Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Mam 18lat 1993

Jaka różnica jest we wracaniu o 12 a o 3 w nocy np. z dyskoteki?

Polecane posty

Gość Mam 18lat 1993

Bo tak czytam pewien topik i piszecie że "ciebie w tym wieku to o 12 powinni rodzice zabierać a nie do 3 pozwałać". Ale jaka to róznica? jedno noc i drugie taka sama noc, normalni ludzie po ulicach już nie chodzą ani na spacery ni to o 12 ni to o 3, zresztą to chyba bezpieczniej zostać do samego rana i wracać np. o 5 kiedy już widno i ludzie po ulicach chodzą?

po prostu, o 3 w nocy nie ma autobusow, alwanise zaczynaja sie gdzies po 4. o 12 jeszcze gdzies jakies moga byc. skolei wieksze prawdopodobienstwo jest ze ktos cie zaatakje o 12, a nie o 3. bo o 12 to jeszcze chodza rzni ludzie po miescie i czekaja na takie kąski ktore beda wracac. zadny pedofil nie bedzie o 3 po ulicy chodzil :)

Taka, że o tej 12 może nieletniego odebrac rodzic (bo domyślam się, że nie chodzi o osoby pełnoletnie), a przy okazji sprawdzić trzeźwość. Trudno, żeby rodzice do 3.00 w nocy nie spali, bo dziecko musi na dyskotekę.

Gość cvxcbvqwetr
do polnocy dla niepelnoletniej osoby to gorna granica i tyle🖐️

Gość zuzizak
różnica wynosi 3 godziny

Gość Mam 18lat 1993
"do polnocy dla niepelnoletniej osoby to gorna granica i tyle" głupie wytłumaczenie bo niby dlaczego tak jest? skoro jak powiedzial hrabia o polnocy to nawte jest niebezpieczniej niz o 3 godzinie żeby to była 21.30 to ja rozumiem ale nie północ :D

Gość a dla osoby pełnoletniej?
to jaka granica jest waszym zdaniem (zakładając że na utrzymaniu rodziców)?

Moim zdaniem nie ma żadnych granic. Jest tylko kwestia dogadania się z rodzicami

Gość jjjjjkjkjkjjkj
a ja mysle ze rodzice czekaja w stresie na dziecko co poszlo na dyskoteke i nie chce im sie tego stresu przeciagac o dodatkowe godziny i dodatkowo zarywać nocy w oczekiwaniu🖐️

Gość tyunumi7mi
zalezy o jakiej osobie mowimy, bo 17 latkowi raczej niw wyobrazam sobie,zeby mamusia mowila zeby wrocil o polnocy... Ja chodzilam na dyskoteki od kiedy mialam 15 lat,ale bylam rozsadna i chodzilam tanczyc z kolezankami,w ogole nie zwracalysmy uwagi na facetow,a pozniej wracalo sie taksowką po kolei i tyle.

Gość tyunumi7mi
dodam ze wtedy byly jeszcze dyskoteki dla niepelnoletnich w klubach, od 17 roku zycia chodzilam juz do normalnych klubow i nigdy nie mialam wyznaczonej gornej granicy, tak smao uwazam ze to głupota wracac o polnocy, skoro o 3=4 wraca wiecej osob, jest jasno i bezpieczniej.

A przepraszam, o której taki 17-latek miałby wracać, może rano? Dyskoteki i kluby nocne są dla dorosłych, 17-latek jeszcze dorosły nie jest.