Onaaaa 2671 Napisano 4 godziny temu 4 minuty temu, VenusHorizon4444 napisał: Ten co nie żyje w pracy łeb rozwalil to kiedyś nawet frytki jedlismy z 1 talerz i cwaniak się nic nie dolozyl nazarl się za moje 3zl Ja stawiam czasem a czasem mi. Chociaż chyba więcej mi stawiają bo nie dają sobie kupić. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
VenusHorizon4444 24 Napisano 4 godziny temu 1 minutę temu, kafe to cwel napisał: TY JEEBANY SNOBISTYCZNY BEZPIENIĘŻNIKU, NAWET KOLEDZE ŻAŁUJESZ? No on taki byl raz kazal 2 pizze zamowic i ta druga gratis będzie dla niego przymykalem navto wszystko oko bo wtedy zalezalo mi na towarzystwie kolegów do grania Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
VenusHorizon4444 24 Napisano 4 godziny temu 1 minutę temu, Onaaaa napisał: Ja stawiam czasem a czasem mi. Chociaż chyba więcej mi stawiają bo nie dają sobie kupić. Miał pecha w życiu strasznego najpierw mu matka wcześnie zmarla później on sam wypadek tyle co dziecko splodzil bo karyna pod blokiem na mieszkanie poleciala Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kafe to cwel 0 Napisano 4 godziny temu 1 minutę temu, VenusHorizon4444 napisał: No on taki byl raz kazal 2 pizze zamowic i ta druga gratis będzie dla niego przymykalem navto wszystko oko bo wtedy zalezalo mi na towarzystwie kolegów do grania NADAL JESTES TAKIM ŻAŁOSNYM PROSPOŁECZNIAKIEM, Z TYM ŻE TERAZ NIE MASZ ŻADNYCH KOLEGOW IN REAL, ALE ZALEŻY CI NA OPINII RANDOMÓW W NECIE Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
VenusHorizon4444 24 Napisano 4 godziny temu Przed chwilą, kafe to cwel napisał: NADAL JESTES TAKIM ŻAŁOSNYM PROSPOŁECZNIAKIEM, Z TYM ŻE TERAZ NIE MASZ ŻADNYCH KOLEGOW IN REAL, ALE ZALEŻY CI NA OPINII RANDOMÓW W NECIE Raz mu dałem prezerwatywa bo się wstydzil kupic to byliśmy po niego on drzwi uchylil że właśnie przymierza mieliśmy z niego beke na klatce w uj a potem wyszedł i plakal że mu spada bo ma za małego ale jak widać tej dziewczynie to nie przeszkadzalo Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ωу¢нσ∂zє ηα ¢нωιℓє 219 Napisano 4 godziny temu 1 minutę temu, VenusHorizon4444 napisał: Raz mu dałem prezerwatywa bo się wstydzil kupic to byliśmy po niego on drzwi uchylil że właśnie przymierza mieliśmy z niego beke na klatce w uj a potem wyszedł i plakal że mu spada bo ma za małego ale jak widać tej dziewczynie to nie przeszkadzalo normalnie wiążesz supeł na końcu i nie spada Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Onaaaa 2671 Napisano 4 godziny temu 3 minuty temu, VenusHorizon4444 napisał: Miał pecha w życiu strasznego najpierw mu matka wcześnie zmarla później on sam wypadek tyle co dziecko splodzil bo karyna pod blokiem na mieszkanie poleciala Dobrze powiedziane pech chociaż niektórzy powiedzą że Bóg tak chciał ale to nieprawda to wszystko te cale życie to przypadek. Jedni mają szczęście a inni nieszczęście. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Onaaaa 2671 Napisano 4 godziny temu 1 minutę temu, ωу¢нσ∂zє ηα ¢нωιℓє napisał: normalnie wiążesz supeł na końcu i nie spada Trzeba kupić mniejszą Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kafe to cwel 0 Napisano 4 godziny temu (edytowany) 9 minut temu, VenusHorizon4444 napisał: Raz mu dałem prezerwatywa bo się wstydzil kupic to byliśmy po niego on drzwi uchylil że właśnie przymierza mieliśmy z niego beke na klatce w uj a potem wyszedł i plakal że mu spada bo ma za małego ale jak widać tej dziewczynie to nie przeszkadzalo POKAZAŁ WAM SIĘ W TEJ PREZERWATYWIE? Edytowano 4 godziny temu przez kafe to cwel Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
VenusHorizon4444 24 Napisano 4 godziny temu Przed chwilą, kafe to cwel napisał: POKAZAŁ WAM SIĘ W TEJ PREZERWATYWIE? Malutko uchylil drzwi jak szczur ciemno było na przedpokoju nic nie bylo widać ja przynajmniej nie patrzyłem tylko miałem beke z innymi że taki skrzywiony przy brzegu drzwi coś gada Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
VenusHorizon4444 24 Napisano 4 godziny temu 11 minut temu, Onaaaa napisał: Dobrze powiedziane pech chociaż niektórzy powiedzą że Bóg tak chciał ale to nieprawda to wszystko te cale życie to przypadek. Jedni mają szczęście a inni nieszczęście. Jako jedyny z naszej paczki kilku kolegów założył rodzinę i jak tu nie podejrzewać że samice som materialistkami Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kafe to cwel 0 Napisano 4 godziny temu XD Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
