Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Słodka18nastka

Co tam?

Polecane posty

Wrona - może czego nowego się nauczę :P młodzież w tych czasach tak yenteligenta i postępowa :classic_cool:

Gość wiem cos o tym i
ta a raz sie prezylaa on zasnalna lozku obok :D nawet temat o tym zalozyla rozzalona ostatnio :o

nie pocałowałam... mam w przyszłym tygodniu a dokładnie 11 sierpnia - 19 lat... Ale w sumie dlaczego ja Ci się tłumacze... :P Jeśli dla Ciebie jestem dzieckiem - proszę bardzo :-)

Juken Wrona - może czego nowego się nauczę młodzież w tych czasach tak yenteligenta i postępowa weź, weź, weź :O:P:P Jak chcesz sie czegos nowego nauczyc to pogadaj z perw:classic_cool::D:P albo ze mna 😴

z Perw juz gadałem , niestety zna te sztuczki które ja też już znam :P z Tobą? dawaju maila !!!!

Właśnie obserwujemy narodziny nowej gwiazdy... Ale i ona w końcu spadnie. Ale może przedtem będzie śmisznowato.:D

deklowata - to tak jak w twoim przypadku :) myślałaś że jesteś gwiazdą a wszyscy się z ciebie pompowali :D :D :D

Gość wiem cos o tym i
Deka czuje sie zagrozona :D:D:D:D:D

Nie miało co mnie zaboleć, Juken. Cieszę się, że poprawiam ludziom humor. I faktycznie, czuję się zagrożona.:classic_cool:

deklowata- podroczyłbym się z tobą ale plecy mnie bolą od zniżania się do twojego poziomu , nie mam już 22 lat wiesz :O

Gość wiem cos o tym i
juken luzuj wory niesmialy walikoniu