Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

żaba Letycja

kiedyś młodzież się buntowała, dzisiaj jest w depresji i płacze nad swoim losem.

Polecane posty

Co do młodzieńczych faz na muzykę... Miałam kiedyś gigantyczną fazę na Nirvanę, popularny zespół więc pewnie dużo z was też lubi. Fajne to były czasy. :classic_cool:

re-min-ka -> nic dodać ,nic ująć :classic_cool: szanowna młodzieży pierdolnijcie pięścią w stół i do kurwy nędzy róbcie coś by ten świat zaczął żyć ,a nie wegetować.

"Miałam kiedyś gigantyczną fazę na Nirvanę" ja do dziś jestem przekonana, że Cobain został zamordowany. warto poczytać http://www.soniadraga.pl/index.php?option=com_content&task=view&id=490&Itemid=52 "wczoraj napisałem co jest wymagane do wystąpienia sytuacji rewolucyjnej. Oba czynniki nie są spełnione więc nic takiego miejsca mieć nie będzie." a wiesz, że nudny jesteś z tymi swoimi wywodami? i pewnie skończyłeś psychologię albo jakie inne przegraństwo :o

nie powiedziane też ,że owe czynniki się nie pojawią więc :classic_cool:

Re, ja jestem przekonana, że teoria o morderstwie Cobaina to naciągane trele- morele (bez urazy). Chłop był chory na chorobę afektywną dwubiegunową w związku z czym miał naprzemienne stany depresyjne i manii. Niby to o niczym nie świadczy, ale takie osoby są bardziej podatne na myśli samobójcze, poza tym już wcześniej próbował się zabić łykając jakieś proszki z szampanem i był w kilkudniowej śpiączce. Sądzę zate, że ten pomysł o morderstwie to wytwór spragnionych gorących ploteczek mediów albo psycho-fanek nienawidzących jego żony (oczywiście nie mówię o Tobie jakby co).

Pantera - też bym tak myślała nie czytając wcześniej książki. ale tam jednak występuje parę ciekawych faktów. nie wiem, jak tam z psychiką Cobaina, ale jego żona jest z pewnością nie mniej popierdolona :P

Gość gumowa pałka
Rewolucja póki co będzie jak na kafeterii znikną durne tematy typu wciągam maślaka czy jem kupę. To już będzie spoory progres. :D A tak poważnie to ludzie musieliby odejść od komputera to może wtedy by zaczęli działać. Wirtualne przepychanki słowne to niestety za mało by cokolwiek zmienić na lepsze. I wielu już takich było co byli mocni w gębie a przyszło co do czego to wymiękali.

No, Courtney to już nawet nie jest popieprzona, a głupia. Gdzieś czytałam, że powiedziała, że chciałaby aby jej córka przespała się z Pattisonem, czy coś pod ten deseń. :D Postać Cobaina lubię, bo ciekawe rzeczy mówił, niegłupie i osobiście nie obchodzi mnie to, że był ćpunem. Re, przeczytaj sobie Dzienniki jak Cię interesuje Kurt, bardzo ciekawe schizy miewał.

a poczytam chętnie :) swoją drogą, trudno coś powiedzieć na temat jego psychiki, bo dragi pewnie mocno ją zryły. co do morderstwa - Courtney to taki suczowaty typ baby, że nie zdziwiłabym się, gdyby "pomogła" mężowi umrzeć. :o

Kurde, jakkolwiek za samą postacią Courtney nie przepadam, to Hole posłuchać już lubię, bo ma babka dobry wokal. :P

ależ swoim cały czas się zajmuję. a ty BSA jesteś typowym "cwaniakiem za ogrodzeniem". siedzi w domku, wcina obiadek przyniesiony przez mamusię i odgraża się całemu światu. :D

Gość gumowa pałka
Haha co do courtney to wystarczy na nią spojrzeć i wszystko jasne :D a co do ćpania jak wiadomo ćpanie nie jest dobre i ludzie, którzy ćpają i nic poza tym nie robią są żałośni. Ćpanie to jedno ale dwa to to co po sobie pozostawisz. A w przypadku tych ludzi zostawili kawał dobrej muzy.

"Ćpanie to jedno ale dwa to to co po sobie pozostawisz" ja bardzo cenię Kurta jako muzyka i człowieka :) żal mi tylko tej biednej Frances Bean, którą wychowuje ta szalona baba.

