Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość LUPAKUPA

Najwiekszy stereotyp na tym forum to to ze prawiczki sa napewno brzydkie

Polecane posty

Gość 45345435
dodam że obecnie związałem się z ladną ekstrawertyczką i nasze światy tj przeszłość różniły się diametralnie bo pomimo że ona jest młodsza to jest bardzo doświadczona życiowo bo nie siedziała w chałupie na dupie jak ja tylko przebywała wśród ludzi tj poznawala świat...no i dodam że nieraz mi Ciężko przez tą różnicę doświadczeń bo nieraz nie wiem jak się mam zachować ..większość improwizuję i większość robię coś z nią pierwszy raz ...ona to pewnie widzi tą moją nieporadność ;/ ...aż sam się dziwię dlaczego dalej jest ze mną bo dziewczyna mogla by mieć każdego faceta.

Gość IMO13845
45345435 "ja tam myślę bardziej że to wynik urody+otwartości na świat...osoby introwertyczne mają trudniej bo się bardziej bunkrują...więc przystojny introwertyk będzie miał trudniej niż przecięty ekstrawertyk...itd..." Akurat w tym przypadku "trudniej" jest kwestia względną. Prawdziwy introwertyk nie ma "trudniej", bo nie przeszkadza mu bycie z samym sobą. Natomiast tutejsze, co bardziej wokalne Prawiki(TM), są ekstrawertykami, tyle że stopowanymi przez własne, często niepożądane czynniki psychologiczne - stąd ich "trud".

Gość jeeeee
"Natomiast tutejsze, co bardziej wokalne Prawiki(TM), są ekstrawertykami" przynajmniej z tego grona, są introwertycy. co najmniej dwóch jest.

Gość mama Tomka downa
Downy nie mogą mieć rodziny

Gość IMO13845
jeeeee "Natomiast tutejsze, co bardziej wokalne Prawiki(TM), są ekstrawertykami" "przynajmniej z tego grona, są introwertycy. co najmniej dwóch jest." Tu kłania się właśnie słowo "wokalni", bo wątpię, aby ci autentyczni introwertycy, co chwilę wołali jak to źle jest im samemu...

Jak ktoś jest bez plodny to po co mu dziewczyna pewnie nie odczuwa popędu Ja wiem że urodzilem się po to by dać potomstwo. Jednak nie ma sensu narzekać trzeba czekać

Gość IMO13845
Faith - jak tam stoisz z datami? :classic_cool:

"Różowa kocico - różnica niby niewielka, ale nawet na Twoim wykresie w wieku jakim większość z nas się znajduje mężczyzn jest nadwyżka mężczyzn (na 1800 osób jeśli dobrze zrozumiałem) wynosi KILKADZIESIĄT. Widzisz do czego zmierzam? " Chyba nie sądzisz, że kilkadziesiąt mężczyzn nadwyżki w porównaniu z liczbą 1800 kobiet robi znaczącą różnicę? :P Jeśli nadwyżka to 80 mężczyzn (przykładowo), na każdą kobietę przypada 1,0(4) mężczyzny. :)

Gość mama Tomka downa
* dzieci

Gość IMO13845
Różowa Kocico - twierdzę, że to zapewnia KAŻDEJ samicy (bez względu na wygląd) jakiegoś samca (plus nadwyżka 'satelitów' dla tych atrakcyjnych). ;)