Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość LUPAKUPA

Najwiekszy stereotyp na tym forum to to ze prawiczki sa napewno brzydkie

Polecane posty

"to taka że musi mieć czarną skórę i czarne oczy. Białych mężczyzn dyskryminują" Aż nie chce wiedzieć gdzie się uchowałeś.

Te "ogromne" nadwyżki kobiet lub mężczyzn żadnego wpływu nie mają na to, czy dana baba jest samotna. :P Co innego gdyby przypadał jeden facet na sto kobiet.

Gość IMO13845
Pink_Panther - ujęcie OGÓLNE. Różowa Kocico, dwa słowa - NADUMIERALNOŚĆ MĘŻCZYZN. :classic_cool:

IMO, ale Ty mi zarzuciłeś, że w tej tabeli to chłopów jest więcej, a ona nie uwzględnia nadumieralności, a jedynie różnicę płciową populacji. ;) Jak już tak upatrujesz przyczynę w nadumieralności to może też przedstaw jakieś namacalne dane? :P Przyznam, że o tym nic mi nie wiadomo, ale pewnie też to wiele nie zmienia.

Gość Zuzanna Ameliiiiiia
Witam towarzystwo: Widze ze prawiki dalej zwalaja swoje niepowodzenie na brak urody. Czyli - nic sie nie zmienilo.

Gość racjonalny
Kradną je nam Haha Ewidentnie masz problemy psychiczne skoro uważasz ze kobiety w sensie ogólnym to czyjaś własność. I nikt Ci niczego nie kradnie tylko ktoś z takimi zaburzeniami osobowości to zamiast myśleć od związkach powinien pomyśleć o psychiatryku.

"Ewidentnie masz problemy psychiczne skoro uważasz ze kobiety w sensie ogólnym to czyjaś własność." Dokładnie. ;)

"Czyli - nic sie nie zmienilo." I nic nie idzie w kierunku zmiany na lepszy, prawiki już tego nie pojmą.

Gość IMO13845
Pink_Panther "IMO, ale Ty mi zarzuciłeś, że w tej tabeli to chłopów jest więcej, a ona nie uwzględnia nadumieralności, a jedynie różnicę płciową populacji." Mówiłem o tabeli, którą ja wkleiłem (urodzenia). Pokrętna kobieto. :classic_cool: "Jak już tak upatrujesz przyczynę w nadumieralności to może też przedstaw jakieś namacalne dane? Przyznam, że o tym nic mi nie wiadomo, ale pewnie też to wiele nie zmienia." Wpisz sobie w Google - naprawdę nie chce mi się tego szukać. :D Jedyne z czym się nie zgodzę, to że nadumieralność mężczyzn występuje przede wszystkim (nie mowie, że nie ma to jakiegoś wpływu) z ich niedbałości o swoje zdrowie - jak to lubią tutejsze bystre samiczki głosić...

Gość IMO13845
O Boże! Zuzia przyszła! Panowie, czas poddać dyskusję walkowerem. :classic_cool:

Gość Zuzanna Ameliiiiiia
"Jedyne z czym się nie zgodzę, to że nadumieralność mężczyzn występuje przede wszystkim (nie mowie, że nie ma to jakiegoś wpływu) z ich niedbałości o swoje zdrowie - jak to lubią tutejsze bystre samiczki głosić..." Owszem , wystepuje.

"Mówiłem o tabeli, którą ja wkleiłem (urodzenia). Pokrętna kobieto." Wkleiłeś zbiór tabel (przynajmniej mi tak wyskoczyło), ja włączyłam pierwszą- liczba ludności w Polsce pod względem płci i zamieszkania i tą też skomentowałam. :P O nadumieralności nie chce mi się szukać, przypuszczam, że to podobna różnica liczbowa. Przynajmniej ja jeszcze czasem jakiegoś chłopa na ulicy ujrzę. :D

offerma "no bo przecież "najważniejszy jest charakter" " To tak a propos nie wspominania o wyglądzie.

Gość kubelwagen
"ale pie**olicie" jak mamy pierdolić skoro jesteśmy prawikami?

"Jedyne z czym się nie zgodzę, to że nadumieralność mężczyzn występuje przede wszystkim (nie mowie, że nie ma to jakiegoś wpływu) z ich niedbałości o swoje zdrowie - jak to lubią tutejsze bystre samiczki głosić..." Głownie z tego występuje, panowie nie chcą chodzić do lekarza, badać się, ponadto nadużywają alkoholu i innych używek.

