Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość inchblue

Od 1 sierpnia 15 kg w dol

Polecane posty

Ja dzisiaj w pracy tylko kawka, w domu kopytka z cynamonem. I jaka narazie nic ale coś by trzeba jeszcze zjeść. Rower sobie odpuszczę bo strasznie wieje. I jakie efekty po tym kefirze ??? Może też się skusze np. w piątek. W niedzielę idę na chrzciny to raczej nie będę mogła się oprzeć :P

czesc Dziewczyny, jak Wam idzie kefirowo?ja dzis niestety ni mogę uznac dnia kefirowego-zobligowana byłam do lunch'u w pracy.Na szczęscie wg rozsądku wziełam salatkę i rybkę.Jednak co by nie było wolałabym unikać nieplanowanych posilków ,a w prayc to ciężkie,bo nie wypada wg zasad etykiety "biznesowej"odmawiać:( buuuu ok ide pobiegać Dziewczyny.planuje jutro lekki dzię -filet z kuraka + s.wiejski i pomidorek w pracy.

Gość Zielone jabłko
zębiara pewnie :) " Mieszamy kubek zsiadłego mleka, dwie łyżeczki mąki z ciecierzycy, białko jajka i sok z połowy cytryny. Papkę nakładamy na włosy i spłukujemy po 30 minutach" Maseczkę stosujemy raz na jakiś czas:) Muszę się zaopatrzyć w mąkę z ciecierzycy. Jutro będę w sklepie to kupię. Ja niestety nie dałam rady na samym kefirze. Zakręciło mi się w głowie, zrobiło ciemno przed oczami i mama stanowczo nakazała zjedzenie obiadu. Czyli oprócz kefira zjadłam też pierś z kurczaka z warzywami na patelnię ale ja je przygotowuję w parowarze. Moja rodzicielka oczywiście zakazała stosowanie oczyszczenia samym kefirem. Powiedziała, że mam dopiero 19 lat i potrzebuję więcej witamin i kalorii do zjedzenia niż sam kefir. Mój organizm potrzebuje energii a z kefira jej nie czerpie. Sama to wiem ale myślałam, że nic mi nie będzie. To był błąd! Więcej go nie popełnię. W tym wypadku zamierzam się posłuchać. Jak do tej pory będę piła kefir tylko na kolacje. Ale nigdy już sam kefir. aneczka78 ja też dzisiaj robiłam porządki w swojej szafie. Za duże ciuchy spakowałam do oddania. Czas jakoś zleciał. Z ćwiczeń to ćwiczyłam dzisiaj 2 godziny na stepperze. wiszys na pewno nam się uda! Ja jestem optymistką od urodzenia i innej opcji nie widzę ! :) Pozdrawiam:)

Zielone jabłko, ja też nie dałam rady na kefirach samych i zjadłam na kolacje sałatkę warzywną z majonezem i żółtym serem i szynką ech nigdy więcej samego kefiru, kefir na kolację owszem, ale w dzień trzeba coś jeść ;-) bo potem jak się jest głodnym to się je wieczorem więcej. Aż się boję jutrzejszego ważenia bo szkoda mi tego co już schudłam, ale do świąt damy radę, prawda dziewczyny ??

Dlatego ja nie kabinuje i trzymam sie moich malych posilkow,bo jak zaczne sie glodzic to znowu sie zraze i nic z tego nie wyjdzie ;( Ja dzis wzorowo trzymalam sie dietki :) Milych snow Do jutra :)

Aneczka ja też dalej zamierzam ciągnąć dietę 1200 kal w sumie to jem wszystko, tyle że mż ;-) i bez słodyczy i innych zapychaczy spokojnej i miłej nocy,dobranoc

Nie ma to jak poranek kawka+internet :) czuje ze z dnia na dzien mam coraz wiecej energii dzieki dietce.Dzis u nas sloneczko moze pojde dzis pobiegac jak sie wyrobie. Dziewczyny oprocz witamin bierzecie jeszcze jakies wspomagacze? bo mam juz jakis czas kupione bio cla duo, moze to cos dodatkowo pomoze???

