Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kingaaaaassssss...

Nie ma nic gorszego niz Polka z czarnymi farbowanymi włosami!!!!!!!

Polecane posty

Gość zuzuza
A mi się podoba jak dziewczyny mają naturalny wygląd bez farbowania włosów

Gość asdfghj45678
Czarnych nie lubię, ale to i tak pół biedy. Najgorsze dla mnie są takie fioletowo-bordowe, albo jeszcze gorzej pasemka czarno-czerwone. W ogóle pasemka gdzie jest duża różnica koloru są koszmarne. Pasemka powinno się robić kolorami różniącymi się dosłownie o ton.

ej spadaj ja mam niebieskie oczy i czarne wlosy!!! (troche przeswituja juz ciemnym brazem) a w ogole to wg mnie sto razy lepiej wygladaja jasne oczy (szare zielone czy nienieskie do ciemnych wlosow niz ciemne oczy i ciemne wlosy!!! wtedy jest kontrast i oczy wydaja sie jeszcze jasniejsze czyli ladniejsze! wg mnie w ogole czarne i brazowe oczy sa oblesne...

Gość takie życie.....
a ja kiedyś musiałam sobie pofarbować włosy na ciemno ale wybrałam hennę. Powód prozaiczny, jestem ciemną blondynką ale mam bardzo jasne brwi (białe, prawie niewidoczne) i kosmetyczka pomyliła henny i zamiast brązu pofarbowała mi brwi na czarno. Strasznie wyglądałam więc musiałam się ratować przyciemnieniem włosów. Na szczęście po kilku dniach był już całkiem fajny efekt.

Elsa, chyba masz coś nie tak, za przeproszeniem, z głową. Oburzasz się, gdy ktoś obraża cechy twojego wyglądu, ale po innych to już jedziesz równo.

Gość asdfghj45678
takasiakaiowaka, masz rację z tym, że kolor naturalny nie zawsze jest ciekawy. Ja się farbuję na blond i 3 lata zajęło mi znalezienie farby, w której włosy wyglądałyby naturalnie, a nie jak chamsko utlenione. Teraz mam taki beżowy, najjaśniejszy z ciemnych blondów. Generalnie, nienaturalne kolory, które nie występują w naturze już dawno wyszły z mody. Co nie znaczy, że dziewczyny przestały się farbować.

Gość simona666
nie masz większych problemów???

Gość PanProwokatorSięNudzi
A kolor oczu mam zielony z refleksami niebieskimi. Nawet kobiety mi mówią, że mam ładny kolor oczu ale ja tam nie widzę nic nadzwyczajnego w tym kolorze;-) W każdym bądź razie w dowodzie mam wpisane zielone, czyli oczy kocie, a jak wiadomo koty zawsze chodzą własnymi drogami i nikt im nie będzie mówił jaki kolor włosów mają mieć na głowie!;-) Najwazniejsze, że nie mam siwych, ani jednego, co mnie też dziwi;-)

Gość PanProwokatorSięNudzi
A kolor oczu mam zielony z refleksami niebieskimi. Nawet kobiety mi mówią, że mam ładny kolor oczu ale ja tam nie widzę nic nadzwyczajnego w tym kolorze;-) W każdym bądź razie w dowodzie mam wpisane zielone, czyli oczy kocie, a jak wiadomo koty zawsze chodzą własnymi drogami i nikt im nie będzie mówił jaki kolor włosów mają mieć na głowie!;-) Najwazniejsze, że nie mam siwych, ani jednego, co mnie też dziwi;-)

Gość Liselotte
święta prawda nie ma nic gorszego niż debilka plująca jadem - - na czyjeś czarne włosy - na czyjąś zbyt grubą ( zdaniem plującej) doopę - na zbyt ostry makijaż (zdaniem jak wyżej) -na chooj wie co Słodziutka peesduniu_ A KOGO TWOJE ZDANIE OBCHODZI? Patrz w swoje lustro i policz swoje pryszcze i fałdy. Mnie ch... obchodzi twoja gęba.

Elsa21 zgadzam się z Tobą jasne oczy przy czarnych włosach wyglądają ładne ii lepiej widac kolor oczu ;))

Gość a ja mam wlosy jasny blond
i brwi czarne naturalnie. mam rozjasniac brwi, przyciemnic wlosy, czy skoczyc z mostu?

