Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość brzydkie_pośladki

Co mi dolega? ZDJECIA może ktoś na chorowal na to,pomocy!!!

Polecane posty

Gość małgorzatttta
coś mi się wymsknęło niepoprawnie gramatycznie.... Nie ma sensu zamrażać małych gdyż i tak w tym samym miejscu kolejna się nie pojawi. A czekając na termin na NFZ to co najmniej kilka zdąży się pojawić i zniknąć....

Gość nceifhruvybrfvurb
to zwykle potowki co to za dermatolog wogole to tak jakby rodzinny sie nigdy nie spotkal z zapaleniem gardla

nie czytałam całego topiku ale miałam podobny problem , zastosowałam się do rad dermatologa i przeszło zaopatrz się w naturalną bieliznę, także materiały sztuczne które nie przepuszczają powietrza sobie odpuść, używaj osobnego ręcznika, myjki/gąbki . kup peeling do ciala , raz w tyg traktuj tyłek peelingiem gruboziarnistym , ogranicz slodycze , a zwłaszcza czekoladę i batoniki czekoladowe. jeżeli kąpiesz się w wanie, to zawsze dobrze wyczyść dno wanny z zanieczyszczeń , mi to pomogło, pij też dużo wody

Gość czeko czeko lada
Uwazaj na te kapiel w soli w okolicach genitalnych; sol jest zasadowa, a pochwa ma srodowisko kwasne. Warto popytac u rodzinnego o te lampy, u mnie tez mala miescina, a maja pare, robia zapisy, moze ci tez dac skierowanie do szpitala na naswietlanie, czy inne bajery. Moja mama chodzi na dzialki i sobie pupe opala, slonce jej to ladnie wygrzewa i nie ma krost.

Gość brzydkie_pośladki
hej dziewczyny! odkad zrobilam kapiel w soli na posladkach wyszly mi tylko 2 krosty:) a minal juz ponad tydzien :) pozdrawiam i polecam