Gość Ziel
Witam panie:) wilkowa ważenie jest w piątek:) Dzisiaj jest środa. Zgadzam się. Nigdy więcej dnia kefirowego.Na kolację jak najbardziej ale w dzień trzeba coś zjeść. Uda nam się! W święta będziemy jak odmienione. Założymy ubrania o mniejszy rozmiar, zrobimy makijaż i ułożymy włosy i zaczniemy życie z nową wagą. A w sylwestra będziemy mogły kupić jakąś extra kieckę i będziemy świętować nowy rok z nową wagą. Nie wiem jak wy ale ja zawsze życzyłam sobie , że schudnę i teraz zamierzam schudnąć:) Z wami mi się uda! Wasze zmagania są motywacją i te piątkowe ważenie:) zębiara zapomniałam! :) Spóźnione wszystkiego najlepszego. Dużo zdrówka , szczęścia i wszystkiego o czym marzysz. Życzę też Ci wytrwałości do dążenia Twojej upragnionej wagi 65:) aneczka78 Ja nie głodowałam. Chciałam się oczyścić ale przyznaję , że to była głupota. Ja zamierzam trzymać się diety MŻ i WR :) I nie przejmować się drobnymi potknięciami bo każdemu się zdarza . Zjadłam coś niedozwolonego, trudno , rano trzeba wstać i trzymać się diety. Aneczka78 ja nie stosuję wspomagaczy. Czytałam opinie innych ludzi i mówią, że to krótkotrwały efekt. Jak przestanie się brać to znowu mogą wrócić kg. Ale nie wiem jak to jest bo nigdy nie używałam. Moja kuzynka kupiła i niestety przytyła , więcej po nich . Może na każdego inaczej działają. Ona na pewno , więcej brać nie będzie. Zraziła się do nich i ja sama uważam, że żeby zdrowo schudnąć nie trzeba brać chemii. Sami jesteśmy w stanie zrzucić nadprogramowe kg. Miłego dnia dziewczynki:) Jak tam po urodzinkach? 8 sierpnia jeszcze pamiętałam i jak zawsze 9 zapomniałam heh . Dzisiaj mi się przypomniało. STO LAT!!!

Hejka Jak tam u Was dziewczęta. U mnie dobrze oprócz niedzieli, ale dawno zapomniałam i jedziemy dalej. Mam pytanie do Was: Co myślicie o 29 letniej babie z włosami w kolorze niebieskim (błękitnym)? Marzy mi się tan kolor, ale mąż twierdzi że jestem już za stara. A chciałam zaszaleć!!! A Wasze zdanie jakie?? Całuski

Ja dzis zaopatrzylam lodowke do konca tyg w dietkowe produkty, moj maz chce sie od jutra ze mna odchudzac to bedzie jeszcze latwiej :) ja juz w tym roku mam za soba urlop i dwa wesela i tak ciagle przekladalam diete,ale juz do konca roku nic sie nie szykuje wiec teraz juz nie odpuszcze ;) No to nie kombinuje z bio cla ,najpierw zobacze w m-c jakie efety osiagne,a potem sie zobaczy ;)

witam ziel ;) urodzinki spoko ale niestety dietka nie była trzymana walke podejmuje znowu po wczorajszym dniu i powiem wam ze jest mi bardzo ciezko i wszystko mnie kusi słodycze , pizza która lezy w lodówce i czeka na meza a ja tak mysle o niej i sobie mowie przeciez jeden kawałek mi nie zaszkodzi - problem w tym ze znam siebie i wiem ze na jednym kawałku by sie nie skończyło , oj bardzo mi dzis cieżko jest bardzo non stop mysle o jedzeniu :( co tu zrobic aby sie nie złamac? zjadłam własnie całą miske warzyw gotowanych i wcale nie jest mi lepiej :(

Zębiara nie daj się kusić na pokuszenie ;-) bo w piątek wspólne ważenie ! Wyobraź sobie taką scenkę my wszystkie w jednym pokoju i waga hihihi Ja dzisz jadłam 600kal i jeszcze kolacja i wsio :-) Co do wspomagaczy ja jem białą morwe, ale to z powodu podwyższonego cukru na czczo. Co do niebieskich włosów to ja bym zaszalała, a co ... jak to za stara, wszak jak nie zrobisz teraz to kiedy za 10 lat ?? Ja zrobiłam sobie czerwone włosy a mam 35 lat ;-) i w tyłku miałam,że koleżanki mówiły, że to już nie ten wiek i, że za pulchna jestem ... Kiedy będziemy szalały ?? Ja mam kompleksy z powodu wieku i ciągle oglądam się za ładnymi młodymi dziewczynami i mi żal, że te lata tak szybko lecą, a ja tyle lat zmarnowałam na byciu grubą :-( Tylko w wieku 16-19 lat byłam laska i na prawdę czułam wzrok wielu facetów na sobie i wielu się podobałam i to było cudowne hahaha a teraz chcę schudnąć żeby się lepiej czuć i żeby mąż miał lepsze widoki ;-) nie podjadajcie bo pojutrze ważenie !!

