Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kingaaaaassssss...

Nie ma nic gorszego niz Polka z czarnymi farbowanymi włosami!!!!!!!

Polecane posty

Gość gość
zobaczcie sobie czy Amy lee straszy w czarnych włosach, a oczy ma jasne i bardzo bladą skóre jak mówicie. dla mnie najgorsze i tandetne są bardzo jasne blond włosy

Gość gość
rzeczywiscie obrzydliwy ten czarny farbowany. tak samo c*****y jak jajeczny blond

Gość gość
A ja mam piwne oczy, trupiobladą skórę ciemnobrązowe brwi, które farbuję na czarno tak jak włosy. Większość mówi, że mi tak ładnie i sama lepiej się czuję. Ywarz nabrała wyrazu i nie wyglądam tak mdło jak w brązie. Granatowa czerń nie wygląda wcale aż tak.sztucznie, najgorszy jest kruczoczarny.

Gość Mateo1234jj
haha...nie mogę już. widzę że autorka jest nie dowartościowana. wiesz,moze dla ciebie jest to okropne,ale faceci to uwielbiają,czy ci sie to podoba,czy nie.dla mnie jako mezczyzny nie ma znaczenia karnacja,kolor oczu-tylko to,co jest mile dla oka.Jesli kobieta zrobi ciemny makijaz, seksowne czerwone usta ,zalozy szpilki podkreslajace posladki-kazdy facet zawiesi oko. A jezeli ci zal,ze ty nie jestes atrakcyjna -niestety nie raz tak bywa. albo wiem,kolejna wielka stylistka,ktora nie umie nawet rzes polamowac...haha dziewczyny!!! Czego wy sluchacie? dla kogo sie ubieracie-dziewczyn czy chlopakow? Faceci maja gdzies,czy torebka pasuje do butów,czy nie albo sweterek do spodnie. a poza tym ja tez lubie czarne dziewczynki-ten kolorek dla nas jest bardzo seksowny:D

Gość gość
Każdemu do twarzy w czym innym i lubi co innego. Nie podobają ci się czarne i ciemne włosy? Ok, mnie się nie podoba blond, szczególnie oczojebny biały i ten taki szary, co to k****a jest? :D

Gość gość
CZarne WLOSy SA PIEKNE !!!!! Jesli dziewczyna ma ladny makijaz i zadbana twarz to czarne wlosy sa super. Ten kto napisal ze niema nic gorszego niz polka z czarnymi wlosami niech sie w glowe puknie. Zaden kolor nie bd wygladal fajnie przy zaniedbanej twarzy

Gość gość
Moje naturalne włosy są prawie czarne. Jakbym się pofarbowała na blond... wolę nie myśleć, jaki byłby efekt ;)

Gość GUET
JEJU, CZY W TEJ POLSCE MUSI BYĆ WIĘCEJ RASIZMU?! Przecież niech każdy farbuje sobie, jak sobie chce. Moim zdaniem granatowa lub jakakolwiek czerń bardzo fajnie wygląda z bladą skórą i niebieskimi lub szarymi oczami. Jak wy se tam uradzicie, ok. Ale myślę, że chu**** jest kłócenie się i sądzenie, że czarny to nie kolor polek

Gość Jakie to żenujące
Mam czarne włosy i nie muszę farbować.Nie wyobrażam sobie farbować na rudo, czy kasztan. Co ciebie obchodzi kto i na jaki kolor farbuje swoje włosy? Co za podły naród?!

Gość gość
S********j idiotko.

Gość gość
Nie rozumiem jaki jest sens twojej wypowiedzi, zauważ, że nie wszystkie Polki maja słowianską urode. Ja mam jasna karnacje ciemne oczy,brwi i włosy które farbuje na czarno i nie wyglądam w tym tandetnie ani sztucznie. Czarne włosy ślicznie kontrastują z moją jasna cera. Nie wrzucaj wszystkich do jednego worka. Skąd wiesz że byłoby mi lepiej w ciemnym brązie a nie kruczo czarnym? Czy naprawde jesteś aż tak mało inteligentna, że każda kobieta z farbowanymi czarnymi włosami chce z siebie zrobić latynoske?

