Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

ten ostatni niedziel

Przegrańcy...

Polecane posty

vodka "Aneta, prawiczki som juz nudne, wbijaj do nas częściej" Nie wiem, nie wiem, tak jak jednemu przed chwileczką napisałam- jestem teraz łatwiejsza niz praca domowa pięciolatka, piję bo już kuźwa nie mogę. 😭

niedziel powiem kurva jasno chcemy się spotkac na żywca, czaisz juz ? w realu, zebys czaami z piwem nie pomylił.

no kurva a ty patrzysz??? NIE to ja nie rozumiem w jaki sposob do chooya pana uraził Cie jej post?????! :O

cipusiu, ale ten Twoj nick mnie rozpiertala i za kazdym razem, gdy sie do Ciebie zwracam to mi rumieńce wychodzą na polikach :D

Niedziel :D nawet kurva w makro sie mozemy spotkac, ale my mowimy tutaj o spotkaniu. S P O T K A N U.

ale spójrzcie na to realnie, przecież z tego nic nie wypali i tak, blowww z nad morza, my voda z Małopolski, D... znaczy Proszek ze Śląska... to jest nie do zorganizowania lepiej się położyć, użalać nad sobą i czekać na śmierć :(

Przestanicie zartowac. Ja nie siedze do godz. 1.30 zeby se zartowac. Chcę Was poznać.

01:24 [zgłoś do usunięcia] vodka cipusiu, ale ten Twoj nick mnie rozpiertala i za kazdym razem, gdy sie do Ciebie zwracam to mi rumieńce wychodzą na polikach Vodka możesz się do mnie zwracać per słodka ;)

bedzie seks ,czy nie ,bo nie jade . no kurna gdzie tu jest zarząd . ja musze miec wolne. pion decyzyjny lezy i czyta . anawet nie wiadomo ,czy chate udostepni :P :D pierdole ,nie robie.

Jankesa, prawde mowiac w moim stanie to choya z tego rozumiem :D

blowwwww, nie. nie o to chodzi. niedziel, po prostu uwaza, ze nie bedziesz w stanie dojechac do nas taki szmat drogi :(