Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość internetowa panienka........

opiszcie swoje spotkania z internetowymi partnerami!!:)

Polecane posty

Tak całkiem poważnie - po co ludzie zmyślają przez neta jeżeli mają zamiar się spotkać? Przecież wszystko, zwłaszcza aparycja, wyjdzie na jaw...

ale się uśmiałam ::D, ja znam i znałam wielu ludzi z czatu i skype ale z żadnym na żywo się jeszcze nie umówiłam , jakos mi do tego nie śpieszno, a jak was poczytałam , to zupełnie mi przeszła ochota, ale to może dla tego że ja nikogo nie szukam, mam za to wielu znajomych którym takie spotkania niestety nie wyszły, w sumie więcej było śmiechu niż przykrości, ale też zdarzały sie też przykre,

Gość rudziątko20
aja pisalam zgosciem co mieszkal z 50 km odemnie . i namawial na spotkanie ciagle ale ja nie chcialm bo mi sie zbytnio nie podobal , ale dzwonil pisal ciagle itd , zgodzilam sie , przyjechal do mojej miejscowosci na mecz , i gadalismy przez siatke , pozniej wyszedl do mnie bo go puscili , i jeszcze chcial buzi , slodki taki byl i wogole mi tez sie spodobal na zywo ,spotykalismy sie jakis czas pozniej rok bylismy , tz n2 tygodnie przed rocznica mnie zostawil , chyba mu sie znnudzilam a mialo byc tak pieknie i potajemne zareczyny itd bla bla bla

Gość niedobrze_mi
No nudno nie było:) A czemu zmyślają? Też nie pojmuję tego. Ja rozumiem, że można nie widzieć pewnych swoich wad, ale jak ktos ma do cholery 160, a pisze, że 180 - to już raczej nie da się tak "pomylić".

żona - jasne, że nie wszyscy. Mnie facet też nic nie zmyślał ani nie ukrywał, ale jak tak czytam te wypowiedzi to zwykle właśnie "niedopowiedzenia" są w kwestii wyglądu, tak jakby to 10cm wzrostu czy dodatkowe 30kg wagi miałoby zostać niezauważone.

Gość t4t45t45t45
ja 5 razy sie spotkalam i 5 razy spoko ;))

Gość miławrocławianeczka22
Mnie najbardziej wkurzyły jego kłamstwa. Kilka razy podczas rozmów na gg pytałam jak wygląda. Zapytałam o wzrost napisał, że ma 180cm ( na spotkaniu wydał mi się max 7-8cm wyższy ode mnie - miałam ubrane balerniki- a ja mam 160cm, więc więcej niż te 168cm nie miał). Kiedy zapytałam o wagę powiedział, że wagę ma ok co więcej napisał, że 5 razy w tygodniu od 5 lat chodzi na siłownię. Kurde więc chyba nie dziwne, że pomyślałam, facet jeśli nie paker to z pewnością ma "wysportowaną" sylwetkę.A on był gruby jakieś 110-115kg. Nie rozumiem dlaczego mnie okłamał, tymbardziej, że podczas rozmów na gg pisałam mu o tym, iż sama nie jestem idealna i nie wymagam wizualnego Adonisa a szczerego!! faceta. Po spotkaniu jeszcze przez buty miesiąc do mnie pisał i dzwonił, pomimo tego, że nie odbierałam.

Gość superbitch
spotkalam sie z paroma facetami z kafe ale mieli male kutasy i wrocilam do domu :O

