawnych gadżetów. Z tym że nie wiem czy to nie będzie obraźliwe (jeden prezent znacznie mniejszy od drugiego). Niestety nie będę znała prawie nikogo na tym wieczorze więc kwestia złożenia się też odpada :/ Z jedną dziewczyną tej koleżanki mogłabym się ewentualnie skontaktować przez fb. Co Wy na to? Trochę kłopotliwa kwestia :/ No chyba że na zaproszeniu będzie wyraźnie zapisane że zapraszają obie, wtedy sprawa się rozwiąże...

Gość panienka z okienka :)
Może zapytaj się tej przyjaciółki... Myślę że tamta nie obrazi się za jakiś drobiazg z twojej strony, nie idziesz na jej wesele, nie kumplujecie się więc i tak będzie to z twojej strony dużo.

Gość Bizuteria-Magia
A może jako dodatek po prostu biżuterię. Będzie zadowolona i na pewno przyda się na dłużej. www.bizuteria-magia.pl

Gość anuskaaaaaaa
mozesz jej kupic branzoletke do charms z jedna zawieszka w Aparcie sa takie niedrogie kosztuja chyba niecala stowke a ni jej nie obrazisz a napewno bedzie zadowolona bo to jest modne

Gość anuskaaaaaaa
a tak na marginesie to kolezanka powinna sama organizowac ieczor panienski a nie z kolezankami bo naraza na niepotrzebne koszty ...