Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kingaaaaassssss...

Nie ma nic gorszego niz Polka z czarnymi farbowanymi włosami!!!!!!!

Polecane posty

Gość ja pierdziuuuuuuuuuuuuuuu
taka sobieeee ja tam mam jasną karnację oczy anormalnie niebieskie i też czasami farbowałam się na czarno,oczywiście do tego musowo brewki na czarno. i każdy mówił że wyglądam super.wiec nie oceniaj wszystkich jedną miarą jak mozna sobie brwi przyciemniac.Nie ogarniam:O

Taki rudo-złoty i kasztan są piękne do zielonych albo błękitnych oczu :) Elsa, ale z Ciebie chamidło :P a z takimi nie zwykłam dyskutować

Gość bi kul
takasiaka..- widze, ze nie znasz ospowiedzi , kierujesz sie streotypami, ja Ci wytlumacze z naukowego punktu widzenia :) otoz odcien uzyskujemy za pomoca barwnika, jest barwnik chlodny, czyli niebieski i odcien cieply-czyli zolty i dodajac te "barwniki" do barw podstawowych uzyskujemydane barwy i tak na ten przyklad: masz barwe podstawowa, ktora jest np czerwony, powiedzmy ze malujesz na tej barwie kredka niebieska (czyli zaznacza,m chladnym kolorem) i co ci wychodzi? -otoz rozowy! na tym samym kolorze pomaluj sobie odcieniem cieplym(czyli jakim?? ;p)i wyjdzie Ci-o dziwo - pomaranczowy.

Gość kingaaaaassss...
Dla mnie Megan Fox jest brzydka jak noc listopadowa a np. Kim Kardashian piękna. Tak samo Pamela Anderson jest piękna. Obie one mają idealnie dobrane odcienie włosów do swojej urody czyli cery, oczu i brwi.

Dla mnie to jest bez sensu, przyciemniać brwi czy rzęsy, czasochłonne i trzeba odnawiać... lepiej dopasować kolor włosów do nich właśnie

Ja tez wygladam az tak oblesnie??? czuje sie lepiej w czarnych niz w brazach jakie do tej pory mialam... mam niebieskie oczy a cera na zdjeciu wyszla duzo jasniejsza niz w rzeczywistosci. Mnie sie wydaje ze jest ok, ale najwazniejsze ze dobrze sie tak czuje i juz.

kiedyś pracowałam w salonie fryzjerskim to powiem Wam jak się sprawy mają. Jeśli chcecie mieć gwarancje, ze produkty których używają fryzjerki są takie same w środku jak jest napisane to tylko do renomowanych sieciowych lub firmowych salonów. Niestety w większości salonów do niefirmowych opakowań z np. loreala są przelewane tanie produkty. Z drugiej strony nie dajcie się nabrać na "jakość" farba to farba i tak zniszczy włosy, w lorealu np. używają farb bez amoniaku która fakt nie niszczą tak bardzo włosów jak te z amoniakiem ale kolor szybko płowieje także efekt będzie przez 2-3 tygodnie. Dlatego jeśli farbujemy włosy trwale czyli z amoniakiem lepiej postawić na tania firmę bo i tak wszystkie farby z amoniakiem niszczą włosy tak samo bez względu jak piękne i gładkie włosy będą na opakowaniu produktu. Inaczej sprawa ma się z rozjaśniaczami. Tutaj od dawna nie ma szczególnego przełomu, więc jakikolwiek rozjaśniacz to nie będzie to i tak zniszczy włosy, no jak będzie kiepskiej jakości to najwyżej nie rozjaśni włosów. Ale generalnie dziewczyny pamiętajcie: jak kupujecie farby w sklepach to spokojnie możecie polegać na JOANNIE bo to jedyna firma która nie zarabia na opakowaniu. To jest solidna marka która z niskie pieniadze zrobi to samo co Loreal czy inne. I jest to wiodoąca marka w salonach fryzjerskich bez względu na to jakie opakowania są na półce. Pamiętam jak codziennie jako uczennica musiałam przelewać farby do markowych opakować, a włosy myłyśmy klientkom szamponem familijnym a ona myślały, że to jakiś drogi :):) No i nigdy nie kupujcie kosmetyków w salonie bo ceny są 3 razy większe niż necie.

wlasciwie to na tym zdj mam jakas zoltawa twarz... no coz taka wyszla.

