Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Ochydne Mamuśki

Karmiące golym cycem w miejscu publicznym usuwaja tematy na ktore nie maja argum

Polecane posty

mysle ze nie, ale przykre to - bo jak czytam to niektorzy mysla ze inni "jaraja sie" ich mlecznymi piersiami :/ - zonk

Gość franek wącha cyce
a mnie jaraja te cycodajki co cyce wywalają w centrach handlowych, zawsze po tym ide do lazienki pomarszczyć freda, wyobrazam sobie ze zlizuje ich smietanke z cyca. Marszcze freda tak długo ze az rzyga białym płynem, mlecznym podobnym jak mleko z cyca, czyje sie wtedy podobnie usatysfakcjionowany jak ta dojarka, podniecam sie jak ona;)

Gość do: mecz jest w tv
sranie to tez biologia wiec jak mi sie zachce srac to zdejme gacie i sie wysram na srodku ulicy

Gość franek wącha cyce
cycodajki wychowuja niedorajdy zyciowe, ciamarajdy, wszedzie na żadanie cyc, zboczone jedne, oragazmy przy tym mają, a fuuj masakra....;(

Gość vgfdgbdgbfd
kiedys siedzialam na lawce i gadalam przez tel, jedna taka krowa usiadla obok wyciagnela cyca i zaczela karmic bachora i do mnie z tekstem czy moge przestac gadac i najlepiej isc bo jej przeszkadzam. wydarlam na nia morde tak ze zwinela bekarta do wozka i spierdalala w polprzysiadach. krowisko. guzik mnie obchodzi jej bekart.

Gość kazek nie wącha cyca bo fuuj
ja kiedys bylem ze swoja kbieta w centrum medycznym na badaniu bioderek naszej cory i jedna taka dojarka przy wszytskich bez zadnego zazenowania wywalila swoje wiemie z rozstepami i wielka brazowa brodawka na ktora nalozyla jakis silikonowy krazek i tak stekala przy tym, ze rzygac sie chcialo, wsiora jedna tepic takie krowy mleczne karmiace publicznie, dobrze ktos napisal wczesniej ze tam gdzie zaszly w ciaze dojarki tam karmia, jak zaszly w miejscu pub;licznym tak wywalaja cyca w miejscu publicznym, zenujace, niesmacze, okropne moja na szczescie karmila butelka, przynajmniej mlekiem nie smierdziala:D

Gość bgfhgfhjjf
ja zawsze tępie taki suczyska co to bez skrępowania potrafią cyca wywalić i myślą ze wszystko im wolno tylko dlatego że rozłożyły kopyta, facet im napuścił spermy do dziury i po 9 miesiacach wysrały bachora. podchodze, gapie sie na cycka i od razu taka krowa spiernicza gdzie pieprz rośnie.