Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość aneta 00

Co myślicie o tym kolesiu- poznałam go przez internet

Polecane posty

Gość aneta 00

dałam ostatnio swoje zdjęcie do oceny na pewnym forum, on napisał w moim poście że chce aby ktoś go ocenił podął gg, weszłam więc po to aby ocenić zdjęcie, ale on zamiast mi je dać zaczął sprowadzać rozmowy na inny temat, pytał czy mam chłopaka, ilu miałam, ile mam lat, jak się ubieram, czy lubię spódniczki, w końcu zapytałam czy da to zdjęcie, powiedział że teraz nie ma ale potem. No więc rozmawialiśmy dalej i on zaczął mnie pytać otakie sprawy jak: czy pieściłam się już ze swoim chłopakiem, jak, czy upraswiałam seks, czy często o tym myślę, czy mi się śpieszy do 1 razu. Sam mówił że jest jeszcze prawiczkiem i nie zrobił tego bo szanował swoją dziewczynę (ona z nim zerwała) ale cały czas otym myśli i mu na tym punkcie odwala (ale seks nie jest najważniejszy, a bycie prawiczkiem po 20 to nie wstyd)... Jak myślicie o co mu chodzi, myślałam że on chce ocenę foty a on co, szuka panny sobie? Ale on mieszka na 2gim końcu polski

Gość hmmmmmyslemysle ale nic nie wy
daj sobie z nim spokoj moze tak tylko napisal ze jets prawiczkiem sorry ale jak normalny facet zaczyna rozmowe i od razu pyta o takie rzeczy to skreslakj widac ze nie wyzyty i szuka panny na seks

Gość hahahahahuhj
hahahahaha nie mogę...gdzie takie dziewuchy się rodzą :):) Albo jesteś głupia albo masz 13 lat

Gość aneta 00
nie mam 13 tylko 17 i się zastanawiam nad tym, on powiedział że już z jedną panną rozmawiał o tych sprawach przez neta. a panny na seks tez chyba nie szuka no bo mieszkam pol polski od niego to jaka jest szansa ze ten seks bedzie? i wydaje mi siez e jest prawiczkiem, odnosze takie pytanie po tym co pisze

Gość aneta 00
up

Gość nok ooorwa 17 to może i masz
ale razem z siostrą:D 🖐️

Gość aneta 00
ja wiem że to głupio może ja się łudzę no ale nie sądzę aby przyjechał do mnie z 2go końca polski aby uprawiać ze mną seks więc po coz e mną o takich sprawach rozmawia?

Gość nie możeeee być
moze chce sobie tylko pogadac:D

Gość aneta 00
no wlasnie nie wiem