Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość myslpozywytnie.

dla mnie jeśli laska nie ubiera sie wyzywająco to odpada..

Polecane posty

Gość myslpozywytnie.
no wiadomo, ja nie mowie zeby laska chodzila tak ciagle ubrana na codzien zajebiscie jak sie ubiera sportowo i w ogole ale lubie kiedy wieczorem na impreze tak sie wystrzeli i tyle a wy pasztety widze zazdroscicie takim kobietom wzięcia, powodzenia i sexapilu i na necie krytykujecie hahah

Gość siedzą kury na grzedzie
tutaj pełno dresiar i kryptodziwek ubranych jak zakonnice. nie dogadasz się z debilkami, ale przeruchać najłatwiej można taką cnotkę niewydymkę :P

ja na co dzień preferuje leginsy+szpilki, rurki+szpili do tego jakaś tunika itp. Na imprezę to wiadomo, nawet wypada się fajnie odstrzelić ale bez przesady , nigdy różowe/białe kozaczki w zestawieniu z czerwonym topem ala stanik i spódniczką odsłaniającą stringi. To już jest wiejskie :/

Gość myslpozywytnie.
kozaczki są tandetne.. ja mowie o szpileczkach

Gość nawet splunąć żal
dla takich wieśniar sportowo- chujowo ubranych. jak ktoś jest biseksulalny lub ma skłonności gejoweskie to lub takie kobiety. jeszcze żeby zamiast dupy miała kawałek kości i jazda jak z facetem - zajebiście nie :) duma rozpiera młój rozporek :P

to chociaż dobrze , że nie uważasz kozaczków z futerkiem za wyznacznik seksowności :P

Gość heart_core
myslpozytywnie - wygląda na to, że jestem Twoim ideałem ;)

Gość refforma_..
Spełniam jeden warunek, mam rozczesane włosy :D

Gość myslpozywytnie.
heart_core powiedz cos wiecej o sobie;]

Gość myslpozywytnie.
up

Gość heart_core
no cóż, preferuję taki styl jak opisałeś - obcisłe sukienki, krótkie, opięte spódniczki, wydekoltowane bluzki i przede wszystkim buty na szpilkach. Mam słabość właśnie do bardzo wysokich obcasów - posiadam pokaźną kolekcję takich butów i lubię w nich chodzić. Preferuję styl bardzo kobiecy, seksowny, ale nie "lolitkowaty" jak opisane powyżej przykłady wizerunku a'la dziewczyna z remizy. Jestem kobietą, czuję się nią w 100%, bardzo się z tego cieszę i lubię to podkreślać ;) "Odstawiam się" szczególnie na imprezy itp. ale na codzień również preferuję styl bardzo kobiecy. Sportowe ubrania i obuwie to nie dla mnie ;) Mam długie, proste blond włosy i 2 tatuaże - jeden nad pupą, drugi na łopatce ;) Co do charakteru - nie mnie to oceniać, ale jedno wiem - nigdy nie da się zrobić tak, aby wszyscy nas lubili. Szkoda marnować życia na próby przypodobania się otoczeniu, lepiej żyć po swojemu nie przejmując się opinią innych. Jeśli ktoś ocenia mnie wyłącznie na podstawie wyglądu - jego prawo, ale niezbyt dobrze to o nim świadczy. Zabawne jest to, że najczęsciej robią tak ludzie, którzy w innej sytuacji głośno krzyczeli by o tolerancji - prawach gejów, kolorowych itp. a tak łatwo przychodzi im zmieszać z błotem dziewczynę tylko za to, że ośmiela się nie wtapiać w tłum szarych myszek i preferuję inny niż krytykujące osoby styl ubierania. Aha, co do wierności - nigdy nie zdradziłam żadnego ze swoich partnerów :)

Gość heart_core
Zapomniałabym! Do tego jestem bardzo bogatą kobietą, w końcu praca pod przysłowiową latarnią jest dobrze płatna :) Ale nie musisz sie martwić - jestem wierną kobietą i nie wiem co to zdrada :). Mam nadzieję, że Ci to nie przeszkadza? Przecież najważniejsze jest to, że spełniam Twoje wymagania dotyczące seksownego wyglądu :)

Gość heart_core
oho, zaczęły się podszywy ;)

"obcisłe sukienki, krótkie, opięte spódniczki, wydekoltowane bluzki i przede wszystkim buty na szpilkach. Mam słabość właśnie do bardzo wysokich obcasów - posiadam pokaźną kolekcję takich butów i lubię w nich chodzić. Preferuję styl bardzo kobiecy, seksowny, ale nie "lolitkowaty" jak opisane powyżej przykłady wizerunku a'la dziewczyna z remizy" chyba za bardzo nie rozumiesz czym jest "kobiecy styl" :D:D

Gość heart_core
gdybyś mnie zobaczył/a, mógłbyś/mogłabyś to ocenić :) Po kilku słowach opisu raczej trudno wywnioskować czy dana osoba wygląda wulgarnie czy też nie.

Gość heart_core
Aha - absolutnie nie twierdzę, że w innych ubraniach nie można wyglądać kobieco i ładnie. Ale ciężko zaprzeczyć, że sukienki, spódniczki, dekolty, szpilki itp. zostały stworzone dla kobiet i mają na celu podkreślenie ich atutów. Niech każdy wybiera co mu się podoba i w czym czuje się dobrze. Ja nikogo kie krytykuję, choć też nie zawsze mi się podoba jak ubierają się inni ludzie. Myślę, że niektórym przydało by się nieco dystansu, bo są za bardzo spięci i nastawieni na wieczne plucie jadem w kierunku innych. Dajcie żyć ;)

Gość takiej,,przeruchac,,?
TO CZEgo ci sie jeszcze nie udalo obok? parenascie lat juz prubujesz obok podrzezco i nawet bez ,,odzienia,, w twoim ,,typie,, mialas okazje nieraz podrzezco tak wienc napisz podrzezco wiecej o twoich ,,madrosciach,, obok ciekawi nas twojea ,,taktyka,, ,,wyzywajonca,, i ,,wierna,, ,,ale przeruchać najłatwiej można taką cnotkę niewydymkę ,,