Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość LUPAKUPA

Najwiekszy stereotyp na tym forum to to ze prawiczki sa napewno brzydkie

Polecane posty

Gość LUPAKUPA

.....

Gość johnek sobotni
tak, są brzydkie, ja jestem

Gość johnek sobotni
mszcze sie za to na bogó ducha winnych ludziach

Gość LUPAKUPA
no wlaśnie ja takiego poznalam i zdziwilibyscie sie jak wyglada. Do niedawna tez tak myslalam ze to nieatrakcyjni faceci musza byc a tu zonk w bialy dzien

Gość LUPAKUPA
A najsmieszniejsze jest to ze facet ma 28 lat i z takim wygladem nie mial jeszcze kobiety. szok

Gość a co mozna myslec
jak tylko faith ma fotkę , piękny jest :(

ale to nie jest żaden stereotyp, po prostu jesteśmy paskudni, więc po cholerę mamy dawać foty i wystawiać się na szykany a autorkę robią w bambuko, żeby ja zaliczyć i tyle

Gość uihfoeirfoir
moze dlatego ze tutaj sie zawsze mowi o KAZDYM ze jest chujowy nawet jak na zdjeciu jest atrakcyjna dziewczyna/przystojny facet to i tak zawsze ludzie pisza ze to pasztet. Zawsze. Moze dlatego nie daja fot?

Gość jestes amancik
nawet na yt nie masz foty takiś piękny

Gość sossssssss.
to prawda, ja na przykład wyglądam jak kupa gówna

Gość sossssssss.
i tak samo śmierdze

Gość workowata_moszna
odpowiedź: zrób konkurs na śledziku na najprzystojniejszego prawika i się przekonasz

Tu nie ma reguły, to, że ktoś jest jeszcze prawikiem, wcale nie oznacza, że na pewno musi być brzydki. 🖐️

No niektóre prawiczki też pewnie są brzydkie. :P Ale pomarańcze nieraz (czy to w formie żartu, czy na poważnie) zamieniają słowo 'niektórzy' na 'wszyscy'. :)

"A jak każda kobieta, to ona też chce przystojniaka, mimo że sama jest brzydka jak noc." Masz bardzo proste myślenie. "Aneta90-210-Nie zdarzają się. Faceci mają inne psychiki od kobiet. Przystojniak poszedł by do łóżka z laską, choćby dla samej ciekawości sprubowania seksu, oraz dla podwyższenia swojej wartości że jakaś laska zaciągneła go do łóżka." Ty chyba czegoś nie rozumiesz. To, że jakiś chłopak jest przystojny nie czyni z niego automatycznie: przebojowego, wygadanego, oczytanego, zaradnego, interesującego, zabawnego, itp. No po prostu tak nie jest. Może sobie być przystojny, ale nie koniecznie interesować kobiety.

Jak dla mnie to też trochę BSA farmazonisz, bez urazy oczywiście. ;) Wszystkie prawiczki brzydkie, dziewice w 90 % pasztety, katole co do jednego stoją pod krzyżem, a niemieccy turyści to najeźdźcy. Każdy człowiek inny, a przyczyn prawictwa może być miliardy, nie tylko szpetna fizjonomia.