Gość beestrzyesssessssX34
ooo ja dziewictwo stracilem pózno bo tuz po 20stych urodzinach chociaz mialem przed tym czasem kilka dziewczyn itp doswiadczenia... a zrobilem to ze zwykłym szlaufem ;] nie bede czekal przeciez na ksiezniczke a tak to mam juz za soba... pozniej po tygodniu pojechalem na dziwki wzielem se taka 30stke ;] byla luźna i waliła jej pizda ;/ ;/ to było okropne ahahaha ale co tam facet jestem wiec guma i jazda ;/ hajs juz zaplacilem szkoda zmarnowac... lache zrobila chocaiz ;/ ale 1 raz z prostytutka to raczej padaka juz lepiej ze szlaufem ;]

Gość Zuzanna Ameliiiiiia
Nie to ladne co ladne tylko co sie komu podoba. Prawik moze byc bardzo przystojny i dlugo pozostawac prawikiem. Sama uroda to za malo. To juz bardziej ladna dziewczyna - jak jest ladna to znajdzie kandydata do tego co chce.

Gość IMO13845
Zuzanna Ameliiiiiia "Owszem , wystepuje." Tutaj Zuzia jak zwykle zabłysnęła. Pink_Panther "Wkleiłeś zbiór tabel (przynajmniej mi tak wyskoczyło), ja włączyłam pierwszą- liczba ludności w Polsce pod względem płci i zamieszkania i tą też skomentowałam." Czyli zwykle nieporozumienie. ;) "O nadumieralności nie chce mi się szukać, przypuszczam, że to podobna różnica liczbowa. Przynajmniej ja jeszcze czasem jakiegoś chłopa na ulicy ujrzę." Poczekaj jak będziesz miała lat 80 - wtedy powiesz mi ilu Twoich męskich rówieśników jeszcze zipie...albo nie powiesz, bo pewnie także będę już dawno gryzł piach. :D

Gość IMO13845
Drabina naturalnie także błyszczy, nie wolno przecież zostawać w tyle...

Gość Zuzanna Ameliiiiiia
Ciezka praca polaczona z fatalnymi nawykami zywieniowymi, brak ruchu i apatia , a na topie wszystkiego - uzywki. Jak sie przejdziecie po jakims cmentarzu to panow zmarlych okolo 50+ jest duzo wiecej niz pan.

mężczyźni umierają wcześniej, bo kobiety to złe istoty i ich wykańczają :P spójrzcie tylko na starych kawalerów: emanują energią i zdrowiem, podczas gdy nieszczęśni małżonkowie coraz niżej pochylają się nad grobem :classic_cool:

"Czyli zwykle nieporozumienie." Sprawdź sobie swój link, jak nie wierzysz. :D Wyczuwam nutkę IMO-wskiej ironii. ;) "Poczekaj jak będziesz miała lat 80 - wtedy powiesz mi ilu Twoich męskich rówieśników jeszcze zipie...albo nie powiesz, bo pewnie także będę już dawno gryzł piach. " No pewnie tak. ;) Ale ja nie zamierzam czekać do 80-tki, więc wpływ na moje życie ten fakt chyba ma znikomy. :)

Gość Zuzanna Ameliiiiiia
IMO - i tak Cie lubie. Offerma - oczywiscie ze pewna grupa podlega pod to co uwazamy za kanony piekna i tym osobom bedzie latwiej. Ale tylko latwiej. Nie przesadza to definitywnie o ich losie.

offerma "oraz dużo ciężej pracują. nie siedzą sobie na d**ach przy kawie i pasjansie tylko zapie**alają na budowie, jeżdżą tirami itd itd." Co ty pieprzysz. Tak każda kobieta sobie popija kawkę, a facet tyra w kopalnianych warunkach. Oprzytomnij. Poza tym w obecnych czasach, mało jest prawdziwie męskich facetów. Oni stają się mimozami. Tacy delikatnisie. ALE! Nie wszyscy, ja nie uogólniam. Nigdy.

IMO13845 "Drabina naturalnie także błyszczy, nie wolno przecież zostawać w tyle..." Ale nigdy nie będę taką gwiazdą jak Ty. 👄 :P

Gość kubelwagen
korjonos zaloguj się i napisz coś.