Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kingaaaaassssss...

Nie ma nic gorszego niz Polka z czarnymi farbowanymi włosami!!!!!!!

Polecane posty

Gość gość
gosc wyzej ma racje hahah

Gość gość
Po części się zgadzam z autorką, a po części nie. W pierwszej kolejności należy ustalić jakiego typu urody jesteśmy wtedy będziemy wiedzieli, czy pasują nam chłodne, czy ciepłe odcienie ( czarny to zimny kolor). Kiedyś obiło mi się o uszy, że należy rozjaśniać lub przyciemniać włosy o dwa odcienie od naturalnego wtedy nie będzie się wyglądać sztucznie. Nie rozumiem tylko co do tego mają polki to chyba tyczy się do ogółu, gdyż w Polsce są i naturalne blondynki jak i naturalne brunetki nie ma u nas jednego określonego typu urody jak np. azjatki.

Gość gość
Up dup srup

Gość gość
Jasna skóra jest o wiele ładniejsza niż ta wieśniacka opalenizna, a do ciemnych włosów bardzo ładnie wygląda.

Gość gość
a ja mam teraz bardzo ciemny brąz - prawie czarne - i bardzo ładnie wyglądam pomimo tego, że naturalnie mam blond włosy

Gość gość
Niejaki Mateo parę stron wcześniej rzecz wyjaśnił .To sie podoba facetom ! I dlatego się czernią .I dlatego prostytutki tak jak opisał się prezentują -kruczoczarne kudły intensywna tapeta krwista szminka ...

Gość gość
a co jak wnijdzie do poczekalni to sia ciemno robi jak w doopie u murzyna?

Gość gość
a ja mam czarne (prawie) bo mi się takie podobają, a nie bo chcę się podobać facetom

Gość gość
Zgadzam się, że wielu Polkom to nie pasuje, ale bez przesady, można wyglądać dobrze w tym kolorze i przy jasnej karnacji i przy niebieskich oczach, zdarzają się wyjątki. Chociaż rzadko :) Ja kiedyś w czasach szalonej młodości popelniłam ten błąd i wyglądało to źle, tzn. czarny bardzo postarza, miałam dosłownie wrażenie, że nagle pojawiły sie na mojej twarzy zmarszczki. Generalnie czarny kolor wydobywa wszystkie niedoskonałości cery, np. trądzik staje sie bardziej widoczny, podobnie działa platynowy blond.

Gość gość
Platynowy blond , mocno czarny -ulubione kolory włosów prostytutek :D

Gość gość
Wiekszosc polek musi miec cieply jaśniejszy odcien wlosow

Gość gość
haha ja wam powiem kto soe na czarno farbuje otoz sa to nastepujace kategorie bab: dyskotekowe bladzie solary, idiotki po zawodowce najczęsciej fryzjerki, mroczne typiary z zaburzeniami psychicznymi ,andergrandowe pseudoartystki z grzywka jak od garnka : D

Gość gość
Heh -jeszcze dodam gimbuski tak 15 letnie które bardzo chcą wyglądąć "dorosło" :D ( bo czarny kolor postarza ) do tego tapeta i już mają look jak qrwiszcze !

Gość gość
Najlepszy jest kolor gołębi popiel ;-)

Gość gość
To prawda, do większości Polek takie mocne i wyraziste kolory zwyczajnie nie pasują, bo to szare mysze i kury domowe. Ich osobowość zbytnio kontrastuje z kolorami takimi jak czarny, czerwony czy platynowy i niestety ludzie to widzą.

Gość gość
to chyba jestem tą "mroczną typiarą" tylko zaburzeń nie mam...no i ładnie mi w ciemnych włosach

Gość gość
Czarne są super babki i niebieskie oczy lal!!!!!!!!

Gość gość
skoro czarny to taki ble i platyna też to jaki kolor włosów to nie patologia? mysie? Jak ktoś jest patolą to jaki by nie miał koloru włosów i tak patologia z niego wyjdzie

Gość gość
Droga autorko. Twoja opinie w tym temacie mam gleboko w doopie :)

Gość gość stylistka
Według mnie, wszystko zależy od typu kolorystycznego ;) Jeżeli dziewczyna ma wybitnie jasną cerę (bez przebarwień), ze skłonnością do łagodnych rumieńców (mówiąc ściśle, jej rumieńce wpadają w róż, nie w pomarańczową czerwień) i do tego ma bardzo ciemne brwi i rzęsy a oczy niebieskie/ szare/ zielone, to w czarnych włosach będzie wyglądała jak królewna śnieżka ;) Czarne włosy pasują również do ciemnej karnacji (naturalnie ciemnej, bo śniadą cerę z solarium łatwo rozpoznać), w połączeniu z ciemnymi oczami i brwiami - taka typowo południowa uroda. Jeśli zaś chodzi o żółte tony cery (cera ziemista), jasne brwi i rzęsy, albo, co możliwie najgorsze, czerwonawa cera - tutaj czerń wyrządzi ogromną krzywdę. Dodam jeszcze, że panie o ostrych rysach, bardzo szczupłych twarzach - będą zwykle wyglądać w czerni na srogie.

Gość CZARNA POLKA
Widzę, że autorka posta jest zakompleksiona i zdesperowana, że dodała taki post, aż kipi złością. ☺️ Myślę, że to jest kwestia bardzo indywidualna, jedna dziewczyna będzie wyglądala źle, druga dobrze. Nie ma reguły. Każdy nosi kolor jaki chce, co Ci to przeszkadza? Zajmij się swoim kolorem włosów. ☺️

Gość gość
czarna polka nie myślisz kompletnie.Post nad tobą, ktoś bardzo trafnie opisał typy kolorystyczne.Odrobina samokrytycyzmu nie zaszkodzi

Gość xanxiety

mam czarne farbowane włosy, praktycznie porcelanową cerę i niebieskie oczy a mam większe loty u chłopaków niż wtedy, kiedy byłam blondynką. pozdrawiam.