Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość rozsypana roztrzęsiona

mąż nie chce ze mną sypiać bo twierdzi, że ... śmierdzę

Polecane posty

Gość ja uwazam
Ginekolog podczas badania stwierdził, że czuje się jak na średniowiecznym kutrze rybackim. Dowcipniś jebany. :D

jestem na 90% przekonana, że też pójdę, chcę to wyjaśnić, ewentualnie mieć argument w rozmowie z mężem, potrzebuję tego też dla własnej psychiki, zauważyłam, że troche odsuwam się od ludzi, boję się, że mąż ma rację i mi głupio

Gość rejo
a przedtem nie śmierdziałaś ? od kiedy to się zaczęło?zapytaj,bo jak rozumiem kiedyś nie miał tych problemów z niefajnym zapachem,może ma podrażnioną wątrobę,czasem objawia się właśnie w taki sposób.

kiedyś mi o takim czymś nie mówił, to się pojawiło chyba mniej więcej w tym samym okresie kiedy zaczął pracować w tej swojej nowej pracy, jakieś 2 lata temu, przyjął się jako mechanik samochodowy, to może po pół roku czy niecałym roku, nie pamiętam dokładnie tak mi powiedział, o tym, że śmierdzę jestem pewna, że jego na badania nie da się wysłać, bo on to na pewno jest zdrowy, taki typ

Gość wrednamalpa26
a może on ma kogoś?

tego nie wiem, może ma, przynajmniej na chwilę obecną nic takiego nie wyszło

Gość NieMamNicDoPowiedzenia
tylko sie nie smiejcie..:D to moze niech Cie inny powacha..

śmiać się nie będę ;) tylko, że sobie tego nie wyobrażam, chociaż przeszło mi przez myśl, że w sumie wtedy bym wiedziała ale nie, ja się na takie coś bym nie zdecydowała

Gość ale powiedzial konkretnie w kt
orym miejscu smierdzisz/ moze mu nie chodzi o miejsca intymne? masz siostre mame? ja bym najpierw ich sie zapytala zeby mnie obwachaly i czy cos czuja. ale powiedzialabym ze to ja mam taki problem ze wydaje mi sie ze smierdze. nic o mzezu bym nie wspomniala

Gość kondracik
Dla panów, którzy nie czują się pewnie w relacjach z kobietami, stresuje ich każdy kontakt z nimi polecam kursy uwodzenia w Wyższej Szkole Uwodzenia, Wywierania Wpływu i Rozwoju Wewnętrznego. Ja byłem tam na kursie Alpha Male i jestem niesamowicie zadowolony z efektów - stałem się bardziej pewny siebie i otwarty na każdy kontakt z kobietą, a uwodzenie stało się moją drugą naturą ;) jest to szkoła sprawdzona, mająca dobre opinie i pozytywne oceny, warto więc skorzystać ;) www.wyzszaszkolauwodzenia.pl.

Gość sternik32
wystarczy nie pic kawy i przejsc na diete bezmiesna i juz nie bedziecie was czuc.Padlina smierdzi a kawa wzmaga zapach.

Gość orzeszku
to znaczy że mam zrezygnowac z kawy

Gość nie wyobrazam sobie tego jak
on moze ci cos takiego powiedziec, na bank ma kogos na boku i szuka pretekstu, zeby tego nie robic z toba, a jak widac kazdy jest dobry.. massakra..

Gość pedzo-fredzio
Twoj mezulek to najzwyczajniej Gej !Anatomia kobiety obrzydza i w ogole zapach kobiecy!!!! Stad takie zachowanie .

Gość czytając w biegu temat
Wiecie, nie przesadzajcie, mam kolegę, który miał identyczny problem. Dziewczyna spod prysznica, zawsze jej leciało śledziami. Po prostu z nią zerwał, tak miała i już. Jednak nie wierzę, że autorka do ślubu była dziewicą.

Gość wy się smiejecie
A ja miałam takiego adoratora,który dla mnie-po prostu śmierdział. Nawet niewiem czym-on,ubrania,pościel,sypialnia. Kapał sie 2 razy dziennie,zeby białe jak śnieg,dieta-owoce i nabiał. Rzadko mieso... Tylko dlatego nie mogłam z nim być bliżej. Natomiast zapach mojego eks był cudowny-nawet jak był lekko spocony. Niesamowicie mnie krecił. Do teraz wspominam zapach seksu z nim. Czasem tak po prostu jest! Druga rzecz-teraz na tlc lecial program-babka czuła jak śmierdzi rybą,szczególnie w czasie @. Ludzie zaczeli sie odsuwać od niej. Chodziła po lekarzach,nikt nic nie pomógł. W koncw odkryła,że cierpi na chorobe genetyczna. Jej organizm nie potrafił metabolizować jakiegoś zwiazku o rybim zapachu. Wydalał go przez pot,mocz,wydzieliny intymne... Nie ma na to leków-można troche załagodzić.