Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość KRZYWY ZĄB

chcę usunąć zdrowy ząb i wstawić nowy- CZY KTOŚ TO MIAŁ ROBIONE?

Polecane posty

Gość KRZYWY ZĄB

Witam, kiedy byłam mała nosiłam aparat na zęby ponieważ jeden ząb rósł mi krzywo (tak jakby bokiem). Aparat niewiele zdziałał i takim oto sposobem psuje mi ogólny wygląd moich zębów. Pytanie: czy jest możliwe usunięcie (zdrowego) zęba i wstawienie sztucznego? Jeśli ktoś z Was miał to robione, to ile płaciliście? Lub czy ktoś orientuje się ile to może kosztować?

Gość pierrdolnij się w łeb pusta
dziwko:O

Gość weż sie nad tym dobrze
zastanów.Ja musiałam wstawić 2 zęby,bo nie miałam 6 na dole i musiałam,żeby aparat mi prawidłowo ustawił zęby.ALe gdybym nie była zmuszona ich mieć,to chętnie bym je pousuwała.Każdy,nawet najbrzydszy naturalny ząb jest lepszy niż najlepiej zrobiony sztuczny.Ja płaciłam 500 zł,mam z włókien szklanych,one są przyczepione do sąsiednich zębów i przyklejone takim klejem jak zamki aparatu.Raz juz mi sie 1 odkleił i teraz ciągle mam schizę,że znów mi wyleci,mam wrażenie,że mi się ruszają,to okropne :O Myję zęby i sprawdzam,czy jest naswoim miejscu.Myśle,że kieys mi odleci w najmniej odpowienim momencie albo np go połknę :O A to nie jest wina tego,ze jest źle zrobiony czy coś,one po prostu mają to do siebie