Hej Ja jakoś dużo dzisiaj nie zjadłam ale czuje się jakaś ciężka, pełna ciągle. Raczej nie będę zadowolona z piątkowego ważenia. Na rower czy bieganie dzisiaj za zimno.

pewnie ze sie nie dam , przynajmniej mam taka nadzije ;/ zaraz zaczne ksiazke czytac to zajme głowe czyms innym

Ja zjadłam dziś 900kal :-)a wiecie jaką pyszną kolację wtryniłam 100 gram sera chudego pilos(120kal) do tego łyżka jogurtu i łyżka dżemu porzeczkowego linessa (40kal) i popiłam 100ml kefiru 45kal razem:220kal Polecam ten dżem bo jest pyszny, jak mam ochotę na coś słodkiego to dodaje łyżeczkę do jogurtu, albo kefirku, a ma mało kalorii miłego wieczoru kochane babeczki :-)

wilkowa -to chyba mamy ten sam problem.Kiedys motywacja byl dla mnie urlop,wesele,urodziny...itp A teraz wiem ze dla siebie musze schudnac nie dla innych :(

Wiecie jak spowodować u kogoś żeby wszelkie motywacje i pragnienia na temat odchudzania legły nagle w gruzach, a walka stała się bezsensowna ?? otóż wie to moja sąsiadka z bramy obok, dziś zapytała mnie: -Czy pani znowu przytyła czy mi się tak tylko wydaje ??? Hmmm jeszcze w maju ważyłam 81 kg, dziś mam na wadze 7kg mniej .... :-(( moja walka na marne i tak nic nie widać, zawsze będę gruba w oczach innych.Odechciało mi się walczyć, to dołujące usłyszeć takie pytanie od obcej baby.To ja się staram, nie jem, walcze z nałogiem jedzenia słodyczy, tyle razy sobie odmówiłam, z jęzorem na wierzchu z psem biegam ech pewnie, że dla baby się nie odchudzam ale za dużo tych niedowiarków i osób stojących tak jakby przeciw :-(

Gość aneczka 78
Co ty sie takimi glupotami przejmujesz, ja od trzech lat wiecznie w kolo wszystkim opowiadam ze sie odchudzam-A WCIAZ TYJE Pomimo to ludzie z grzecznosci pytaja czy ja przypatkiem nie schudlam -pomimo ze wygladam juz jak swinka. Wiec zastanow sie co jest gorsze??? Ja wiem ze juz kiedys udalo mi sie schudnac 13kg (wiesz mi to bylo widac) Ale nikt nie pochwalil :( dlatego olac wszystkich robimy to dla siebie nie dla innych:)....a pamietaj do swiat coraz blizej :)

Gość aneczka 78
Pomysl sobie ze ja jeszcze 10 lat temu mialam 50 kg i przez te lata przytylam 25 to jest 50% to jest dopiero masakra :(

u mnie waga ponad 90 kilo, ale się muszę jutro z rana zważyć, to dołączę do tabelki :) Mogę się dopisać i z wami powalczyć?

Aneczka dzięki za to co napisałaś, masz rację :-) ja przytyłam w ciągu 15 lat 20kg o matko masakra, ale zrzucimy to,nie damy się i uda nam sie do świąt, prawda? Ja myślę, czy to wogołe mozliwe żeby tak dużo schudnąć w 4 mies ?? Syzyf pewnie, że możesz dołączyć pisz w wolnej chwili jakie masz menu, jak walczysz i dołącz jutro z wagą do tabeli strachu hihihi

ja chce schudnac tylko 5 kg i nie moge...od 1,5 miesiaca chodze 4 razy w tygodniu na fitness, staram sie trzymac diete...staram sie, ale nie zawsze mi wychodzi. odstawilam tabletki anty, biore denoxinal na usunięcie toksyn z organizmu i pije hektolitry zielonej herbaty. na poczatku treningow przybralam 1 kg no i tak zostalo...nic w dól, kompletnie nic...zalamalam sie.

