Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość szok sozk s

facet i kobiet roznica w wadze jakies 30 kg. Czyt to jest normalne??

Polecane posty

Gość szok sozk s

Moj kolega ma ponad 180 i waze ledwo ponad 60 kg. Natomiast jego dziewczyna jest dwa razy do niego szersza wazy jakies 9o kg. Widzialam ja na zdjeicach ma ladna buzie, ale jak zobaczylam ja na zywo i jej biodra to masakra. Ja rozumiem, ze grube tez maja prawo do szczescia mi milosci. Ale ten moj kolega ma niedowage jest chudy jak patyk, a ona gruba tak dziwnie razem wygladaja. Zastanawiam sie jak ich sex wyglada. Ale sa zakochani. Nie wiem co on w sumie w niej widzi. Sa razem juz 4 lata. A ona od zawsze odkad sie poznali taka gruba, a on taki chudy. Co innego jak facet 90, a kobieta 60, ale na odwrot mnei to dziwi i jak na nich patrze od tylu jak ida to masakra. Ona jak mowie ma ladne wlosy dlugie, geste, czarne, ladna buzie nawet nie pyzowata, ale te biodra :o jak ja na zdjeciach widzialam (twarz) to pomyslalam ladna ma laske, ale jej uda, biodra tylek to masakra! zal mi mojego kolegi.

Gość no przecież
ale tak właściwie to o co ci chodzi? są zakochani. to jego dziewczyna i jemu ma się podobać a nie tobie...

Gość szok sozk s
ty slodka sama wypierdalaj!

Gość szok sozk s
tak, ale moim zdaniem wiekszosc na nich krzywo patrzy. Taka para nie wyglada dobrze.

Gość szok sozk s
Chcialam zapytac co Wy o tym myslicie jak widzicie taka pare. I nie mam na mysli normalnego faceta, ktory ma wage odpowiednia do wzrotu i gruba. Wtedy to tak nie razi. Ale tu jest facet z przynajmniej 20 kg niedowaga i dziewczyna z 20 kg nadwaga. Mnie to bardzo razi.

a co ma wygląd do miłosci ? czesto widze na ulicy małzenstwa ze on chudy ona grubsza i co krzywo mam zaraz ptrzec na nich ? idz sie utop masz głupie myslenie ! jak dzieciak !

Gość szok sozk s
berta nie mam nic do zwiazku gruba - szczuply. Ale tutaj jest wrecz chudy stosunek wagi 60 kg do 187 cm to niedowaga i dziewczyna z 90 kg.

Gość szok sozk s
i do milosci nie ma nic, ale ktos z zewnatrz nie wnika w ich milosc tylko ocenia ich wizualnie i to dziwnie wyglada. Zreszta co kieruje takim facetem ze wybiera taka babe? albo dlaczego gruba nie zwiaze sie z grubym tylko z tak przeraźliwie chudym?

Gość szok sozk s
70 róznicy??? ale jesl ifacet jest wiekszy to tak nie razi gorzej jesli dziewczyna.

Gość szok sozk s
po prostu staram sie zrozumiec psychike i tego czym kieruje sie koleś. Kulturalnie rozmawiam a Ey tu z wzwiskami ogarnijcie sie ludzie :o

"70 róznicy??? ale jesl ifacet jest wiekszy to tak nie razi gorzej jesli dziewczyna." Zdecydować się nie możecie. 😴 Na innym temacie przed chwilą było, że o matko jak to w ogóle możliwe. 😴 Poza tym kto wybiera partnera życiowego biorąc pod uwagę wygląd? :o Poza tym są mężczyzni, którzy lubią grube kobiety, takie im się podobają, takie je podniecają. Tak trudno to zrozumieć?

Gość nie możeeee być
Sa mężczyźni, którzy uwielbiają puszyste/bardzo puszyste kobiety. Nic w tym dziwnego. Zazwyczaj są to szczupli mezczyzni.

Gość szok sozk s
Ok przyznam się. Bo tak to nie dowiem się w sumie niczego. Ja jestem tą dziewczyną. Ważę 90 kg mam 175 cm jest po prostu gruba. Mój facet jak wyzej wspomnialam jest ardzo szczuply ma duza niedowage. Jestesmy razem 4 lata. Cos miedzy nami ostatnio sie psuje zastanawiam sie czy to nie przeze mnie. Czy mu sie nie znudzilam czemu nadal ze mna jest. Bo nie jestem atrakcyjna na ciele. Schudlam w naszym zwiazku juz 3 razy okolo 15 kg, ale zawsze mialam jojo. On mnie akceptuje, ale widze wciaz krzywe spojrzenia jego znajomych, ktorzy jak zobacza mnie na zdj w jego komorce na tapecie mowia ale masz swietna laske, a jak spotykamy sie na jakijes imprezie to taki krzywe spojrzenia. Nie wiem czy on leczy swoje kompleksy chudosci bedac ze mna czy naprawde nie widzi moich wad. Chcialabym zrozumiec to, bo boje sie, ze mnie zdradza..

