Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość LUPAKUPA

Najwiekszy stereotyp na tym forum to to ze prawiczki sa napewno brzydkie

Polecane posty

IMO drogi, analogicznie każdy facet ma przydzieloną jedną samicę. :P Te cztery setne w okresie chyba można pominąć. :) Mimo to, nie każdy facet ma kobietę. Idąc tym tokiem rozumowania powinieneś już wiedzieć, jak to wygląda u płci pięknej. ;)

Gość IMO13845
Różowa Kocico - nie rozumiem Twojej analogii, chyba że ci z nadwyżki będą się dzielić samicą z innymi facetami. A jak wygląda u płci pięknej wystarczy spojrzeć na przykład ponad Tobą. :D

Gość IMO13845
Różowa Kocico- Czyli Twoim zdaniem mimo mikrego wzrostu wciąż posiadam szansę na miłość?

tak IMO jestes tym jednym facetem na 100 tysiecy, dla którego akurat zabrakło statystycznie kobiety ;)

Jesoo, IMO, chodzi mi o to, że niby na każdego coś tam przypada, ale w praktyce jest inaczej. A liczba mężczyzn niewiele się różni od tej odpowiadającej kobietom, więc to nie ma żadnego znaczenia. :P

ja wiem że jestem nieodkrytym diamentem i dziewczyna będzie szczęśliwa ze mną i będzie opowiadała jak wielkie szczęście ją spotkało

Gość luzer jest brzydkim
prawiczkiem ale mama i babcia mowia ze jest przystojny

Gość IMO13845
Pink_Panther "Jesoo, IMO, chodzi mi o to, że niby na każdego coś tam przypada, ale w praktyce jest inaczej." Zgadzam się - w praktyce pewna liczba samców musi zostać sama. :D "A liczba mężczyzn niewiele się różni od tej odpowiadającej kobietom, więc to nie ma żadnego znaczenia." Kto by tam przejmował się kilkoma tysiącami. ;)

"Zgadzam się - w praktyce pewna liczba samców musi zostać sama." Znowu się poważę na zauważenie analogii bijącej po oczach- kobiet też. ;) "Kto by tam przejmował się kilkoma tysiącami." Jak sam zauważyłeś kilkadziesiąt facetów nadwyżki, na 1800 kobiet. Przy podzieleniu jednego przez drugie (jak się przyjmie, że 80 facetów jest na plusie) wychodzi 1,0(4) mężczyzny na kobietę. Czy według Ciebie cztery setne ujęte w okres robią jakąś różnicę ? Duże liczby ładnie wyglądają, ale weź to przełóż na jednostkę, to zobaczysz, że znaczenia to nie ma. :P

"Znowu się poważę na zauważenie analogii bijącej po oczach- kobiet też." Spokojnie, Skrzatom trzeba wszystko tłumaczyć, bo widzą tylko jedną stronę medalu. ;)

Gość racjonalny
Prawiczki?? Jak rozumiem dla Was życie z kobieta ogranicza się tylko do seksu? Hehe dobre. Ciągle czytam ten bullshit rozprzestrzeniany po tym forum przez jakiś niedorozwiniętych osobników. Wiecie jest kilka rodzajów biedy. Bieda materialna, bieda umysłowa, bieda emocjonalna i jeszcze pare innych, które nie chce mi się wymieniać. Uważam, że sami się w ta biedę wpędzacie. Nie dziwie się. że ktoś taki nie może znaleźć partnerki. Jesteście biedni emocjonalnie. Wszystkie niepowodzenia rozpamiętujecie godzinami nie umiejąc przy tym zachować zdrowego rozsądku? I ktoś taki myśli, że jest mężczyzna? Dobre.

offerma "kobiety mają taką naturę że albo kwiczą z zachwytu nad facetami (tymi którzy im się podobają) choćby to były skończone cymbały to przypisują im wszystkie możliwe zalety." Czyli, według ciebie wszystkie nadskakują przystojniakom, mimo iż wiedzą, że nie mają nic oprócz tego? Widać jak mało wiesz o życiu. Z idiotą nikt się nie zwiąże, chyba że idiotka. "albo facetami pogardzają (tymi którzy im się nie podobają). więc z oczywistych powodów wolą być same niż z byle kim." Oczywiście, że wolę być sama niż z jakimś ścierwem, ale to ścierwo nie ogranicza się tylko do wyglądu.

Gość IMO13845
Film z cyklu "Mądrości Drabiny wszelakie"...

IMO, a no ja to tak na przykładzie tego co pisałeś wcześniej. Ta tabelka, którą wkleiłam była chyba z 1995 r. Twoje dane chyba wyglądają podobnie, a nawet jest w nich lekka nadwyżka kobiet, więc teoria o tym jakoby faceci mieli deficyt samic i brali się za to, co się tylko da- upada. :P

offerma "ale ja nie napisałem nic o wyglądzie, prawda? ty już lepiej daj sobie spokój z dyskusjami ze mną. już mi się nie chce z tobą użerać." To nie wdawaj się ze mną w dyskusję, ale nie zabronisz mi komentować swoich wypowiedzi.

Gość fajna babcia
Faith a czy twoja żona też bedzie miala downa?

Gość IMO13845
Pink_Panther "Twoje dane chyba wyglądają podobnie, a nawet jest w nich lekka nadwyżka kobiet," Czytam chyba po raz dziesiąty dane z mojego źródła i tej nadwyżki kobiet nadal uświadczyć nie mogę - wytłumacz mi ten paradoks. :D "więc teoria o tym jakoby faceci mieli deficyt samic i brali się za to, co się tylko da- upada." Patrz powyżej. :classic_cool:

offerma "to przynajmniej je uważnie czytaj, idiotko." Ty przeczytaj jeszcze raz swoją wypowiedź z godz.15.20. Faktycznie nie ma nic o wyglądzie...

Gość IMO13845
BSA - biali Polacy potrzebują Cie na temacie o ciapatych. Jest tam także Twoja ulubienica Ginger. :classic_cool: