Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zdziwiony jej zachowaniem

zrobiła na mnie nagonkę:(

Polecane posty

Gość zdziwiony jej zachowaniem

Mam a chyba miałem fajną kolezankę, która w marcu miała wypadek na nartach. Bardzo długo się leczyła, przechodziła operację a potem rehabilitację. Interesowałem się tym, ale wg niej za mało- a ja po prostu nie chciałem się narzucać. Czasem dzwoniłem, czasem wysłałem sms-a, w trakcie ostatniego kontaktu ona sms-owo poinformowała mnie, że idzie na operację. Nie odpisałem, ona wiecej sie nie odzywała. Przyszły wakacje, wczoraj do niej zadzwoniłem aby spytac co słychac, jak się czuje. Ona do mnie lodowato, że ją zawiodłem, inni się nią interesowali a ja nie, przekonała się, że nie może na mnie liczyć, czuje sie nieźle a teraz musi konczyc bo ma gości. Poczułem się glupio, ale to nie koniec. Po kilku dniach zadzwoniło do mnie kilku naszych wspolnych znajomych, którzy oburzali się, że zachowałem się wobec Moniki fatalnie, jak tak mogłem itp. Oczywiscie kazdy twierdził, ze dzwoni z własnej inicjatywy, ale ja czuje, ze oczywiscie kazdemu z osobna sie pozaliła. Dlaczego taka nagonka i co mam teraz zrobic?

Gość gggg343
No kurwa znowu ten temat, jeden ci nie starczy?