Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

ten ostatni niedziel

Przegrańcy...

Polecane posty

wg mnie tez do zrealizowania, tyle, ze ja od razu zaznaczam, ze tylko w srodku tygodnia, bo kazdy weekend musze spedzic z chlopakiem, a on za zadne skarby nie moze wiedziec, ze ja tu pisze. a tak wezme se wolne i pojade w choy Was poznac i to bylby kurva jeden z najszczesliwszych dni w moim marnym zyciu :classic_cool:

menopauza nie istnieje . sa tylko doły związane z niedowartościowaniem i obniżeniem czestotliwości stosunków płciowych . a co z a tym idzie niższe wydzielanie hormonów ,które czynią nas bestiami. wszystkiemu winni faceci :p :(

bo sie wkurviam ja pierdole,jak ja nie lubie jak ktos mi wciska farmazony :O

Tylko ,że ja z kolei mam ten problem,ze weekendy mam wolne,no bo pracuje...a urlop mi sie skończył.

Jankesa, znaczy się facet w sobote wraca, tak ? Moje zycie na kafe tez by sie skonczylo, gdybym mieszkala z moim :(

a kurde blowwww, a jakies L4 nie dalabys rade zalatwic ? Proszek, damy rade :classic_cool:

Niedziel, Ty się narazie nie odzywaj, bo jeszcze nic nie stracone. Z reszta nie zapominaj, ze mieszkasz w miare blisko MNIE :classic_cool:

Nie no na pewno bym coś wykombinowała .. ale widzisz jak to jest z niedzielem..a jeszcze staszek który juz w ogóle ma na nas wyjebane.

w sobote komin czyścimy . mam tylko nadzieje ,że "WYCIOR "ten sam :P :D-komin węższy .:)

niedziel najlepiej tłumaczyć sie,ze jest sie realistą :O jak tam sobie chcesz!😠

Blow ...> a czy ty nie umiesz sie skupic na tych ,którzy nie maja "wyjebane"

Jankesa, znaczy mam rozumiec, ze Ciebie juz tutaj w ogole nie bedzie ? proszek, każdy moj kontakt z jakimkolwiek człekiem, a juz mężczyzną wogóle, wiąze się z mym rzekomym romansem, albo choy wie czym jeszcze. Poza tym ja tutaj pisalam o rzeczach, o ktorych on pojecia nie ma, a za ktore pozbawilby mnie chyba zycia.

no czyli wychodzi na to,ze spotkanie nie wypali,bo staszek nie pójdzie niedziel bez staszka też albo na odwrót.. i doopa blada. :O 🖐️