A ja mam włosy w multi-kolorze, ciemne oczy i wygląda to ponoć ładnie :Pa niebieskie/zielone oczy to najbardziej mi się podobają u rudych dziewczyn, mniam

no bo naprawde tak jest. czarne oczy i wlosy rownoczesnie wygladaja jak u cyganek, rumunek... ble... takie nijakie to. a jasne oczy i ciemne wlosy.. ten kontrast jest boski. ale na odwrot to juz nie bardzo , czyli jasne wlosy a ciemne oczy i ich oprawa. a to dlatego ze ciemne oczy same o sobie sa paskudne i nie pasuja nikomu i do niczego- tyle. takie moje zdanie. i nie tylko moje z reszta :)

kazdej dziewczynie zjasnymi oczami i cerą brzydko jest w czerni. Nie lubię czarnych kolorów włosów :) Sama mam rude :)

Gość kingaaaaassssss...
tak ja robie własnie Casting L'Oreal raz samym "brąz" a raz ciemny brąz. czasami robie jeszcze Schwarzkopf Brillance "ciemny brąz". Elsa21 ciemne oczy i ciemne włosy są brzydkie? No to patrz: http://bajecznie.pl/wp-content/uploads/2011/03/kim_kardashian_birthday.jpg i co, myślisz ze jakby ona miala jasnoniebieskie oczy to jakby wyglądała? Bo moim zdaniem (i napewno nie tylko moim) jak idiotka i w ogole koszmarnie oraz sztucznie. A tu ta sama kobieta w jasnych włosach: http://www.stylistka.pl/img/artykul/2231/nowy-kolor-wlosow-kim-kardashian_20843_11.jpg i co? straciła cały swój urok. Tak jak niebieskookie tracą w czarnych włosach, tak ona ciemnooka z ciemna karnacją straciła cały swój czar w tych jasnych włosach.

a ktos tam jeszcze napisal ze czarne wlosy naturalne moga miec tylko afroamerykanki. hahah! wiekszej bzdury nie slyszalam. znam wiele polek ktore naturalnie maja kruczoczarne wlosy!

Elsa, nie dość, że masz chory tok myślenia to jesteś naiwna :P takich kruczych naprawdę w Polsca to jedna na tysiąc, a w innych krajach - norma

pozatym wlasnie, jesli sie ma naturalne odcien i zafarbuje sie rowzniez rzezy i brwi to wszystko jest ok. ale wiele razy widzialam jak laski sie farbuja na GRANATOWA czern... no litosci. jakby nie bylo zwyklej czerni...

nie poznałam Kim Kardashian w tych jasnych włosach. Zdecydowanie lepiej jej w ciemnych.

Gość asdfghj45678
Zależy jak i u kogo. Jak byłam na studiach to się bawiłam w różne kolory, czasem z pasemkami. Teraz rozjaśniam odrosty cienkimi pasemkami, żeby nie mieć krechy jak odrastają, a na to daję color sync matrixa. Nie niszczy włosów bo to nie farba, więc nie pogarszam sprawy po rozjaśnianiu. Mimo tego, że kładę tylko jeden kolor, to mam delikatne refleksy. Teraz jestem zadowolona w końcu ze swoich włosów, bo jak patrzę na swoje zdjęcia sprzed paru lat to nie wiem czy mam się śmiać czy płakać i zastanawiam się jak mogłam sobie taką krzywdę robić :) Generalnie kolor powinien być dobrany do karnacji i koloru oczu. Ja mam niebieskie oczy i różowawo białą cerę, więc w blondach o złotawych odcieniach wyglądałam jak pół d*&y zza krzaka. Ja muszę po prostu mieć chłodne kolory na głowie. Ale dowiedziałam się o tym dopiero jak poszłam do dobrego stylisty, bo cała reszta fryzjerzyn do których chodziłam chciała mnie farbować wg mody na dany kolor, albo wg własnego widzimisię.

Bella_ kazdej dziewczynie zjasnymi oczami i cerą brzydko jest w czerni. Nie lubię czarnych kolorów włosów'' - to co wlasne napisalas to jest TYPOWE dla kobiet ktore maja typ urody zwany zima. jest ich tysiace i nie wszystkie musza sie farbowac, ani nie wszystkim musi byc okropnie w takim wygladzie.