Wiecie co moja waga od wczoraj stoi, wiem, że to nic takiego ale troche to przytłacza. Ja wole sie ważyc codziennie wtedy od razu wiem na oko co mi szkodzi, a co nie.Zauwazyłam, że jak zjem coś po godz 18.00 to od razu automatycznie nie chudne albo mam 200gram do przodu. Milego dnia :-) i piszcie co u was, razem raźniej

Lila, a na jakiej diecie jesteś ?Ja prawie na każdej diecie tak mam, że nagle waga staje i koniec :-( dlatego tak się wkurzam, bo koleżance waga spada z dnia na dzień o około 200gram pozdrawiam

nie mam żadnej konkretnej ustalonej diety. Po prostu mniej jem, gotuje w parowarze. Wcześniej jadłam to na co miałam ochotę, nie ruszałam się w ogóle i waga stała w miejscu. Od 1,5 miesiąca 4 razy w tyg.fitness, ograniczone jedzenie i waga nadal stoi w miejscu. Tragedia.

Lila współczuję, ale może dodaj do grafiku jakis ruch choćby ze 20 minut może wtedy ruszy franca Jutro ważenie, ja dziś biegalam, nie grzeszyłam i tańczyłam sobie dość długo ;-) pozdrawiam i czekam na wieści od was

Obawiam się, że moja waga będzie wyższa niż ostatnio. Przesadziłam dzisiaj z jedzeniem :( I nie byłam na rowerze tak jak planowałam.

wyciagam tabelke u mnie zlecial az kilogram! nick.............waga ........waga ........waga .....termin........wzrost __________wyjsciowa___obecna____docelowa________.......__ ____ inchblue..........92...........68,1.........54 ........12.2011.......161 cm zielone jabłko...85...........71............62........12.2011...... .166 cm basiak_...........83,5........78,1.........58.........12. 2011....... Chiquitaa.........92..........83............75.........11 .2011....... lessina.............82..........74...........58-60......1 2.2011....... iiffoonkkaa.......75..........70,5.........58.........11 .2011........168 cm wilkowa...........81..........75............55.........12 .2011........160 cm Słoneczko2010..86..........80,70........68..........12. 2011........164cm zębiara...........77.........75,5..........65........ .??????????........169 cm klakowska84 ....70 ..........70 ..........65-60.......09.2011........170 cm kolesiowa_taka .63 .........62........ ..58-55 .......??????????........ asik452...........86..........79.5.........68...........1 2 2011........ Aanne.............61,1........61,1........54 ...........?????????......... 162cm elamela.63.......87,5........87,5.........78...........12 .2011........ madzia22a.......55...........54...........52..........10. 2011......... miraaatooodoo..88...........88..........68...........12.2 012........173cm kolamola..........63...........63..........52......... 01.11.2011.....164cm _Malinowa_......63...........62,7.......50..........10.2 011........165cm jeniiiifer .........75..........75..........65......................... ...172 cm boing0000000...80,4.......75,5........58..........06,2012 . .......165cm rebeka88...132.....132.......70.........???????????...... ..164

Hejka U mnie pół kg, ale lepszy rydz niż nic!!! nick.............waga ........waga ........waga .....termin........wzrost __________wyjsciowa___obecna____docelowa________.......__ ____ inchblue..........92...........68,1.........54 ........12.2011.......161 cm zielone jabłko...85...........71............62........12.2011...... .166 cm basiak_...........83,5........78,1.........58.........12. 2011....... Chiquitaa.........92..........83............75.........11 .2011....... lessina.............82..........74...........58-60......1 2.2011....... iiffoonkkaa.......75..........70,5.........58.........11 .2011........168 cm wilkowa...........81..........75............55.........12 .2011........160 cm Słoneczko2010..86..........80,70........68..........12. 2011........164cm zębiara...........77.........75,5..........65........ .??????????........169 cm klakowska84 ....70 ..........70 ..........65-60.......09.2011........170 cm kolesiowa_taka .63 .........62........ ..58-55 .......??????????........ asik452...........86..........79.5.........68...........1 2 2011........ Aanne.............61,1........61,1........54 ...........?????????......... 162cm elamela.63.......87,5........87,5.........78...........12 .2011........ madzia22a.......55...........54...........52..........10. 2011......... miraaatooodoo..88...........88..........68...........12.2 012........173cm kolamola..........63...........63..........52......... 01.11.2011.....164cm _Malinowa_......63...........62,7.......50..........10.2 011........165cm jeniiiifer .........75..........75..........65......................... ...172 cm boing0000000...80,4.......74,9........58..........06,2012 . .......165cm rebeka88...132.....132.......70.........???????????...... ..164