Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kingaaaaassssss...

Nie ma nic gorszego niz Polka z czarnymi farbowanymi włosami!!!!!!!

Polecane posty

Gość PanProwokatorSięNudzi
Przypomniało mi się, że moja babcia miała piekne niebieskie oczy-morski kolor, błękitny trudo określić i długie włosy do pasa, blond naturalny ale to były inne czasy:-)

wiem jak wyglada kim i wg mnie jest brzydka przez te oczy. w niebieskich wygladalaby jak np megan fox- czyli przepieknie. a co do 2 zdjecia napisalam ze ciemne oczy i jasne wlosy juz nie bardzo pasuja tak jak ciemne wlosy do kasnych oczu. nie jestem naiwna i nie pisze niczego bez powodu. znam wiele osob ktore maja naturalnie czarne wlosy. pierwsza z brzegu- moje 2 kuzynki, ciotka... sasiadka... cale mnostwo.

Gość asdfghj45678
Elsa21, ja mam jasną karnację i jasne niebieskie oczy i ciemną oprawę oczu. Miałam czarne włosy, ciemny brąz, rude, jasny brąz, jasny blond i średni blond. Możesz mi wierzyć, w czarnych wyglądałam jak topielica, w brązach nie najlepiej, podobnie w jasnym blondzie. Tylko w rudych i w średnim blondzie mi dobrze. Poza tym czarny czarny jest po prostu nijaki.

Gość kingaaaaassss...
No jeżeli że tak powiem "czarność" tj ciemna oprawa oczu i włosy bardziej pasują bladolicej i niebieskookiej Megan Fox a nie egzotycznej Kim Kardashian ktorej cera i kolor oczu wrecz wspołgra i tworzy harmonijną całosc wraz z kolorem wlosow brwi i oczu , to ja jestem chyba zakonnicą :D

Gość hyihgu
ja mam naturalny mysi kolor włosów:D farbuję na brązowy, nie czarny.... a oczy mam niebieskie, karnację jasną, a brwi i rzęsy właśnie ciemne

Gość asdfghj45678
Odnośnie tego linka, mogę stwierdzić, że jestem miksem lata i zimy, bo mam jasną różowawą cerę, jasne oczy, za młodu miałam jasne blond włosy, które później przeszły do mysiego szarego blondu, za to oprawę oczu mam ciemną. Jedyne co nie pasuje ani do jednego, ani do drugiego to stwierdzenie, że się dobrze opalam. Opalam się na czerwono, dlatego nie wychodzę z domu bez dużego filtra. Myślę, że rzadko się zdarza, że ktoś ma absolutnie jeden typ urody.

najgorsza jest granatowa czerń :O w gimnazjum w moim mieście co druga pinda takie ma. Do tego makijaż a'la panda i brwi w kolorze świńskiego blondu-komediodramat :D

Gość do autorki postu
ty sama pewnie jestes bl(ą)ndynką z kawalow....

Gość bi kul
takasiaka..- pragne Cie wyprowadzic z bledu! rozowy odcien skory jest odcieniem chlodnym! jak nie wiesz, to sie nie wypowiadaj

tez kiedys nie podobal mi sie czarny kolor. na glowie mialam wszystkie kolory (normalne kolory!) czyli zadnych czerwieni filoetow itd. i w kazdym mi bylo dobrze. sama to widzialam i widzieli to onni. trzeba po prostu umiec wtedy dobrac ubrania, makijaz itd. teraz mam czarny i nie planuje narazie zmieniac bo bardzo dobrze sie w nim czuje. cere mam niw wiem nawet jaka. normalna lekko sniada. brwi i rzesy sa brazowe ale robie henne takze jest dobrze.

Gość bi kul
a sorki- zwracam honor- pisalas o odcieniu cery zimy, wiec moze sie zgadzac :)

Gość asdfghj45678
Elsa21 jeśli masz śniadą cerę i miałaś kiedyś jasny blond, to nie mogłaś wyglądać dobrze. A opiniami znajomych lepiej się nie kierować, bo koleżanka ci nie powie, że wyglądasz słabo.

Gość bi kul
tak, wiesz jak definiujemy kolory chlodne i cieple? no, tak Ci sie moze kojarzyc, ale w rzeczywistosci jest inaczej

Gość asdfghj45678
takasiakaiowaka, jak masz brąz bardziej wpadający w szarość niż miedź, to super dobrałaś kolor.

Gość kingaaaaassss...
jak dla mnie: blondy pasuja typowi urody taki jak Pamela Anderson jasne brązy do średniego brązu typom takim jak Od Pameli Anderosn do Megan Fox , Kayah i Katy Perry. ciemne brązy i czernie takim jak Kim Kardashian i Nicole Scheriznger lub Salma Hayek. A rudym trzeba sie urodzić lub miec niebieskie/zielone oczy, jasna cere i piegi. np Nicole Kidman.

granatowa czern nigdy nie wyglada dobrze. tak samo koloru o refleksach czerwonych filetowych itd. no chyba ze starym babom bo te farbuja sie na jakies tlenione filety blekity... masakra ale co tam takie nie musza sie juz nikomu podobac. co do tego typu zima- trzymam sie tego co o nim napisalam wiem ze mam racje a taka... cos tam probuje sie wymardzac tylko dlatego ze drazni ja to ze jest brzydsza od np megan fox. megan nie jest sztuczna. gdyby taka byla bez makijazu byla by oblesna. a jest tak samo piekna jak i z pelnym kamuflazem.

takasiaka mówisz, że do zielonych i niebieskich oczu pasuje rudy kolor włosów? Wezmę twoją opinię pod uwagę na przyszłość;-) W moim poprzednim poście miało być trudno określić*

takasiaka mówisz, że do zielonych i niebieskich oczu pasuje rudy kolor włosów? Wezmę twoją opinię pod uwagę na przyszłość;-) W moim poprzednim poście miało być trudno określić*

taka siaka tu nie chodzi o to z czym TOBIE sie kojazy kolor ale jak sie go naprawde okresla. zielony i niebieski tez powiesz ze to cieply kolor bo kojazy sie z trawa i niebem a co za tym idzie wiosna i latem??? to ty nas nie rozszmieszaj... rozowa cera to chlodna cera i nie kloc sie bo wiemy lepiej.

napisalam ze mam normalna cere lekko sniada (kiedy jest opalona np teraz w lato) i wygladalam dobrze w blondzie. nie mialam platyny! bo wtedy wiadomo ze wygladalabym zle. mialam naturalny jasny blond z refleksami ciemnego.