Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kingaaaaassssss...

Nie ma nic gorszego niz Polka z czarnymi farbowanymi włosami!!!!!!!

Polecane posty

Gość scarletttttttttttt
A ja mam zielone kocie oczy i farbuję 'taczem ' Włosy na ciemny brąz, prawie czarny. I wszyscy mi mówią, że wyglądam jak scarlett ohara :P:D Dodam że tacze są mniej intensywne od farb

jeszcze jedno zdj znalazlam. ale standardowo kolor inny cera jakas blada tym razem a rece zolte... ale za to oczy fajne wyszly jasne :D

w tym ze sa drogie i balabym sie cos wsadzic sobie do oka a potem wyjac :D:D:D

Ładnie, masz oczy jak moja przyjaciółka :D A ja sobie dłubię w oczach bez krempacji, w końcu nosiło się te szkła, kiedy alergia nie dokuczła tak mocno :)

Gość bi kul
takasiaka.. nie dlub sobie w oczach :D, wiem , ze jak ktos nosil soczewki to bez mrugniecia dotyka galek ocznych;)

Gość PanProwokatorSięNudzi
Nie macie większych problemów?" franciszek" bije rekordy, jak ktoś ma kredyt to ma dopiero problem! Ja na szczęście nie mam długów;-) Nie spotkałam się jeszcze z farbą o kolorze czarnym! Są brązy jasny, średni, ciemny i ich odcienie-teraz mam właśnie czekoladowy brąz:-) Włosy są zdrowe, błyszczące(już odrosły po tym jak mi fryzjerka za prawie 300zl. spaliła włosy rozjaśniaczem!), a to jest najważniejsze! Co z tego, że włos rozjaśniony jeżeli zniszczony i spalony?!

Gość scarletttttttttttt
takasiakaiowaka - nie widziałas "Przaminelo z wiatrem"?? :D Głowna bohaterka byla niska i szczupla :( znaczy aktorka. Tez jestem mala i szczupla (niestety az za niska).Ale kolor oczu i wlosow idealny.

Gość PanProwokatorSięNudzi
Oj przez 10 lat byłam blondynką to może i na intelekt mi padło;-) Dopiero w tym roku zaczęłam eksperymenty z brązami:-) Nie używam teraz farb ale szampony koloryzujące-są łagodniejsze, podobno bez amoniaku ale jeżeli ktoś ma siwe włosy odpada bo nie zafarbuje! A włosy rozjaśniałam w salonie firmowym! 300 zl. za pasemka nie kasuje osiedlowa fryzjerka!;-) Wszędzie do orginalnych opakowań przelewają tańsze produkty bo by nie wyszli na swoje!-tak mi powiedziała kiedyś fryzjerka, która pracowała już w kilku salonach! W Pl każdy orze jak może!;-) Złodziej złodzieja złodziejem pogania! Proza życia!:-(

adriana lima ma jasne oczy ,ciemne wlosy i karnacje i wyglada bosko!

Gość hfhf74rhjdj
jeszcze gorzej wygląda polka w tresce ;)

Gość kora82
A dla mnie nie ma nic gorszego niż typowa brunetka robiąca sie na blond. Co jest u nas bardzo popularne. Wyglada jakby miala zamiast wlosow perulke. Dziewczyny do ciemnych oczow, i ciemniej mocnej oprawy nie pasuje blond. Wyglad to OHYDNIE i zalosnie

Gość miss piggi
nie znasz sie nic a nic ja mam z natury rude wlosy - taki rudy jasny blond i nie cierpie tego koloru pofarbowane na czarno wygladaja bardzo fajnie tylko czesto trzeba farbowac

Gość gość
Wszystkie jesteście jakieś chore na umyśle!!!!! Każdy robi ze soba to co chce i to w czym dobrze się czuje i ma w du...ie takie laski jak wy i wasze zbędne komentarze,spójrzcie na siebie!!!!

Gość gość
najlepiej jak ma się włosy w kolorze naturalnym albo zbliżonym do naturalnego. Żadna naturalna, jasna blondynka nie będzie wyglądać dobrze w kruczoczarnej czerni i żadna naturalna czarnowłosa nie będzie dobrze wyglądać w blondzie. Znam dziewczynę, naturalną blondynkę, ma strasznie jasne, prawie niewidoczne brwi i maluje włosy na czarno. Wygląda paskudnie, ale cóż, jej się to podoba. Wiele kobiet nie potrafi dobrać sobie odpowiedniego odcienia włosów, kierują się modą i tym, że jakiś kolor im się podoba i taki muszą mieć, nieważne, że w ogóle nie pasuje.

Gość dyżurna stylistka kafeeee
a ja sie z Wami nie zgodze pasztety:D Mowicie ,ze czarne wlosy pasuja TYLKO CIEMNEJ karnacji,ciemnym brwiom i ciemnym tęczowkom???....A jasne niebieskookie to mają miec blond?! :) a co z posotlymi WYTYCZNYMI???? Kolor wlosow powinien wspolgrac z : -owszem karnacją-chloda/zimna -cerą-pryszczatej tradzikowej nie dalabym blondu ,ani czarnego,tylko jakiś rudy czy brąz. -KSTLATEM TWARZY/RYSAMI,jak ma wielki niedelikatny ryj,kwadratowy to nie polecam czarnych!!! -jakoscią wlosa,gestosc,ilosc-jak ma 3 wlosy na krzyz .lub krotkie to nie poelcam czarnych -TEMPERMENTEM KOBIETY Znam kilka delikatnych typow urody,-Dziewczyna 23 lata-delikatna buzia, plus piekne jaskrwo niebieskie oczka i w kruczoczarnych wyglada dziewczyna mega seksownie.(w blondize by wygldala chyba na 15l).Czarne wlosy do pasa dodają jej kobeicosci i dają pazura jej dzieciecj urodzie.Przepieknie podkreslają porcelanową cerę i niebeiskie oczy. A faktycznie kilak starych bab,po 50 stce ktore mają urodę Rumunki.-brazowe oczy i krecone czarne wlosy...i siwieją farnują sie na miodowo i wygladają ohydnie. a Ryżym albionosko,z malymi oczami, bez brwi tez jest paskudnie w tym żóltym swinkism blondzie.(powinny sie farbowac na rudo)

Gość gość
Nioe zgadzam sie. Ja wlosy I brwi farbuje od 16 lat na czarno, I kazdy mysli ze to moj naturalny kolor. Jestem naturalnie mysia szatynka, z alabastrowa cera I ciemnymi braz oczami I lepiej wygladam w czarnych niz w swoich naturalnych. Prosze samym ocenic (jest tam pare moich zdjec) https://plus.google.com/114955509692002785209/posts

Gość do tej wyżejjj
o Boże, coś ty zrobiła z ustami :o

Gość gość
A ja jak widzie te sztucznie tlenione blondi to rzygac mi sie chce....

Gość gość
jest coś gorszego - malowana blondi

Gość gość
Ja mam czarne oczy i czarne włosy do pasa z natury i jestem śliczna, im więcej takich osób jak ja tym więcej osób, które farbują włosy :)

Gość gość
Odezwała się platinum blonde :D w*********j ze swoimi radami w zakresie stylu :D

Gość gość
Nawet znajoma Angielka się śmiała, że wszystkie dziewczyny z Polski (oprócz mnie) mają kłaki na szaro :D lub źółto.

Gość gość
ona też niby wygląda zle w czarnych włosach?:D htt p://images5.fanpop.com/image/photos/25700000/Amy-Lee-amy-lee-25790396-1707-2560.jpg