Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość glrjgirgjrigjkrigjr

chce schudnac a mama kupuje mi slodycze;/

Polecane posty

Gość glrjgirgjrigjkrigjr

mam 22 lata i jestem totalnie uzalezniona od cukru:o jak nie zjem to kreci mi sie w glowie i jest mi niedobrze ale zaparlam sie i nie jadlam tydzien:D bylam dumna z siebie, objawy zniknely a ona widzac jak mi dobrze idzie nakupowala ptasiego mleczka, batonow i zostawila na stole:/ oczywiscie po jakich 2 godzinach krecenia sie po kuchni nie dalam rady wytrzymac i blagam ją zeby nie kupowala ;/czemu ona to robi??mam chore serce powinnam byc szczupla

Gość glrjgirgjrigjkrigjr
podkreslam ze mam chore serce i powinnam byc szczupla:o aktualnie mam 10 kilo nadwagi

Gość glrjgirgjrigjkrigjr
?

Gość nie mozesz całkowicie
ograniczyć słodycze. organizm potrzebuje cukru i predzej czy pozniej po prostu sie na nie rzucisz. jedz wszystko ale z umiarem

Gość glrjgirgjrigjkrigjr
ale przestalam jesc slodycze-tydzien nie jadlam i bylo juz wszystko ok a ona specjalnie nakupowala slodyczy kiedy zauwazyla ze dobrze mi idzie rozumiecie?

Gość wyrzuć , zawieź do rodziny,
rozdaj dzieciakom na podwórku Jak sie matka wkurzy to powiedz ,że wkurzyła cie dokładnie tak samo kupując to badziewie :)

Gość glrjgirgjrigjkrigjr
juz za pozno zeżarlam:o

mama górą :D

Gość glrjgirgjrigjkrigjr
no:o nienawidze jej jak to robi brr umre na serce na zlosc jej😠

Gość nie krępuj sie autorko
najlepiej zrzuc na mame swoją otyłość i pychę!!!!!!!!!!

Gość glrjgirgjrigjkrigjr
ale nie rozumiesz ze ja przez lata bylam uzalezniona od slodyczy?? ona codziennie wpychala we mnie czekoladki, ciasteczka zamiast obiadu w wieku 11 lat wazylam 75 kilo potem schudlam strasznie bo nic nie jadlam-dokuczali mi w szkole i zaczxelam chorowac na serce

Gość ojajajaajaj
"ograniczyć słodycze. organizm potrzebuje cukru i predzej czy pozniej po prostu sie na nie rzucisz. jedz wszystko ale z umiarem" co za bzdura! owszem organizm potrzebuje cukru, ale skąd pomysł, że cukier jest jedynie w czekoladzie i innych słodyczach? ten cukier w slodyczach jest akurat szkodliwy i nie jest on w zadnym wypadku niezbedny. cukier jest w warzywach, owocach.. nawet w pieczywie. taki cukier powinno się spożywać. pozdro

...ale teraz już nie masz 11 lat

Gość ojajajaajaj
a mame postaraj się jakoś przekonać, żeby zamiast slodyczy kupowała ci owoce.

Gość oajajajajaj nie chodzi
o sam cukier, ale wlasnie o psychike :P zjedz cos slodkiego a nie ograniczaj sie wiecznie bo w koncu pekniesz i rzucisz sie na nie :o

Gość glrjgirgjrigjkrigjr
prosilam matke ale ona chyba chce zebym byla chora i tlusta;o rozumiecie to?? postaw przed bylym alkoholikiem piwo i ciekawe czy nie wypije;o

Gość no chwila__ale co ci
ja ci powiem,że mam podobnie. Nie, to nie jest kwestia tego,że ona ci życzy źle. To są chyba jakieś odkształcenia w mózgu :D Żartuje/ a może i nie

Gość a ja cię zapytam
No to co że kupuje? Ale przemocą ci ich do ust nie wkłada, prawda? Chcesz schudnąć - omijaj te słodycze szerokim łukiem i już. Niech sobie leżą na tym stole czy w szafce, a ty ich nie jedz. Nie zwalaj na matkę winy za swoją słabą wolę.