Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

.Tak tylko pytam

Czy to obciach czy nie? FOTO... proszę o opinie :)

Polecane posty

Poza tym Kafeteria to strasznie dziwne miejsce. Grzecznie pytam o ciuchy, a ktoś mi wyjeżdża z obelgami jaka to jestem krzywa/gruba/brzydka :D

"taaa chcialabys ja tobie nie pisalam i pisac nie bede ze to dlugie nogi. nie osmieszaj mnie krotkie krzywe girki. osmieszasz sie wychodzac w takich gaciach i skarpetach na ulice." Nie muszę cię ośmieszac bo sama się ośmieszac. Tak jak mówię, kilka miesięcy temu pisaliście mi tu, że wyglądma na wysoką i mam ładne nogi :D Haha, spoko, widocznie mi się wykrzywiły od tamtego czasu ;) Nie chcę mi się z tobą gadac 🖐️ Nie pytałam o to, jakie nogi mam tylko o takie zestawienie chamska osobo

Gość TE GACIE SA TRAGICZNE
Nie, nie mam krótkich nog, po raz enty powtarzam: zdjęcie zrobione z góry. kurwa ty jestes jakas pojebana czy co? chuj do tego czy zdjecie z gory zrobione czy nie TO NIE JEST Z GORY ZROBIONE!!!!!!!!!! MASZ KROTKIE KRZYWE GIRY I TYLE

"ch*j do tego czy zdjecie z gory zrobione czy nie TO NIE JEST Z GORY ZROBIONE!!!!!!!!!! MASZ KROTKIE KRZYWE GIRY I TYLE" Widzę, że wiesz lepiej ode mnie :) I strasznie boli cię ten temat :) Zdjęcie robione z góry, telefon miałam w ręce, skierowałam go w dół do lustra. tyle :)

nosz kurwa inne laski kompleksy maja a maja naprawde dlugie nogi a ta z tymi zlamanymi girami smie powiedziec ze dlugie nogi ma buahhaaaahaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa zobacz zdjecie dyrektore TO SA DLUGIE PROSTE I ZGRABNE NOGI a nie twoje krasnoludku.

"nosz k**wa inne laski kompleksy maja a maja naprawde dlugie nogi a ta z tymi zlamanymi girami smie powiedziec ze dlugie nogi ma buahhaaaahaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa zobacz zdjecie dyrektore TO SA DLUGIE PROSTE I ZGRABNE NOGI a nie twoje krasnoludku." Mówię, że mam długie nogi jak na swój wzrost :) Nie przeżywaj tak bo ci żyłka pęknie :)

mnie ten temat nie boli tylko sie nasmiewam z cibie jakas ty pojebana i smiesz normalnie ludziom kit wciskac ze dlugie nogi masz buahhaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa :D :D :D i jeszcze raz ci mowie debilko nie wciskaj mi kitu! zdjecie nie jesat robione z gory tylko na przeciwko lustra i to widac !!!!!!!!!! ROBIONE JEST NA WPROST CZY TY MYSLISZ ZE KTOS JEST GLUPI I NIE WIE JAKA JEST PERSPEKTYWA Z GORY????????

Jakbym zrobiła sobie takie zdjęcie jak Dyrektore też bym miała długie, zawistna osobo SIIIIIIIIIIIIIIIIKAAAAAAAAAAAAAAAAAM POMARZYC SOBIE MOZESZ DEBILKO!!!!!!!!!!! buahhaaaaaaaaaaahaaaaaaaaaaaaa :D jestes niskim kurduplem ergo masz KROTKIE NOGI!!!!!!!!!!!! dyrektore ile masz wzrostu?

jestem niegroźnym, sfrustrowanym paszczakiem🖐️ przepraszam już mnie nie ma 🖐️

no to se wmawiaj dalej ze masz dlugie nogi hhihiiihiiiiiii :D przynajmniej mozna sie pozbyc wszelkich kopelksow przy takich idiotkach.

no d

mam 1,72 wiec kompleksow i krotkich nog nie mam. a ty nie dosc ze brzydka i niezgrabna to jescze bezgustowna wsiunia.

Gość jajajsdhfhfjd
te podkalanówki czy skarpety ze spodenkami dają wygląd „łatwej i jak tak wyjdziesz, to ja bym się z ciebie podsmiewała

Gość takaPrawda
żaden obciach, na pewno oryginalnie, jestem na TAK

"spodnie są tragiczne długo ich szukałaś teraz w sklepach jest od cholery szortów i żeby trafić na takie to trzeba mieć szczęście " Szorty kupione baaaardzo dawno temu :) Nawet ich nie nosiłam. Ale tak jak pisałam, nie mogę znaleźc takich, żeby mi w udach nie odstawały "mam 1,72 wiec kompleksow i krotkich nog nie mam. a ty nie dosc ze brzydka i niezgrabna to jescze bezgustowna wsiunia." To, że masz 172 nie znaczy, że masz długie nogi :) Masz dłuższe od moich, bo jesteś wyższa i jest to normalne ale wazne są proporcje :) Powtarzam, ja mam długie JAK NA SWÓj wzrost. Hmm, skąd wiesz, że jestem brzydka? I Niezgrabna? Zdziwiłabyś się ale nie chcę wpędzac cię w kolejne kompleksy :D

Gość puchaczysko
fajne, zgrabne nożki, do takich każde wdzianie pasuje.

Gość Trochę dziwne bo ja
Zestawienie bardzo niefortunne. Te skarpetki ze spodenkami nie grają. Ponadto, długie skarpetki wyglądają prześlicznie na dziewuszkach w madze ;) I u pań mających podobne nogi do kreskówkowych dziewczynek. Czyli bardzo długie i bardzo szczupłe.

Gość Ło matko....
Jak czytam niekture wypowiedzi to widze że jesteście tacy powierzchowni... Styl , stylem ale są też wartości...

Gość ooooooooooohahahahaha
dziewczyna ma szczuplutkie nóżki, a wy piertolicie jakieś farmazony, pewnie same kaszaloty sie tu odzywają.

Gość klafiorową
obciach