Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość niewiem2555555

CO KUPIC RODZICOM NA 25 ROCZNICE SLUBU?

Polecane posty

Gość niewiem2555555

tak do 100 zł ew. ciut wiecej... nie mam pomyslu :(

Gość niewiem2555555
a moze tak na powaznie?

Gość emilianna
moze oplac jakas romantyczna kolacje ,zawiez ich tam bilety do opery kina zrobilabym cos "dla nich" jakis masaz np ,czy kolacja

Gość a,
ubrana bo cię rozbiorę a koszyk był kaczora

Gość niewiem2555555
z ta opera dobry pomysl ale nie wiem czy im przypadnie do gustu... w sumie bardzo rzadko gdzies razem wychodza ale poczytam jeszcze wasze propozycje :)

Gość :):D:)
telewizor z mpeg 4:P

Gość niewiem2555555
niestety u mnie opera nieczynna w sierpniu...

Gość emilianna
no wlasnie dlatego napisalam zebys zrobila cos dla nich zamiast prezentu rzeczowego tym bardziej jesli rzadko gdzies wychodza razem ja i moje rodzenstwo wyslalismy rodzicow na 3 dni do pragi.. to byl strzal w dziesiatke chociaz bardzo niechetnie poczatkowo podchodzili do pomyslu drogoltermin nie ten...co beda robic...nie chce sie a wrocili zachwyceni

Zorientuj sie ile moze kosztowac powiekszenie ich slubnego zdjecia ( lub takiego które bardzo lubia a są na nim razem ) , lub w ogole mozesz zobic dla nich cos w rodzaju ich wspolnego fotoalbumu dokumentujacego te wspolne 25 lat . Za 100 zł nie poszalejesz niestety:(

Gość emilianna
mozesz album im zrobic ze zdjeciami albo zrobic z jakiegos zdjecia portret do powieszenia na scianie nie wiem zalezy czym sie interesuja lub co potzrebuja ,ciezko w tej kwocie ew mamie kwiaty tacie dobry alko

Gość niewiem2555555
no wlasnie taki portret jest w planach ale czy im sie spodoba... nie wiem, troche lipce zdjecie mam ;p

Moi mieli w tym roku 30 rocznice i dostali kino domowe.. no ale to troszkę więcej jak 100zł... prezent trafiony bo bzdetów nie lubią, a akurat to sami planowali kupić

Gość niewiem2555555
no ja nie zarabiam :) wiec wiecej niz 100 zl nie dam

Gość album ze zdjecxiami
ja zrobiłam im na 25 rocznice album ze zdjeciami, tzn zebrałam wszystkie zdjecia i wybrałam najfajniejsze, złozyłam plan tzn kompozycje jak to udekomentowac fajnei czaelma od wiersza, pierwsze zdjecie było ich ze slubo i napis od tego wszsytko sie zaczeło, potem wkleoilam zdjecia nasze jak bylismy dziecmi plus daty naszych urodzin i tak poszło dalej, komunie, wspolne wyjazdy, imprezy, wszytkie samochody jakie posiadał tata od pierwszego malucha:) wysmyslilam tez tytul co kocha tata i wymieniałam oczywiscie co mi pasowalo pod zdjecia, gory, kwaity, grzybowbanie, słodycze, mama i nas (byl na kazdym zdjeciu z tym co kochał) oczywsicei pozniej zrobilam podobnie z mama:) naprawde fajnie cos dopasowac pod zdjecia na jakich sa i co robia, krtokie opisy pod zdjecia i fajnie wyszlo. kosztowało mnie to ty;e co album na zdjecia i troche czasu (bo jest to pracochłonne) ale bezcenne były łzy i usmicha mamy i taty gdy to ogladali. pamiatka niesamowita:) wszzytskim sie chwaliła:D jakbys chcial dokladnie wiedziec jak zrobic plan i jak mi to dokladnie wyszlo moge sprzedac ci jakis pomysł:P pozdrawiam

ja kupiłabym coś do domu. rozejrzyj się w avansie - może jakaś wyciskarka do soku? w 100 złotych powinnaś się zmieścić spokojnie. osobiście jestem za praktycznymi prezentami :)

Gość weronka_23
ja swoim rodzicom kupilam taki super zestaw recznikow z wyhawtowanymi imionami - idealnie pod kolor lazienki :) zamawialam ze stronki www.kraina-haftu.pl, ktora ktos juz na forum polecal - i teraz tez moge ich polecic, bo mila obsluga i szybka dostawa!

Gość gość
pocałunek miłości sexu

Gość gość
pocałunek miłości

Gość gość
MOŻNA ZROBIĆ DRZEWO GENEALOGICZNE CAŁEJ RODZINY ZE ZDJĘCIAMI I DATAMI URODZIN I ŚMIERCI