Dokładnie Re, ja też go cenię z tych samych względów co Ty. :) A Francess się udzielił charakter mamy, bo też ma czasem "wpadki". Pojawiła się gdzieś w piżamie po ojcu, urządziła urodziny z motywem przewodnim samobójstwa... :O

"A Francess się udzielił charakter mamy, bo też ma czasem "wpadki". Pojawiła się gdzieś w piżamie po ojcu, urządziła urodziny z motywem przewodnim samobójstwa." szok :o

"Bo lewacy nigdy nie rozumieją ludzi, co mają zasady i honor." BSA, dlaczego ty uważasz, że tylko ty i tobie podobni macie monopol na rację? Że wszyscy inni to ludzie bez honoru i zasad? Dla ciebie spektrum polityczne od skrajnego lewa, poprzez umiarkowane, skończywszy na liberalnym centrum to ludzie bez honoru i zasad.

"A znasz idee lewicowe? Jak byś znał, to byś takich głupot nie pisał." Jak już pisałem, jestem po politologii i ideologie wałkowałem wiele razy w związku z czym znam je znacznie lepiej niż ty. Proponuję tobie doczytać. "Otóż lewacy sami mówią że nie kierują się honorem ani zasadami, sami mówią że są antypatriotami bo cała ideologia lewicowa jest bezpanstwowa, poczytaj sobie Marksa, więc mówię że skoro lewacy mają gdzieś honor i tym się nie kierują, to czemu uważasz że pisze źle? Zapoznaj się z ideologią lewicy a później pisz, tym bardziej że jesteś politoogiem i się ośmieszasz." Czy ty jesteś nienormalny? Wszystkich ludzi lewicy do XIX wiecznego myśliciela przyrównujesz? Ty się dobrze czujesz? Dzisiejsza lewica nie ma niemal nic wspólnego z tym. CHŁOPIE - obudź się. Nigdy nie spotkałem się z żadnym lewicowcem co by mówił, że nie kieruje się honorem i zasadami, nigdy nie przeczytałem żadnego poważnego programu lewicowego gdzie nie byłoby do odwołania się do zasad. Jesteś chory z nienawiści. Ludzie lewicy są jak najbardziej propaństwowi... Trockizm, czy anarchizm jest antypaństwowy, a to jest mały ułamek lewicy. Po prostu ŻAL DUPĘ ŚCISKA JAK SIĘ CIEBIE CZYTA - NIE MASZ POJĘCIA O IDEOLOGIACH.

Gość bo ty jestes stara dupa
dziecko zostal miesiac wakacji a potem wypierdalac do szkolki :classic_cool:🖐️

"Chodziłeś to po PRLowskiej uczelni, wykładali ci profesorowie z partii PZPR i ty chcesz być obiektywny?" Tak piszę ludzie co nigdy na studiach nie byli... :) "Trzeba było być 11 listopada w Warszawie i zobaczyć jakie lewica ma poglądy." Skrajna lewica, takie same oszołomy jak ty :/. "Który propaństwowy człowiek będzie zakłócał najważniejsze święto narodowe kraju?" Aha, to każdy strajkujący i zakłócający człowiek jest antypaństwowy... ciekawe. "Mówisz jak Kaczynski, który w Sosnowcu wychwalał Edwarda Gierka i mówił że był "Polskim patriotom" " Czy ja gdzieś wychwalałem Gierka czy komunizm? Czasy realnego socjalizmu były dla Polski okresem jednoznacznie negatywnym (choć pozytywy też da się dostrzec) Po prostu ja podchodzę do spraw obiektywnie, a nie jak ty - z pełną nienawiścią do odmienności. JESTEŚ ŻAŁOSNY. "skoro komunizm jest bezpaństwowy?" Dlaczego debilu całą lewicę podpinasz pod komunizm? Piszesz że znasz tą ideologię a wszystkich wrzucasz do jednego wora. Chłopie, większa część lewicowych ludzi jest jak najbardziej propaństwowa.

"Chodziłeś to po PRLowskiej uczelni, wykładali ci profesorowie z partii PZPR i ty chcesz być obiektywny" to WHO jest taki stary? podnoszę topike :classic_cool:

to zależy co skończył, na kierunkach ścisłych to wszystko jedno kto wykłada, tam się o poglądach nie rozprawia :)

Dlatego bezpieczniej studiować kierunki ścisłe. :classic_cool: Nikt Cię nie posądzi o to, że jesteś zindoktrynowany, czy zmanipulowany subiektywnymi wykładami. :P

Mozna samemu szlifowac wiedze czytajac, podrozujac, zamiast isc na studia jak pozer 🖐️

"Dlatego bezpieczniej studiować kierunki ścisłe" bezpieczniej mieć plecy :) BSA - jak politologię skończył, to faktycznie nie warto z nim gadać :D ale nie ze względu na poglądy jego profesorów, ale ze względu na totalne nieużycie kolegi WHO :P