Skocz do zawarto艣ci
Szukaj w
  • Wi臋cej opcji...
Znajd藕 wyniki, kt贸re zawieraj膮...
Szukaj wynik贸w w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie mo偶na dodawa膰 nowych odpowiedzi.

Go艣膰 kingaaaaassssss...

Nie ma nic gorszego niz Polka z czarnymi farbowanymi w艂osami!!!!!!!

Polecane posty

Go艣膰 go艣膰
gosc wyzej ma racje hahah

Udost臋pnij ten post

Udost臋pnij na innych stronach
Go艣膰 go艣膰
Po cz臋艣ci si臋 zgadzam z autork膮, a po cz臋艣ci nie. W pierwszej kolejno艣ci nale偶y ustali膰 jakiego typu urody jeste艣my wtedy b臋dziemy wiedzieli, czy pasuj膮 nam ch艂odne, czy ciep艂e odcienie ( czarny to zimny kolor). Kiedy艣 obi艂o mi si臋 o uszy, 偶e nale偶y rozja艣nia膰 lub przyciemnia膰 w艂osy o dwa odcienie od naturalnego wtedy nie b臋dzie si臋 wygl膮da膰 sztucznie. Nie rozumiem tylko co do tego maj膮 polki to chyba tyczy si臋 do og贸艂u, gdy偶 w Polsce s膮 i naturalne blondynki jak i naturalne brunetki nie ma u nas jednego okre艣lonego typu urody jak np. azjatki.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Up

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Up dup srup

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Jasna sk贸ra jest o wiele 艂adniejsza ni偶 ta wie艣niacka opalenizna, a do ciemnych w艂os贸w bardzo 艂adnie wygl膮da.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
a ja mam teraz bardzo ciemny br膮z - prawie czarne - i bardzo 艂adnie wygl膮dam pomimo tego, 偶e naturalnie mam blond w艂osy

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Niejaki Mateo par臋 stron wcze艣niej rzecz wyja艣ni艂 .To sie podoba facetom ! I dlatego si臋 czerni膮 .I dlatego prostytutki tak jak opisa艂 si臋 prezentuj膮 -kruczoczarne kud艂y intensywna tapeta krwista szminka ...

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
a co jak wnijdzie do poczekalni to sia ciemno robi jak w doopie u murzyna?

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
a ja mam czarne (prawie) bo mi si臋 takie podobaj膮, a nie bo chc臋 si臋 podoba膰 facetom

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Zgadzam si臋, 偶e wielu Polkom to nie pasuje, ale bez przesady, mo偶na wygl膮da膰 dobrze w tym kolorze i przy jasnej karnacji i przy niebieskich oczach, zdarzaj膮 si臋 wyj膮tki. Chocia偶 rzadko :) Ja kiedy艣 w czasach szalonej m艂odo艣ci popelni艂am ten b艂膮d i wygl膮da艂o to 藕le, tzn. czarny bardzo postarza, mia艂am dos艂ownie wra偶enie, 偶e nagle pojawi艂y sie na mojej twarzy zmarszczki. Generalnie czarny kolor wydobywa wszystkie niedoskona艂o艣ci cery, np. tr膮dzik staje sie bardziej widoczny, podobnie dzia艂a platynowy blond.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Platynowy blond , mocno czarny -ulubione kolory w艂os贸w prostytutek :D

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Wiekszosc polek musi miec cieply ja艣niejszy odcien wlosow

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
haha ja wam powiem kto soe na czarno farbuje otoz sa to nastepujace kategorie bab: dyskotekowe bladzie solary, idiotki po zawodowce najcz臋sciej fryzjerki, mroczne typiary z zaburzeniami psychicznymi ,andergrandowe pseudoartystki z grzywka jak od garnka : D

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Heh -jeszcze dodam gimbuski tak 15 letnie kt贸re bardzo chc膮 wygl膮d膮膰 "doros艂o" :D ( bo czarny kolor postarza ) do tego tapeta i ju偶 maj膮 look jak qrwiszcze !

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Najlepszy jest kolor go艂臋bi popiel ;-)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
To prawda, do wi臋kszo艣ci Polek takie mocne i wyraziste kolory zwyczajnie nie pasuj膮, bo to szare mysze i kury domowe. Ich osobowo艣膰 zbytnio kontrastuje z kolorami takimi jak czarny, czerwony czy platynowy i niestety ludzie to widz膮.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
to chyba jestem t膮 "mroczn膮 typiar膮" tylko zaburze艅 nie mam...no i 艂adnie mi w ciemnych w艂osach

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Czarne s膮 super babki i niebieskie oczy lal!!!!!!!!

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
skoro czarny to taki ble i platyna te偶 to jaki kolor w艂os贸w to nie patologia? mysie? Jak kto艣 jest patol膮 to jaki by nie mia艂 koloru w艂os贸w i tak patologia z niego wyjdzie

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Droga autorko. Twoja opinie w tym temacie mam gleboko w doopie :)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰 stylistka
Wed艂ug mnie, wszystko zale偶y od typu kolorystycznego ;) Je偶eli dziewczyna ma wybitnie jasn膮 cer臋 (bez przebarwie艅), ze sk艂onno艣ci膮 do 艂agodnych rumie艅c贸w (m贸wi膮c 艣ci艣le, jej rumie艅ce wpadaj膮 w r贸偶, nie w pomara艅czow膮 czerwie艅) i do tego ma bardzo ciemne brwi i rz臋sy a oczy niebieskie/ szare/ zielone, to w czarnych w艂osach b臋dzie wygl膮da艂a jak kr贸lewna 艣nie偶ka ;) Czarne w艂osy pasuj膮 r贸wnie偶 do ciemnej karnacji (naturalnie ciemnej, bo 艣niad膮 cer臋 z solarium 艂atwo rozpozna膰), w po艂膮czeniu z ciemnymi oczami i brwiami - taka typowo po艂udniowa uroda. Je艣li za艣 chodzi o 偶贸艂te tony cery (cera ziemista), jasne brwi i rz臋sy, albo, co mo偶liwie najgorsze, czerwonawa cera - tutaj czer艅 wyrz膮dzi ogromn膮 krzywd臋. Dodam jeszcze, 偶e panie o ostrych rysach, bardzo szczup艂ych twarzach - b臋d膮 zwykle wygl膮da膰 w czerni na srogie.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 CZARNA POLKA
Widz臋, 偶e autorka posta jest zakompleksiona i zdesperowana, 偶e doda艂a taki post, a偶 kipi z艂o艣ci膮. 鈽猴笍 My艣l臋, 偶e to jest kwestia bardzo indywidualna, jedna dziewczyna b臋dzie wygl膮dala 藕le, druga dobrze. Nie ma regu艂y. Ka偶dy nosi kolor jaki chce, co Ci to przeszkadza? Zajmij si臋 swoim kolorem w艂os贸w. 鈽猴笍

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
czarna polka nie my艣lisz kompletnie.Post nad tob膮, kto艣 bardzo trafnie opisa艂 typy kolorystyczne.Odrobina samokrytycyzmu nie zaszkodzi

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 xanxiety

mam czarne farbowane w艂osy, praktycznie porcelanow膮 cer臋 i niebieskie oczy a mam wi臋ksze loty u ch艂opak贸w ni偶 wtedy, kiedy by艂am blondynk膮. pozdrawiam.聽

Udost臋pnij ten post