Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość LUPAKUPA

Najwiekszy stereotyp na tym forum to to ze prawiczki sa napewno brzydkie

Polecane posty

BSA, no tu masz trochę racji. Ładne zawsze mają branie. Ale takie zwykłe, normalne to już nie. Niekoniecznie trzeba być pasztetem, żeby być starą panną.

A na jakie pytania odpowiadasz na początku interesującej znajomości z przystojnym i inteligentnym facetem? Dobrze?

Lepiej nie urozmaicaj Loos. :D Raz słyszałam, że koleś spytał się dziewczyny, czy "ma zerwany gwint na d." To dopiero był przebój. :P

Gość IMO13845
Różowa kocico - ogromna większość samic będzie miała (jakieś) branie bez względu na wygląd zewnętrzny. Wiąże się to z prostym faktem, iż mężczyzn rodzi się WIĘCEJ i nadal jest ich więcej w wieku rozpłodowym. Dopiero trochę później masowo wymieramy. ;)

Gość hahahha jaki top
ale się usmiałam ,nie wierzę ,że prawiki nie robia sobie jaj.Normalnie kabaret na kafe.

Gość luzer jest chory na glowe
trzeba mu wybaczyc

FHG Każda dziewczyna najpierw jest nieznajomą. Fiku Mikuuu Przecież to Cie nie obrażało. Zastanwiam się tylko czy jeszcze masz simlocka, czy jakiś wygadany fagas już zdjął blokadę. ;)

BSA, Bo każda ma na czole wypisane, że jest dziewicą... Nie każdy mówi o tym tak otwarcie, akurat przed Tobą otworzyły się dwa koszmarony. Zdziwiłbyś się ile dziewic się ostało. Dziwne, że skoro jesteś konserwatywno-prawicowy nie znalazłeś takiej kobiety, ja jestem z lewactwa i znam różne przypadki, stąd wiem, że nie ma co uogólniać pisaniem, że prawiczek, dziewica=bazyl.

Gość IMO13845
Różowa Kocico - fajny gif, szkoda że nie działa. :classic_cool:

Przystojny facet nie zawsze ma branie. Dziewczyna już tak, bo mężczyźni, są bardziej otwarci na seks bez zobowiązań. O to mi chodziło. ;)

"prostym faktem, iż mężczyzn rodzi się WIĘCEJ i nadal jest ich więcej" Kobiet rodzi się więcej. 🖐️

Gość IMO13845
Pomijając niepoparte danymi bzdury pewnej Drabiny. Różowa kocico - różnica niby niewielka, ale nawet na Twoim wykresie w wieku jakim większość z nas się znajduje mężczyzn jest nadwyżka mężczyzn (na 1800 osób jeśli dobrze zrozumiałem) wynosi KILKADZIESIĄT. Widzisz do czego zmierzam? ;)

L.--> Tak, jestem dziewicą. "Bo każda ma na czole wypisane, że jest dziewicą... Nie każdy mówi o tym tak otwarcie, akurat przed Tobą otworzyły się dwa koszmarony. Zdziwiłbyś się ile dziewic się ostało. " podpisuję się pod tym i nie panowie nie dyskutujcie z tym, bo w babskich rozmowach wychodzą taki rzeczy :)

BSA, Więc widzisz, że Kościół jest zakłamany. Mimo to jesteś pisiorem. Ciekawe. "bo do grzecznych chłopców nie należę" Słowa creama: "dziewczyny chcą faceta w typie bad boy". :D

Ja tam nie muszę mieć dziewicy. Bo różne są okresy w życiu. Nie mówię że chcę taka co dawała obcym. Ale jak była kiedyś w kliku związkach.

Gość 45345435
ja tam myślę bardziej że to wynik urody+otwartości na świat...osoby introwertyczne mają trudniej bo się bardziej bunkrują...więc przystojny introwertyk będzie miał trudniej niż przecięty ekstrawertyk...itd...