Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Ster

BDSM

Polecane posty

Takich nalezy trzymac z daleka. Ale ja myślę że po pierwszym razie wiele tych galerianek rezygnuje.

Gość Artemida25 bdsm
Pn powinien mieszkac dosc daleko..wyedy sa emocje

Gość :)PP
Artemida25 bdsm a Ty lubisz dominować, mieć faceta u stóp, jak je całuje, zdeptać go bez litości?

Artemida nie wierze ale przyznaje Ci rację :) Jednak odległość za duża też jest do duszy. Hmmm hmmm hmmm :) Miłego wieczoru wszystkim.

Ale zdajesz sobie sprawy że ten temat jest o czymś zupełnie innym ? :P Na kafe nie ma fajnych ludzi ;)

Gość Artemida25 bdsm
Jestem z Krakowa a pana mailam spod Lublina. Było super..spotkania raz w miesiacu..zona jego daleko. Jak dla mnie cool. Szkoda tylko, ze sie wydalo ;(

Gość kinley
Nawiązujac do opinii o młodych właścicielach, Mam odmienne zdanie. Bo przecież "gen" dominacji nie jest rzeczą nabyta! Tylko czymś co jest w Tobie (tak samo jak uleglość)... Udawana/wyuczona domina nawet z 10 letnim doświadczeniem jest od razu do trzasniecia ;p bo przecież upokarzanie chłopczykow powinno sprawiać też jej przyjemność... A co do wieku, znam młode istoty z zacięciem do dominacji...

Gość kinley
Wiec jestem na dobrej drodze ;>

Witam wszystkich Widzę, że nie tylko ja zakopałam sie w tym mrozie w kołderkę...... Wir pracy też robi swoje. Miłego dnia. Levi nie smuć się

Gość laffajetka
a ja ciumkałam cipciora

Witam wszystkich :) Nie zakopujcie sie pod kolderki, wychodzcie !! Suczi 😘 Levi jak poszukiwania wrrr nie moge pisac na tej klawiaturze !! Pozdrowienia ze slonecznej Sycylii !!