Gość gość
Ja mam naturalne rude ,brazowe oczy ciemne brwi ,opalona jestem ,bo chodze na solarium nie mocno raz na miesiac lub 1,5 ide na kilka minut.Przez 5 lat przyznam bez bicia czarny leb mialam :O farbowalam kiedys na czekolade ,potem czarny chwile i tak piec lat,bo wstydzilam sie rudego koloru :O ale rok temu cos sie we mnie zmienilo.sciagnelam kolor ,troche wlosow scielam.Jestem teraz ruda :P wlosy mam krecone,zaczelam nosic krecone naturalne loki .I wiecie co sie stalo.kolesie sie za mna ogladaja jak nigdy .powaznie nie jestem brzydka zawsze jakis sie ogladna ,ale teraz to mi zyc nie daja.Ale i tak pamietam ze szkoly jak od rudzielcow mnie wyzywaja itd...i cieagle nie czuje sie pewnie w tym odcieniu :(

Gość gość
Hehe pod remizą w pl czarne to może jest lans i egzotyka ..Wystarczy pojechać na zachód Europy i macie tam czarnowłosych naturalnych do wyrzygania . ciekawe że np młode Turczynki sobie kudły rozjaśniaja i cholernie zazdroszczą np naturalnym polskim rudzielcom...

Gość gość
Mam koleżankę z bardzo jasną cerą ze skłonnością do rumieńców, jasnymi niebieskimi oczami, od ładnych kilku lat farbuje się na czarno i nałogowo prostuje włosy. Czy jest to z klasą i piękne ciężko mi ocenić. Źle na pewno nie wygląda, wybitnie raczej też nie. Pewne jest natomiast że bardzo podoba się facetom. Faceci chyba lubią takie kontrasty bo od razu rzucają się w oczy. Tak samo jak często podobają im się farbowane platynowe blondyny z ciemnobrązowymi oczami...

Gość gość
farbuje na czarno bo mam czarne łoniaki i wsszyscy mysla ze jestem naturalna

Gość gość
kij wam w d***la

Gość gość
Masz rację autorko

Gość gość
Siwe włosy tzn. platynowe wlosy tez nikomu nie pasuja a pol Polski tak chodzi

Gość gość
wklejać zdjecia niech kazda wie co mamy na mysli, bo widze co niektóre nie kumaja o co cho

Gość gość
Tlenione plastiki sa gorsze niż te farbowane na czarno !! Te plastyki tlenione to dopiero wiocha ,plastikowe lalki barbi

Gość gośćewunia
Włosy podchodzące pod czarne plus niebieskie oczy z ciemna oprawą i blada cera wyglądają pieknie jeśli naturalnie te włosy są bardzo ciemne, to jest typ śnieżki i tak np wyglądała Elizabeth Taylor. Ale jeśli włosy i brwi naturalnie idą bardziej w blond/jasny brąz, to czerń wygląda kiczowato, lampucerowato i strasznie postarza.

Gość gość
Autorko, jestes idiotką. Naturalnie mam czarne włosy, jasną cerę i niebieksie oczy.

Gość gość
Up

Gość gość
ktoś tu nie słyszał o hennie do brwi :P sama miałam czarne włosy bardzo długo, znudziły mi się po paru latach.

Gość gość
Up

Gość gość
Up

Gość gość
Looooooooool

Gość gość
piękne są naturalne czarne włosy u dziewczyny , te co farbują mają chyba jakieś kompleksy

Gość gość
kompleksy bo farbują włosy? Weź się dziewczynko puknij w główkę. Też farbuję włosy i nie wynika to z kompleksów.

Gość gość
kur/wa idiotki wy nawet nie umiecie koloru włosów dobrać by nie było wiochy :D