Proponuje znalezienie innego miejsca do zglebiania wielkich problemow ludzkosci jakim jest zdecydowanie roznica wagi.

Gość szok sozk s
a gdzie indziej poznam zdanie innych? latwiej mi tutaj pisac o tym

Gość szok sozk s
chcialabym by kazdy jak Wy tutaj tak reagowal, ze waga jest nie wazna, ale niestety kazdy wizualnie nas ocenia zanim mnie pozna. Czuje ten dystans i patrzenie kolegow ktorzy pewnie pukaja sie w mysli w czolo jak ja moglem powiedziec super laska? i te spojrzenia dziewczyn. Nie potrafie tego zniesc nie chetnie w ogole z nim wychodze do jego znajomych wiec on zaczal chodzic sam bardzo sie psuje wszystko. Ccicalam poznac opinie obcych co sadza o takim zwiazku, ale chyba jestescie bardzo inni niz znajomi mojego faceta chcialabym by mowili tak samo jak Wy, ze waga nie jest istotna

i to jest tak wyzny temat ze muasisu tu polemizowac na ten temat? ko.....ca mnie strzeli ---- aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa io3e jeszcze powstanie durnych tematow.....

Miłość winna być ponad tak marne kwestie, jak wygląd, waga itp. suczo marna.

autorko a co ci zal?ciebie nikt nie kocha? zalozmy ze masz meza ty szczuplejsza od niego ladnie razem wygladacie i na skutek np choroby efektu po ciazy itd tyjesz i jestes od niego ciezsza i grubsza i co maz ma cie zostawic bo bedziesz przy nim zle wygladala ?a moze nie wyjdziesz z nim na spacer bo zle to bedzie wygladac? jestes pusta lala

Gość szok sozk s
Do jasnej cholery imiecie czytac? wyjasnilam kilka postow wyzej, ze to o mnie chodzi :(

Gość szok sozk s
Martva piekna konsekwencja przed chwila powiedzialas, ze milosc ponad wszystko. A teraz, ze jak jestem gruba to jestem zerem? wlasnie tacy dwulicowi sa ludzie. Mowia, ze wyglad nie jest wazny, ze gruba kobieta ma prawo do milosci, ze wcale krzywo sie nie patrza. Ale jak juz taka osba przed Wami stanie to zmieniacie zdanie o 180 stopni i juz jestem zła i nie taka. I tacy ludzie tez sa w realu..

Gość njknjkn
Wszystko zalezy od charakteru twojego faceta. Jezeli jest silna jednostka, ktora nie ulega wplywom znajomych, rodziny (ktora mowi mu pewnie czesto, ze stac go na wiecej), to jest dobrze. Nie ma co sie oszukiwac, wyglad ma olbrzymie znaczenie, a kobieta wazaca 90kg, chociazby miala ladna twarz (ktora tez bedzie tlusta) nie bedzie bedzie nigdy atrakcyjna w spoleczenstwie. Zastanow sie takze czy jestes pewna, ze jest z toba z milosci. NIektorzy faceci z niska samoocena tak bardzo nie wierza w siebie, ze mysla, ze tylko stac ich na grubaske (jak sama widzisz gruby w naszym spoleczenstwie ma same negatywne konotacje). Jesli jednak jestes pewna jego uczucia, a on potrafi zgasic "przyjaciol" radzacych mu, aby przejrzal na oczy, to nie masz sie czym martwic.

Nie rozumiesz... Jesli jest prawdziwa milosc, gleboka, ponad wszystko - takie kwestie sie nie licza. Ale otoczenie odbiera cie jako gorsze, bo takie mamy durne czasy. A Ty swojego partnera nie jestes pewna.

nie zgodze sie z ostatnia wypowiedzia sama moglabym b yc szczuplejsza mam kragle ksztalty dbam bardzo o siebie wygladam aktrakcyjnie i sie faceci ogladaja ciagle slysze komplementy mam meza wiec mozna tylko trzeba o siebie dbac ile znam szczuplych maszkar...