Gość gość Napisano Maj 4, 2016 Z tego co wiem dobry dietetyk jest tu http://www.med-expert.pl/dietetyka moja znajoma do nich chodziła i faktycznie schudła. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Unika1111 Napisano Maj 16, 2016 Ja byłam w NaturHouse. Mają smaczne diety i bardzo sympatycznych dietetyków. Udało mi się zrzucić nadwagę i to dość sporą. A to właśnie wszystko dzięki im zaleceniom. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Joannnna85 Napisano Maj 23, 2016 Jeżeli ktoś nadal poszukuje dobrego dietetyka, to mogę polecić dietetykpruszków.pl. Ja potrzebowałam diety, które uwzględni moje preferencje żywieniowe (nie jem nabiału, nie przepadam za rybami), poza tym zależało mi, żeby była tania i zdrowa. I oczywiście przynosiła efekty jeżeli chodzi o sylwetkę. Jestem już trzeci miesiąc na diecie i już się lepiej wyglądam :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Zuzka2190 Napisano Maj 24, 2016 Najlepszy dietetyk to w NaturHouse. Osobiście byłam w centrum na Puławskiej. Dieta zdrowa, smaczna, kilogramy spadały. Nie twierdze że efekt był widoczny od razu, potrzeba czasu jeśli chce się zdrowo chudnąć, ale warto. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość olka7687 Napisano Maj 25, 2016 Dokładnie NaturHouse na Puławskiej mają najlepszych dietetyków. Bardzo dużo schudłam za pomocą ich diety. Skuteczni bardzo. Polecam - warto. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Yugo 0 Napisano Czerwiec 1, 2016 A któraś z was korzystała z usług Wiesławy Olkowskiej? Słyszałam o niej wiele dobrego, przeglądając jej stronę www.dietetyk-pruszkow.pl wygląda na osobę, która potrafi ułożyć skuteczną dietę. Przyznam, że bardzo mnie kuci, żeby udać się własnie do niej - ale chciałabym wpierw zrobic rozeznanie zanim się na cokolwiek zdecyduje :P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość runika Napisano Czerwiec 4, 2016 Ja chudłam jednak z NaturHouse. Oni mieli największy na mnie wpływ i doprowadzili mnie do wagi jaką chciałam osiągnąć. Na puławskiej w centrum miałam bardzo sympatycznego dietetyka. Ciągła kontrola i wsparcie. Fajna sprawa Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość elwa1 Napisano Czerwiec 10, 2016 Ja również chodziłam na Puławską do NaturHouse. Bardzo mi się u nich podobało. Będąc u dietetyka nie czułam się jak dziwadło, tylko jak ktoś kto szuka pomocy. Dieta, dopasowana idealnie do mojego trybu życia. Bardzo jestem zadowolona. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość lemonade Napisano Czerwiec 30, 2016 A słyszala któraś o dietetyku w Centrum Zdrowej Skóry na Racławickiej? Ponoć są tam od niedawna, może któraś polecić? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość tosiek22 Napisano Sierpień 2, 2016 Ja po wielu pozytywnych opiniach poszłam do NaturHouse na Puławskiej i zdecydowanie nie pożałowałam. Schudłam parę kilo w dość krótkim czasie jak na zdrowe odchudzanie więc polecam. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość nooorka Napisano Sierpień 9, 2016 Polecam dietetyka w klinice Imedi na Marynarskiej 15 w Warszawie! Pani Basia jest bardzo kompetentną osobą i wie co robi, wspierała mnie w ciężkich chwila i bardzo dużo jej zawdzięczam. Polecam serdecznie ! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość grzesiek56 Napisano Sierpień 17, 2016 Dietetyk www.moya.waw.pl - Pani która zna się na rzeczy, szczególnie ważne jest dla mnie aby trwały efekt osiągnąć i to się udało, na początku nie było łatwo i spadały kilogramy powoli ale po ubraniach było już widać że w dobrym kierunku idzie, niestety okazało się że nie wszytko można jeść ale zdrowie ważniejsze. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Sierpień 22, 2016 Ja jod miesiaca jestem na diecie 1800 kcal, do tego ćwiczę na siłowni. Nie mam czasu sama przygotowywać sobie posiłków z taką dokładnością jeżeli chodzi o kalorie, więc wykupiłam sobie catering dietetyczny tutaj: http://eatfit24.pl/ . Codziennie dowożą mi 5 posiłków, o łącznej wartości 1800 kcal. Już schudłam 4 kg! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Sierpień 23, 2016 Albo po prostu walnąć takim specyfikiem http://musclestore.pl/suplementy-wspomagajace-odchudzanie/432-black-bombs-90-kaps.html i poprawić kilkoma kilometrami biegu co rano. Efekt murowany :-) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość galinka Napisano Sierpień 30, 2016 Ja jestem zwolenniczką zdrowych i odpowiednio dobranych diet. Dlatego wybrałam NaturHouse na Puławskiej. Żadna opinia nie jest fałszywa. Wszystkie są zgodne. Szybko zaczęłam tracić na wadze... Potem tylko musiałam to ustabilizować i na wakacjach nie wstydziłam się założyć bikini. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Z wyobraźnią Napisano Wrzesień 16, 2016 Ja znalazłam p. Kasię Rolf. Przekonała mnie tym, że stara się zmienić nawyki żywieniowe, nastawienie do jedzenia i wiedzę o tym co jemy. Miałam problemy z żołądkiem i stawami, po kilku tygodniach brzuch przestał boleć, a po kilku miesiącach polepszyły się stawy. A najciekawsze, że wysłałam do niej też mojego męża na odchudzanie (strasznie się opierał) i jego też "postawiła na nogi". Ma dar przekonywania. Kiedyś przyjmowała w poradni Moya w Wawie. Polecam Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość MajaOset Napisano Wrzesień 16, 2016 Ale zbieg okoliczności. Ja też byłam u p. Kasi Rolf (www.acai.waw.pl). Bardzo profesjonalna. Zanim cokolwiek zaproponuje w zmianie diety, to robi porządny wywiad o stanie zdrowia i stylu życia - zaskoczyła mnie tym "in plus". Efekt nie tylko w redukcji masy ciała ale i w polepszeniu mojego zdrowia!! Dziękuję jej i polecam !! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
