Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość CatGarfield

Kobiety- czy wiecie jak poteżną bronią dysponujecie?

Polecane posty

Gość skromna to ty nie jestes
panowie ,czemu nie roochata swoich pan :P tylko wypisujecie tu jakies góówno warte farmazony :P?

Skurwysynu, to z łaski swojej nie obrazaj mnie tu jakimis makrelami... muszelki są jak najbardziej na miejscu w kuchni, zwłaszcza francuskiej czy innej sródziemnomorskiej

Jak nie jestem skromna, jak jestem... nie wychwalam sie pod niebiosa tylko stwierdzam zdrowy, obślizgły fakt :)

And:)faceci na forum maja to do siebie ,ze potrafia w kółko opowiadac ile to oni razy nie mogą,ile to razy dziennie nie potrafia :),a tak naprawde to potrafia tylko czepac pod lalki z kompa :)e/w.jakies poznane paniusie ktore wysylaja im swoje szparki :)pewnie nie roznisz sie od nich zbytni i dlatego tu siedzisz:)

"zdrowy obslizgły fakt"jakie to urocze :)wrecz -kobiece:)

No i się wydało, że jestem onanista. Nie mów tego głośno, bo się wszyscy będą ze mnie śmiać.

and:)onanista z poczuciem humoru :)coż ,skoro wolisz swoja reke od swojej kobiety to roochaj ja sobie dalej :)

Andro, 3majmy sie w kupie, jesli Ty mnie nie wydasz, że sie slimacze przed kompem to ja nikomu nie powiem , co pod kołderka w tajemnicy wyprawiasz. Ewentualnie w kibelku wieczorowa porą. P.S. Trzepnałes juz dzisiaj?

wiec sie rozpedz- skromna ,i zrob ladny wslizg na koniobijce :)tacy jak wy :)idealnie do siebie pasuja :)

P.S.na pewno trzepnął :)wszak to robie najlepiej :)pewnie nawet nie wie co to znaczy roochac kobiete:)

Nie wiem. Jeśli byłbyś tak dobry i wytłumaczył prawiczkowi i onaniście? Byłbym zobowiązany :-)

opuszczam ten pierdolnik:)pewnie nie wiecie co to seks z drugim czlowiekiem ,to pieprzcie sie wirtualnie ,bedzie bezpieczniej :)szkoda by bylo aby wasze dzieci wychowywaly sie swiadomosci że seks jest dobry tylko przez neta:) powodzenia:)

O fuck... zatem spóźniłam sie na czepanie. A tak lubie popaczeć :( wtedy robie sie jeszcze bardziej obślizgła...

:Oprzestala bys sie raczej bardziej kompromitowac ,ale to juz twoj wybor🖐️

Ja sie kompromituję?? 1) TWIERDZISZ, ŻE NIE WIEM CO TO SEKS Z DRUGIM CZŁOWIEKIEM 2) WSPÓŁCZUJESZ MOJEMU DZIECKU Jak do cholery mogłabym zaciążyc przez internet?? tego jeszcze najwieksi fizjologowie nie wykminili!

Gość Nie rozmawiaj z
pomarańczowym prowokatorem :classic_cool:

I cholera, nie moge sie powstrzymac, znaki przestankowe typu przecinek, kropka, wykrzyknik (pamiętasz z lekcji) wstawia sie bezposrednio za wyrazem, a po nich robi sie spacje, nie odwrotnie!

Gdyby sprawcą Maryjowej ciązy był osiołek, to Jezus musiałby miec kopytka i zamiast płakac po narodzinach robiłby ihahaha... a fe, cóż Ty tu za herezje wypowiadasz, na krzyżu chcesz zawisnąć?? A mnie ukrzyżuja przy okazji, lepiej sie juz do wyra ewakuuję... goodnight