Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

ten ostatni niedziel

Przegrańcy...

Polecane posty

Proszek, problem w tym, ze ja jak chleje na imprezach to mam dynie bardziej wytrzymala niz nie jeden facet, serio. Ostatnio chopokom zapiertolilam nawet piwo. jak pije sama to kurva po jednym piwie bania. :O

Proszek, ja czasami popalam, ale tylko wtedy kiedy ktos mnie czestuje. Zazwyczaj robie manipulacje na imprezie i wyludzam od ludzi cygarety. Ostatnio manipuluje moim chopem, aby tesciowej podpiertalał :O

Taaa BLOW> >>>> TEZ SIE TAK KIEDYs tłumaczyłam :P :D ale to były czasy 😘J>

PRZEPRASZAM BARDZO , CHYBA MUSZĘ SPROSTOWAĆ !!!!!!!! NIE UZNAJĘ MIŁOŚCI PRZEZ INTERNET! Napisałam,ze niedziel mnie intryguje i ,że go lubię nic poza tym! 🖐️

vodka, zabije Cie :D U mnie w rodzinie nikt nie pali. W liceum fakt podpalałam wręcz się nauczyłam ale później sytuacja zmusiła mnie do rzucenia. Czasem np. w towarzystwie jak mnie ktoś poczęstuje ale i tak zaciągnąć się porządnie nie potrafie :O.

blowwww :O bo ja tez tu cosik wyczuwam, Ty sie tłumacz, ale ja swoje wiem..

Zaraz tu pewnie ktoś dopisze,że szczam w galoty jak go czytam:O:O Sorry nie jestem taka nayebana żeby niczego nie kumać :D 🖐️

vodka - napisałam tylko to co Ty, a to było wczoraj. a wczoraj byłam trzeźwa!!!!!:O :classic_cool: A to,ze mnie ignoruje i udaje,ze mnie nie ma to inna sprawa . 🖐️:O

no widzicie ??o to własnie mi chodzi,że niedziel mnie ignoruje... juz nawet nie wiem czy moge pisac w tym temacie :O

ale chyba jestem wyjątkiem , nie rusza mnie NIEDZIEL > sorrrrry NIEDZIEl

wiecie co ciekawego zaobserwowałam ? ze Niedziel nie przeklina :classic_cool: Aneta joł

Proszek do prania "Aneta witamy w naszym skromnym gronie" Dziękuję, ja właśnie słucham 'bajlando'. :( A tak w ogóle jestem z piętra 'uczuciowego'. 😭