Gość kingaaaaassss...
i włąsnie polowa dziewczyn ktore pisza tu ze mialy niebieskie oczy jasna cere i niebieskie brwi ALE robiły sobie wtedy henne na brwi. WIEC PISZE TU PO TO , ZE WLASNIE CHODZI MI O TO ZEBY WYBRAC TAKI KOLOR WLOSW DO SWOJEJ URODY BY NIE MUSIEC BRWI RYSOWAC KREDKA ANI HENNA , ANI NIE ROZJASNIAC, ANI NIE LATAC NA SOLAKRE BY KARNACJA PASOWALA DO CIEMNYCH WLOSOW :O:O

bi kul - rozumiem to, ale mnie róż to kolor rumieńca, czyli żywy kolor :D przynajmniej dla mnie takim zostanie, nie wiem... zazwyczaj używam go w pracach, by ożywić całość, a nie, by ją ochłodzić, także już nie wiem A Megan jest okropna z urody, i nic mnie do niej nie przekona :O druga Angelina, też mi coś... nie umywa się do niej

Gość dfgrefgergrtgt
a Czeszka z przefarbowanymi włosami? A Niemka ze smolistą czupryną i jasnymi oczkami? To już dobrze? Ależ durne pindy tu się zebrały.Same piękności. Trupy malowane. Z pustymi baniakami nad kołnierzem. Typowe poleczki - dupodajeczki.

Gość kingaaaaassss...
BAA12 O 100 razy lepiej wygladałabys w blondzie. Albo takim zwykłym albo nawet platynowym. Gdybym wygladala tak jak ty , to ostatnim kolorem na ktory bym sie zafarbowala to bylby czarny.

wcale nie czasochlonne... rzes sie akurat nie oplaca bo i tak naklada sie tusz ale brwi tak. 5-10 minut henny i masz na okolo 2 tyg piekne wyrazne blyszczace brwi. jak ktos ma naturalnie piekne ciemne to wiadomo ze nie trzeba. ale nie ma idealow.

zle mi bylo w blondzie. mialam juz. moze powinnam pokazac inne zdj bo na kazdym wychodze inaczej ale w tej chwili chyba nie mam takiego... a chociaz.. chyba cos jest ostatnio robilam bo to w stopce stare troche. czekajcie chwile

ja nie mam granatowej czerni! a bron boze nigdy w zyciu! zdj klamie tak samo jak z ta cera zolta...

nie mam zadnego pudru na tym zdj tylko bronzer. ale bronzer zawsze daje minimalnie na policzki w rzeczywistosci go wcale nie widac a na zdj zawsze mi jakies takie placki wychodza... chyba ze robie bez lamy blyk to wyjdzie tak jak na tym 1 zj, a na 2 zrobilam z lampa wiec wygladalm jakbym miala tone tapety.

kiedys zrobilam sobie szamponetka granat czern. paskudne. w ogole nienaturalne... jak juz farbuje to na naturalne kolory.

mam znajomą, która farbuje się na czarno, ponieważ wstydzi się, że jest blondynką... XD

Gość bi kul
no ba!- baa :) ladna z Ciebie dziewczyna, ale naprawde masz naturalne niebiesie oczy :P? Takasiaka- a kto powiedzial, ze chlodny odcien nie moze ozywic? a jakie to prace jesli wolno spytac?

tak. nie nosze soczewek chocbym chciala. miec jeszcze bardziej niebieskie i jeszcze jasniejsze oczy :D

Gość kjajsnhdbdfbfbfv
ale z was idioci :o ja mam naturalne czarne włosy i niebieskie oczy :o i wygladam zajebiscie, raszple farbujace sie z blondu na czarny niech sie wstydza

Gość bi kul
to w czym problem? :) mozesz sobie kupic chocby na probe :) ale na zdjeciu twoje oczy sa intensywnie niebieskie