Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

ten ostatni niedziel

Przegrańcy...

Polecane posty

proszek ? to Ty ?? czy nie Ty?wiecie co weźcie poprawke na mnie alecjestmem nayebana ,dopiero wroci;llam od razu wbiłam na kafełe :classic_cool: 😍

dajcie mi tu niedziela 😭 :( czemu on mnie unikaaaaaaa?:( proszek to Tyy proszek? czy daniel lat 15 ?:) mi to zwisa tylok chce wiedziec prawde ;)

blowwww Staszek poszedl w choy, niedziel ma nas w dupie :( :O

blowww... Czy az tak cięzko napisac ci o mnie 😭 idę sie pociąc . BLOW mnie olewa -deprecha .

no asle oni mowili ,ze w twoim gg tzn jego gg albo twoim jest daniel.. to ja ise pytaqm z resztą niewązne 😘 dajcie mi niedziela :(:( napisalam u ze jestem zła a on sie chyba obrazil :( ] vodka nie jestem zulem :(

jankesa złotko - przepraszam 😘 ja tak wiesz,wymienilam tą stałą ekipe ;) przepraszam! i witam zarazem przeciez ty tez z nami piszesz !! 😘

Proszek, ja Ci mowie.. dla mnie to malo wazne. Jestes teraz kurva gwiazda, codziennie tematy o Tobie.Najpierw afera z indorem, teraz Danielem. Powiem Ci Proszek, ze kurva jestes celebrity :classic_cool:

Blow . całujesz trzy razy teraz -za skleroze :P POTem ci powiem ,gdzie poleciały :D

Ok wytłumacze ale tylko wam. Chciałam popisać z kimś na gg, a że ze swojego prywatnego nie chciałam to znalazłam w "Menageru Profili" jakieś co już było założone. Wlazłam i podałam na kafe, Oni zaczeli przeszukiwać internet, weszli na profil tego numeru i zobaczyli nick "daniel1239" i przeszukali znowu internet i znaleźli jakiegoś daniela 1239 z końca polski i mówią że to ja. Aż się męża spytałam oco chodzi a on mówi że to GaduGadu co było na komputerze to naszego siostrzeńca, ale on wcale nie ma na imię Daniel więc ja już wogóle nie rozumiem :O. Ale dobra mniejsza z tym PIJEMY! ;)

blowwww jestes nayebana, a wiec zostaje Ci wybaczone. Z tym zulem to zartowalam :)

Proszek , ale zajebałaś . "TYlko wam " > ahca . wytłumaczenie dla całego tłumu podjaranych sensaacjami :(> WEZ się już nie tłumacz.wkopujesz sie niepotrzebnie.

Proszek, choy z tym nic się nie przejmuj ! Z Niedzielem dzieje sie cosik ostatnio niedobrego, olewa nas totalnie. Nawet się nie żegna jak idzie spac.

Niedziel, bo ja robilam jajecznice z grzybkami świeżymi, prosto z lasu. Co prawda na jutro do roboty, ale i tak myślałam , ze dam Ci trochę, bo Tys wielbiciel grzybow, jak ja, a Ty znikłeś nagle kurva :(

w ogóle jest inny a ja go znam ''na tyle'' ,ze wiem kiedy jest inny a kiedy normalny :(:( to chyba przez te wyzanania vodka co wczoraj tutaj pisałyśmy.