Ja już kiedyś na innym temacie pisałam o facetach z internetu. Porażka :D 1. Na czacie poznałam jednego gościa. Starszy ode mnie o 3 lata był. Bardzo wysoki, bo nieco ponad 2 m. Ze zdjęć przystojny no i fajnie nam się pisało. Umówiliśmy się w parku. Na spotkanie przyniósł mi cd z jakimiś dennymi piosenkami podpisaną "dla mojej ukochanej dziewczyny". Ja w lekkim szoku, bo nic nas nie łączyło, ale ok - płytkę wzięłam. W trakcie spotkania planował nam wakacje u swojej rodziny, a nawet ślub. Na drugi dzień nie miałam czasu mu odpisać, a on się wściekł i ubliżał mi smsami, że jak ja mogę się nie odzywać i w tej chwili mam przyjechać na pętlę tramwajową oddać mu jego płytę :D 2. Raz spotkałam się ze starszym facetem, który co chwila rzucał teksty "mogę Cię po molestować?" Uciekłam gdzie pieprz rośnie. 3. Poszłam na spotkanie za moją siostrę, która w ostatniej chwili zrezygnowała i poprosiła, żebym ją zastąpiła. Facet okazał się chamem i burakiem. Kopcił papierosy jak smok rzucając przy tym kurwami. 4. Randka życia heh. Świetny facet w moim wieku, z wyglądu też niczego sobie no i pisało nam się super. Po 2 miesiącach postanowiliśmy się spotkać. Pogoda wtedy była fatalna. Lało okrutnie. Zapytałam czy pójdziemy się czegoś napić, na co on ochoczo przystał. Po drodze wszedł do żabki, kupił 4 piwa i... zabrał mnie do parku. No i tak siedzieliśmy jak te żule w deszczu. Dobrze, że miałam chociaż parasol. Wytrzymałam chyba godzinę i się zmyłam. 5. Przedstawił się jako wysoki, śniadej karnacji brunet o 2 lata starszy ode mnie. W dodatku z mojego miasta. Postanowiłam się zerwać z lekcji (oceny wystawione, bo to przed wakacjami było) i spotkać się z nim. Dokładnie opisaliśmy się w co jesteśmy ubrani. No i tak czekam i czekam... a tu podchodzi do mnie kurdupel o głowę niższy ode mnie (a mam 164cm) :o Ubrany w jakieś szmaty rozciągnięte. Byłam w takim szoku, że nawet nie zaprzeczyłam, że ja to ja. Wstyd mi było strasznie. Na moje nieszczęście przed spotkaniem wymieniliśmy się telefonami. Na następny dzień wracając z imprezy w pokoju na biurku mama zostawiła mi karteczkę "Dzwonił MISIACZEK, kazał Ci przekazać, że zadzwoni później i że będziesz wiedziała o kogo chodzi". Misiaczek? O kogo kurde chodzi? Nie znam żadnego Misiaczka :o Popołudniu okazało się, że to ten od spotkania... zadzwonił, żeby zaprosić mnie na grilla, bo jego rodzina bardzo chce mnie poznać.

Ja sie spotkalem z kilkoma dziewczynami poznanymi w internecie. Wszystkie spotkania jak najbardziej pozytywne, lecz niestety bez chemii z obu stron... Dla mnie niewazne gdzie sie kogos poznaje, jednak, jak sie wymienicie zdjeciami, popiszecie troche, to mozna pojsc na zwykla kawe i poswiecic godzine. Jak nic z tego to nic z tego:)

Gość pozytywne spotkanie
spotkalam sie po kilku miesiacach,dopiero az po takim czasie bo mieszkal daleko (ok500km). spotkanie sie udalo i nadal trwaja. jestesmy razem ponad poł roku.

Ja nie chadzam i się nie umawiam. Kiedyś jak 2 facetów przysłało mi "zdjęcia" z kom., że na monitorze komputera były jak plama, do tego ręką zakryte czoło miał jeden, a drugi w czapie z dachem to wiedziałam:-D co byłoby na ewentualnym spotkaniu:-D W dobie aparatów, kamer... "nie posiadali" normalnego zdjęcia! Wiedziałam czemu, nie, dziękuję.:-)

Gość lisey
też poznałam ukochanego przez internet, z tym że mieszkamy na dwóch krańcach Polski i po roku się spotkaliśmy dopiero a ujął mnie tym że np nie nalegał na moje zdjęcia (a sam jest przystojny), sama mu wysłałam w końcu, bo głupio jakby mnie pierwszy raz zobaczył na żywo dopiero a pierwsze spotkanie-głownie spacerowaliśmy, pamiętam że ciągle mnie rozśmieszał