reniarun 0 Napisano Wrzesień 19, 2016 oj w Warszawie jest ich już na prawdę sporo. Ja wszystkiego co związane ze sportem i dietą zawsze szukam na takiej stronce https://trenujto.pl/ i tam też znalazłam moją panią dietetyk. Można oceniać wszystko, więc też od razu widać czy ktoś jest często polecany :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Wrzesień 20, 2016 Możecie się spokojnie zgłosić chociażby do Med Expert http://www.med-expert.pl/ na konsultację. Ja właśnie byłam i się zbadałam i mam efekt na diecie -5kg w pierwszym miesiącu, ale odchudzanie jest realne, nie trzeba się mordować. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość tyśka509 Napisano Wrzesień 22, 2016 Jak inni mogę polecić NarurHouse na Puławskiej. Pewnie można powiedzieć to samo o każdym ich centrum. Super podejście do pacjenta, kontrolują i wspierają dietę. Nie zostaje się z tym samemu. A efekty? Sama zobaczysz po pierwszym miesiącu ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Wrzesień 29, 2016 ja polecam panią Urszulę Grochowską z Prosenu, jest bardzo sympatyczna ale ma w sobie też coś takiego, że (przynajmniej ja tak miałam) nie chciałam jej zawieźć, nie tylko zmieniła mój styl życia - odżywiania, ale też myślenia o sobie :) Naprawdę polecam! p.s. zapomnijcie o głupich dietach cud! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość maga2 Napisano Październik 2, 2016 Polecam Panią doktor Aleksandrę Kilen-Zasieczną to wspaniały fachowiec. Pomogła mi rozwiązać problemy zdrowotne. Bardzo polecam jej usługi. Maga Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Październik 25, 2016 Ja chodze do poradni dietetycznej tu www.med-expert.pl w Warszawie i jestem zadowolona z rezultatów. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość sujka777 Napisano Listopad 1, 2016 Jednym z najlepszych dietetyków z jakimi miałam do czynienia był ten z naturhouse na Puławskiej. Nie mam do czego się przyczepić. Bardzo dobra smaczna dieta, która jednak przynosi prawdziwe efekty. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Listopad 7, 2016 Hej ja chodzę do tej Pani dietetyk z Piaseczna http://www.greenup-fit.pl/pl/oferta/dietetyka . Koszta wizyty są dużo mniejsze niż w Warszawie a kobieta na prawdę ma pojęcie o tym co robi :) Mi się udało schudnąć 5kg w miesiąc :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Listopad 23, 2016 To właśnie bardzo dobrego dietetyka mają w http://www.med-expert.pl/ chodzę od roku i właśnie efekty są bardzo dobre, to znaczy w każdym miesiącu jest spory spadek wagi To bardzo duży plus. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Grudzień 16, 2016 dietetyk nie pomoże Ci jeśli nie jesteś gotowa na zmianę sposobu odżywiania... problemów z wagą możesz łatwiej się pozbyć jeśli będziesz regularnie przyjmować piperine max - mi 3 kg już pierwszego miesiąca spadło. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość WaniaMania Napisano Styczeń 2, 2017 Tabletki na odchudzanie nie załatwią sprawy. Chcesz być zdrowa i szczupła to musisz coś zmienić w swoim życiu - dietę, spędzanie czasu wolnego, wychodzenie na słońce... "Weź tabletkę" to nie jest sposób na odchudzanie. Jeśli chcesz dietę odchudzającą, idź do dietetyka - próbowałam i na diecie wytrzymałam 2 tygodnie. Jeśli chcesz zmienić styl życia, idź do coucha żywieniowego, jak ja - od 4 miesięcy zmieniam życie i jestem na dobrej drodze, przede wszystkim teraz wiem co i dlaczego robiłam źle, umiem tego unikać i jestem szczęsliwa, że za 20 lat nadal będę zdrowa :-) A pomaga mi Katarzyna Rolf z Acai. Buziaczki Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Styczeń 7, 2017 Hej. Ja polecam dietetyka Sylwię Sobczak-Piżuch. Nie trzeba łazić po gabinetach, bo ona udziela pomocy online. Ma fajne ceny, z resztą jak kupisz dietę np. na tydzień to możesz ją oczywiście stosować dłużej i wychodzi jeszcze taniej. Mi się bardzo podoba, schudłam już 22 kg, a dania są przepyszne:) Fajne jest tez to, że można do niej napisać z każdym problemem i szybciutko odpisuje:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość smaczniechudne Napisano Styczeń 15, 2017 Ja realizuje moje noworoczne postanowienie razem z dietetykiem z http://strefadietetyki.pl/ i jestem zadowolona. Jem smacznie, a kilogramy leca :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach