Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Ster

BDSM

Polecane posty

Gość Artemida 25 bdsm
Levviatan, cienias z ciebie skoro nikt cie nie chce ;)

Levi - każda potwora znajdzie swojego amatora. Nie dołuj się. Niektórzy na całe szczęście patrzą na wnętrze duszy.....charakter można ukształtować. Amantka:) miło Cię widzieć:)

Gość Artemida 25 bdsm
LevviAtan-- nie chcialam glosno mowic, ze porypany jestes..skoro z desperatka i iszesz zamiast szukac prawdziwej koiety :d

Gość Mater_l
Jesli moge wtracic swoje skromne zdanie, to zadna z obecnych tutaj osob nie zna sie na bdsm. Od ponad 8 lat jestem panem, mialem kilka suk i jak czytam wypowiedzi na niniejszym forum po prostu chce mi sie smiac.przez "lzy". Zeby zostac moja suka trzeba posiadac wiele cech, ktorych wszystkich paniom na niniejszym forum brakuje, niestety. Pocztkowo myslalem, ze Artemida25 to moja byla suka, ale okazuje sie, ze moja byla bardzoo ulegla i nie pisalaby z innymi facetami bez mojej zgody. Dziwie sie panom , ze pozwalaja swoim sukom na taka swobode..

Gość Artemida25 bdsm
Troche tak, levi. ;) szukam teraz pana

Gość fajetkabeza
EMINET

Gość berkof
o "mater_i" najtwardszy z twardzieli zapewne tabuny suk wyja pod dzrwiami twemi o jakze twardy stanowczy jestes o panie onanisto

berkof - bravo:):):) i dołączam swoje pięć groszy o Wielki wszechmocny Panie Mater_I, uwielbiam takie obnoszenie się ze swoją dominacją - ja wielki pan i nikt lepiej nie potrafi. Jak możesz jako taki znawca oceniac ludzi po kilku słowach napisanych na caffe, nie uważasz, że człowieka należy poznać znacznie lepiej? Że tutaj wypowiedzi sa podyktowane różnymi emocjami, czy natchnieniem? Prawdziwy pan nie obnosi się, On JEST. Może ciut pokory równiez Ci nie zaszkodzi. To nie wstyd. Wiem, że ostatnio temat bdsm stał się modny i każdy marzy o klepnięciu w tyłek i nazwaniem siebie suka czy Panem, jednak pozwól ludziom się rozwijać i wypowiadac tak jak potrafią, doświadczać im tego w taki sposób na jaki pozwala im ich umysł. Każdy ma taki świat jaki sobie stworzy, a ludziom z zewnątrz nic do tego. Wystarczy odrobina szacunku.

Gość Przedmiot z ludzi
Dzień dobry. To się okaże. Proszę o streszczenie wątku czyli. Na którą sukę zwracać uwagę, które są nieistotne? A przy okazji pozwolę ogłoszenie zostawić otóż. Stołu szukam. Do małego pokoju. Ciało delikatne, umysł. Nad umysłem jeszcze pomyślę. Proszę o wyrozumiałość za niezbyt konkretne ogłoszenie, ale "przelotem" jestem. Z wyrazami szacunku. H.R.

Gość Artemida25 suczi pana
Znalazlam ;) w koncu

Gość gość
Nie jaka "robena" tak tu napisała" robena klimat przyciaga amatorów szybkiego i taniego seksu , rozwala mnie 18letnia domina z doświadczeniem czy 22 letni mMaster z doświadczeniem ... wymiękam przy takich anonsach Galerianki przeniosly sie na portale bdsm. razem ze sfrustrowanymi facecetami którzy odreagowuja tu omg !!!"" ============================ Tak się tu w watkach o bdsm wypowiadasz i nalatujesz na inne suczki z bdsm to teraz powiedz nam dlaczego Pan Gorean taką "mądrą" sukę jak ty wywalił i zamienił na inną ?, co pani svelge??

Gość gość
Suczka ile masz lat?

Gość gość
ta Robena to svelge_Anishaara

Gość Pang
jak brzydka ta svelge Anishaara

Gość DagmaraDomina
PSY MELDOWAĆ !! KOLEJNO !! www.nastkadagusia.blogspot.com

Gość goscc
Nie jaka "robena" tak tu napisała" robena klimat przyciaga amatorów szybkiego i taniego seksu , rozwala mnie 18letnia domina z doświadczeniem czy 22 letni mMaster z doświadczeniem ... wymiękam przy takich anonsach Galerianki przeniosly sie na portale bdsm. razem ze sfrustrowanymi facecetami którzy odreagowuja tu omg !!!"" ============================ Tak się tu w watkach o bdsm wypowiadasz i nalatujesz na inne suczki z bdsm to teraz powiedz nam dlaczego Pan Gorean taką "mądrą" sukę jak ty wywalił i zamienił na inną ?, co pani svelge??

Gość piiiii
ta cala Robena to inaczej svelge_Anishaara

Gość o jej
O matko jaka brzydka ta svelge_Anishaara svelge.flog.pl/archiwum/albumy/253866/ja