Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

kinna

problemy z cyklem

Polecane posty

Witam . jestem tutaj nowa, więc ciężko mi zacząć jakikolwiek temat... jesdnak zawracam się do Was forumowiczki , ponieważ może któraś z Was miała, bądź ma to samo. Mam cykl jak owieczka ;) haha śmieję się ale coś w tym jest...albo mam okres 2 razy w m-cu albo raz na trzy m-ce. Brałam tabletki na uregilowanie, ale tyłam po nich, więc antykoncepcja hormonalna nie dla mnie, luteina, po której miałm być płodna jak ktróliczek też średnio mi pomaga...:( nie wiem co dalej...za każdym razem opędza mnie strach,że może jestem w ciąży...poza tym jak z takim cyklem wogule w nią zajść...nie policzę dni płodnych, bo nie mam jak. Lekarze naszpikowali by mnie hormonami, a ja nie chcę, ponieważ mam 30 lat, brałam hormony 8 i nie pomogły, a ja chcę bardzo posiadać dzieci a nie jajkniki jak meteory...:(( pomóżcie, doradźcie ptroszę

Gość Kilcia
Napisz do mnie na gg"25434464. Miałaś robiony monitoring przez ginekologa?Badałaś prolaktynę kiedyś?Jaki był wynik?To może być pierwszy objaw hiperprolaktynemii. Powinnaś być pod kontrolą endokrynologa.