Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

ten ostatni niedziel

Przegrańcy...

Polecane posty

Proszek do prania "Aneta witamy w naszym skromnym gronie" Dziękuję, ja właśnie słucham 'bajlando'. :( A tak w ogóle jestem z piętra 'uczuciowego'. 😭

BLOW> pisac możesz gdzie chcesz , a to ,że .... sama musisz znależć powód. ZDRÓWKO-ostatnie łyki😭

aha wlasnie. Blowwww pamietasz o pewnej waznej sprawie jaka wczoraj zesmy poruszyły ? A mianowicie mam na mysli tutaj kurva spotkanie, no.

wiesz co tak wyjdzie,ze chooy z tego spotkania wyjdzie .. noo i tego... i pewnie sie nie spotkamy..

Aneta, a co Ty tam na uczuciowym porabiasz? Jankesa, dopijam wlasie bełty, jestem zrozpaczona :O

ja już wypiłam. Jesteście z tego samego miasta? Ja Wrocław więc jak tez jesteście z Wrocławia to chętnie się spotkam ;). Ale ostrzegam że mam słabą dyńke ;) :D

blowww njapierw ich kurva uświadommy co zesmy wymyslily :D

nosz kurva, jak mam uświadamiać kogoś kto udaje,ze mnie nie widzi??? no powiedz jak?:(

sluchaj niedziel, miezkamy niedaleko siebie, a blowwww powiedziala, ze moglaby dojechac, czaisz ? :classic_cool: rzecz jasna innych tu nie pomijam, mowie tlyko o wczorajszej rozmowie mojej z blowwww

cipka, my tez przegrywamy, w zwiazku z czym łączymy sie z Toba w bolu

niedziel, nasz Ty kochany przegrancu, przepraszam, nie przemyslalam. Chodzilo mi o to, ze te topiki o sfrustrowanych prawiczkach, ktorzy niczym brzemie traktuja swe prawictwo, sa wkurviające juz.

ja piertole a czy Ty sie uzalasz nad losem prawiczka????? NIE !!!!! to skąd to oburzenie?