VenusHorizon4444 24 Napisano 4 godziny temu 6 minut temu, kafe to cwel napisał: POKAZAŁ WAM SIĘ W TEJ PREZERWATYWIE? Kiedyś mu podpalilem wlosy na nodze to smierdzialo spalonym kurczakiem Skarpetki mu zawsze smierdzialy bo nosil takie czarne najtańsze Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
VenusHorizon4444 24 Napisano 4 godziny temu 15 minut temu, Onaaaa napisał: Trzeba kupić mniejszą Ciocia mi kupiła chlebki bulka przenna 350g nawet dobre Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
VenusHorizon4444 24 Napisano 4 godziny temu Coś jak by krajzerke pionowo pokroic tylko bardziej w chleb czy gryzke Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Onaaaa 2671 Napisano 4 godziny temu 6 minut temu, VenusHorizon4444 napisał: Ciocia mi kupiła chlebki bulka przenna 350g nawet dobre Świeże bardzo lubie a na drugi dzień jak zostanie to wkładam do piekarnika i piekę kilka minut i też jest pyszna. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ωу¢нσ∂zє ηα ¢нωιℓє 219 Napisano 3 godziny temu 5 minut temu, Onaaaa napisał: Świeże bardzo lubie a na drugi dzień jak zostanie to wkładam do piekarnika i piekę kilka minut i też jest pyszna. a ja tnę na pół i do tostera Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Onaaaa 2671 Napisano 3 godziny temu 6 minut temu, ωу¢нσ∂zє ηα ¢нωιℓє napisał: a ja tnę na pół i do tostera Bułki do tostera nigdy nie próbowałam nawet tylko chleb. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Onaaaa 2671 Napisano 3 godziny temu 20 minut temu, VenusHorizon4444 napisał: Coś jak by krajzerke pionowo pokroic tylko bardziej w chleb czy gryzke Leżak widziałam kawalerkę 99 tys stan idealny tylko trochę na odludziu. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
VenusHorizon4444 24 Napisano 3 godziny temu 5 minut temu, Onaaaa napisał: Leżak widziałam kawalerkę 99 tys stan idealny tylko trochę na odludziu. No a ludzie narzekają że mieszkania drogie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
VenusHorizon4444 24 Napisano 3 godziny temu 6 minut temu, Onaaaa napisał: Leżak widziałam kawalerkę 99 tys stan idealny tylko trochę na odludziu. Ja kiedyś widziałem mieszkanie za 15tys najtańsze w pl niby huh Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Onaaaa 2671 Napisano 3 godziny temu 2 minuty temu, VenusHorizon4444 napisał: No a ludzie narzekają że mieszkania drogie Ale pewnie do pracy daleko i do sklepu może też być kawałek. Chociaż ludziom zawsze źle co by nie było. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Onaaaa 2671 Napisano 3 godziny temu 2 minuty temu, VenusHorizon4444 napisał: Ja kiedyś widziałem mieszkanie za 15tys najtańsze w pl niby huh A to dawno musiało być. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
VenusHorizon4444 24 Napisano 3 godziny temu Brutalismo jest fajny styl bardzo milionerski ekscentryczny Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
homo sapiens 15 Napisano 3 godziny temu spoko sobie zapiec takie przepolowione bulki z pieczarkami, cebulka, papryka i serem takie mini zapieksy Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
homo sapiens 15 Napisano 3 godziny temu 1 minutę temu, VenusHorizon4444 napisał: Brutalismo jest fajny styl bardzo milionerski ekscentryczny wiesz ze potrafia dac 900 zł za loda jprdl dramat Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
VenusHorizon4444 24 Napisano 3 godziny temu 2 minuty temu, homo sapiens napisał: wiesz ze potrafia dac 900 zł za loda jprdl dramat Niektórzy szukajom wrażeń czy to smakowych czy samicowych a i 900 dla jednego to nic dla drugiego odczuwalna kasa co mogła by coś mu poprawić np komfortu Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
VenusHorizon4444 24 Napisano 3 godziny temu 3 minuty temu, homo sapiens napisał: wiesz ze potrafia dac 900 zł za loda jprdl dramat Za konsole potrafiom dać tyle co za kawalerke w Koninie, za gre kilka tysięcy, niektórzy nawet kilkadziesiąt. Wystarczy sobie popatrzeć ebay sprzedaży od najdroższe cały świat. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
homo sapiens 15 Napisano 3 godziny temu 1 minutę temu, VenusHorizon4444 napisał: Za konsole potrafiom dać tyle co za kawalerke w Koninie, za gre kilka tysięcy, niektórzy nawet kilkadziesiąt. Wystarczy sobie popatrzeć ebay sprzedaży od najdroższe cały świat. fak ja bym nie mogla tak ale jak szastaja niektorzy petem podstawiaja pod nos bez pytania czy chcesz tylko masz i obsluguj to lepiej zeby placili nvm Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
homo sapiens 15 Napisano 3 godziny temu a kolega mi dziewczyny szuka chociaz mowie jestem asem huh Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach