Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość nogi do pdłogi

i co dziś porabiacie???

Polecane posty

Hej ;) mam nadzieje ze wkrótce będziesz miała ''okno na świat'' :P zastanawiam sie nad zmiana koloru --cos jasnego :P i moze bardziej skrócić-hmmm sama nie wiem :P w pl bede po nowym roku,ale kiedy -nie wiem :P mam bardzo wazna sprawe do zalatwienia i czekam na ''wezwanie'' -nie lubie takich niepewności ,ale coz :P sila wyzsza :D na swieta zostaje w se :O wlosy zrobie przy okazji :P idź ,nie zastanawiaj się :D pozdrawiam :)

Witam Cię Kochana:-) Ja niestety cały czas jestem odcięta od świata...:-( U mnie nic ciekawego Malutki cały czas choruje, mamy już skerowanie do alergologa bo pani doktor podejrzewa astmę dziecięcą albo jakąś alergię ehhh mówię Ci przerąbane.... Ale za to była u fryzjera:D:D nie zrobiłam sie na czekoladkę, tylko poprawilam sobie blon, tylko trochę inny odcień, wcześniej miałam taki bardzo jasny, teraz taki słomkowy naturalny :-) i bardzo dobrze se czuję w tym kolorze, i nie wiem czy następnym razem odważe się rzejść na czekoladkę....chociaż chciałabym spobować. Jaka tam u Ciebie jest pogoda, bo tu nie za ciekawie...jak nie zimno to pada...jak nie pada to mżawka i tak w koło...JA CHCĘ JŻ LAATOOO!!!!!!! Pozdrawiam i całuję mocno :-)

Hej Słońce :D Nareszcie jesteś :D Juz myślałam ze o mnie zapomniałaś :O :P Po tym co napisalas wnioskuje ze jestes bardzo, bardzo ZADOWOLONA !! :D Meczy mnie ten fryzjer :P Chce zrobic sie na blond :D buhahha umowmy sie tak :P ja na blond ,Ty na czekolade :P od zawsze chodze w ciemnych :P potrzebuje DUŻEJ zmiany ;) Wspolczuje Wam :( szczegolnie Twojemu Synkowi :O Kiedys pisalam o moim siostrzencu , ktory byl kilka mc w klinice-leczony na zapal. pluc :O kilka dni temu wyladowal w szpitalu- 2 raz zapalenie pluc :O jak to sie mowi ??!!! male dzieci- maly klopot. duze dzieci- duzy klopot :O ja chorowalam do 4 r.z. uszy, gardlo itd. wycieli mi 3 migdal i podcieli pozostale :P jest ok.Pogoda starszna :O ok. 14-15 juz ciemno:O podobno od przyszlego tyg. zapowiadaja snieg z deszczem :O Zycze zdrowka ;) pozdro :)

Hej hej :-) Oczywiście, że nie zapomniałam o Tobie...niestety siła wyższa...powiązana ze złośliwością rzeczy martwych...ale może już wkrótce będę miała kompa, też jakiegoś starego rupcia, ale przynajmniej jest trochę szybszy i co najważniejsze działa :P:P:P Malutkiemu trochę sie juz poprawiło, mniej już kaszle i jest szansa, że w poniedziałek pójdzie do przedszkola :-) A teraz właśnie siedzę sobie u siostry...( od wczoraj...) bo troszkę się zasiedziałam, a poza tym...ciężko by mi było wczoraj trafić do domu...:D:P:D:P a dziś mam lenia giganta :P Jak dziś odpiszesz to może uda mi jeszcze tez odpisać...bo nie mam pojęcia, o której do domu się zabiorę...o ile w ogóle pójdę :D:P bo znowu mogę mieć z tym problem :-) Buziaczki i miłego weekendu :-)

Witaj:-) Widzę, że Cię jeszcze nie było, ja nadal u siostry...:P:P:P juz 3 dzień i jakoś wyjechac nie mogę...Ale juz dzisiaj jadę do domu. A wczoraj było tak jak mówiłam.. na pewno do domu bym nie trafiła:P :D Pogoda u nas do d**py, prawie cały czas pada. W ogóle z domu się nie chce wychodzić!!! Teraz to nie wiem kiedy uda mi się z neta skorzystać, w razie czego udanego tygodnia i oczywiście BOGATEGO MIKOŁAJA :-) DUUUUUŻAAAAAA BUUUŹŹKAAAA :-)

hej hej :-) co tam u Ciebie?? ja nadal bez neta ale jakos sobie radzę, ale widzę, że Ciebie też dawno nie było...mam nadzieję, że nie zapomniałaś o mnie?? Pozdrawiam :-)

Hej Słońce :D Boshe tak daaaaaawno mnie nie bylo :O Zaniedbuje Cie :O- przepraszam ...:) 🌼 Mam tyle pracy,obowiazkow itd. :O do tego przygotowania do swiat itp. :O Czeka mnie gotowanie bigosu i przyznam szczerze ze mam cykora :P :D ehhh moj pierwszy raz :P Choinka zakupiona i przystrojona, dom z piernikow juz gotowy :D ( pozniej wrzucę zdjecia ) W tym roku poswiecilam sie i zrobilam gwiazdki :D Cos czuje ze balowalas u siostry :D :P Chyba nic nie wiesz .... 14 .01 lece do pl. dostalam bilet w ramach prezentu swiatecznego :D extra !! :D moja rodzina nic nie wie wiec bedzie MEGA niespodzianka :D jednak przeraza mnie 12 godz. podroży :O ehhh

Przez śnieżycę, zawieruchę ślę życzenia i otuchę, by te święta choć tak zimne były ciepłe i rodzinne. Moc prezentów(szczególnie nowy komputer:P ) i miłości w Nowym Roku pomyślności!!!!!!

______________$$$$$$ ______________$$$$$$$$$$ ____________$$$$$$$$$$$$$$ __________$$$$$$$$$$$$$$$$$ _________$__________$$$$$$$$ _________$$$$$_________$$$$$$ __________$___$$$$$$_____$$$$ _________*$$$_$_$$_$$_____$$$ ________$_$_$**_$_$_$$$___$$$ _________$(O)___(O)_$_$$_*$$$ _______$$__________$*$_$__$$$ ____$*__$____*___$$$__$__*_$$ ___$*_____*$$$*________$___.** ___$*_______*_________.*$__**** ____$*_________________*$__*** ___$$$$*_____________*$$ _$$$$$$$$$*_______*$$$$$$ $$$$$__$$$$_$$_$$$$$$$$$$$$ $$$*__*$$$$$$$$$$$$**$$$$$$ $$$*__*$$$$$$$$$$$*__$$$$$$$ _$$$$*$$$*******$$$*__$$$$$$ __$$$*$$$*$$$$$*$$$$*$*_$$$$ _____$$$$*$$$$$*$__$$$$$$$$$ _____$*$$*******___*$$$$$$$$ _____$*____________________*$ _____$$*_*__*___*$$_*___*__*$ ______$$$$_$$$$$$$$$$$$$_$$$ _________$_______$________$ _________$*______*_______*$ __________$$$$$$$$$$$$$$$$ ______$$$$$$$$$$**$$$$$$$$$ ____$$$$$$$$$_______$$$$$$$$ ___$$$$$$______________$$$$$$

Hejka :-) No widzę kobietko, że zdolna bestia z Ciebie jest :P ja nie mam takiego talentu do wypieków. Ja miałam w tym roku sama robić stroiki, ale tak się zbierałam zbierałam...i jak na razie nawet nie zaczęłam...ale może jeszcze mi się uda do świąt coś wykombinować ( no i jak będę u siostry to też wrzucę fotki ). Ja na święta jak zwykle mam mnóstwo ganiania po rodzinie i jak zwykle nie wypoczną...a najbardziej to "boli" mnie portfel...mam cztery chrześnice...i mówię Ci...tyle osób do odwiedzenia, że masakra.. ja przed świętami też postaram sie jeszcze tu zajrzeć :-) Papapapapapaa Buziaczki :-) :-*

Hej Kochana :-) Niestety wcześniej nie udalo mi się dostac do neta ... Życzę Tobie Bardzo Wesołych Świąt :-) Spełnienia marzeń i dużo zdrówka :-) Teraz juz musze lecieć bo tylko na chwilkę weszłam na neta, jak tylko będę mogła to sie odezwę :-) Pozdrawiam i całuję :-) :-) :-)

Hej :D Jak po swietach i sylwestrze ??? u mnie spokojnie :P Sylwester pod golym niebem :D Swieta... hmmm jak zawsze - przejedzone :P:O Od 1.01 mam postanowienie- dieta:D. zjadam 1000 kalorii dziennie :D Pierwsze kilka dni byly nie do wytrzymania. Dzisiaj jest super :D pije duzo wody malo jem i nie czuje glodu :D Czuje sie lekko :D Moze Sw. Mikolaj przyniosl ci komputer !!??? hmmm :P:P Jeszcze osiem dni i bede po drugiej stronie baltyku :P:P Jak zawsze mam mieszane uczucia :O ehhh mam nadzieje ze to minie. Wszystkiego dobrego w nowym roku :D:D:D:D pozdrawiam ;)

No hej Kochana :-) U mnie jakos leci...po mału do przodu, bez zadnych rewelacji. No niestety mikołaj nie przyniosł mi komputerka pod choinke...a pisalam do niego...:P chyba czas najwyższy przestać w niego wierzyc bo już którys rok z rzędu w balona mnie zrobil... :P:P:P a ja tyle kasy na znaczki wydałam :D Bo tak w ogole to ja nadal bez kontaktu ze światem... niedługo zapomnę jak klawiatura wygląda... A święta i sylwek u mnie bardzo spokojnie...aż sama jestem w szoku, że aż tak spokojnie było, w sylwka ani grama % nie wypiłam :D A jak tu przyjedziesz to pewnie do fryza sie wybierzesz coooo?? i jaka fryzurka tym razem ?? ja nadal blondyna jestem, i jak na razie nie mam zamiaru zmieniać...moze na wakacje... Pozdrawiam i buziaczki :-)

Hej Słońce :D W sylwestra wypiłam tylko kieliszek czerwonego wina :P na wiecej ochoty nie mialam :O fryzjer ... hmmm kuszace , ale innym razem :P mam chrapke na kozaki z HD !!! :D codziennie ogladam strone inter. :D:P mam nadzieje ze bedzie moj rozmiar :D W poniedzialek 16.01 bede pedzic do forum yyy teraz atrium czy jakos tak. nowa nazwa to jakas pomylka :O pozdrawiam :)

No hejka :-) Dokładnie nowa nazwa Forum a teraz Atrium to pomyłka... Ja akurat bylam wczoraj na zakupach, ludzi tyle, ze nie bylo gdzie nogi postawic... U nas dzisiaj pogoda tragiczna, prawie cały czas pada, a moj maly choruje...a chciałam iść na ratusz na fajerwerki o 20, ale chyba nie pójdziemy. Buziaczki i pozdrawiam :-)

hej hej hej :-) z tego co pamiętam,to Ty na dniach wybierasz się do naszego wspaniałego koszalinkowa :-) u nas zrobiło się teraz bardzo zimno i nawet pokazał się śnieg, ale tylko na chwilkę, dzisiaj akurat pada grad. Jak będziesz miała chwilkę to odezwij się przed wyjazdem jak jeszcze nie wyjechałaś :-) Buźka :-*

Hej :) 21.01 wielki powrot :D juz nie moglam wytrzymac :P bardzo tesknilam za moim niedźwiedziem :P Mialam tyle przygod :O ze wszystkiego mi sie odechcialo :O :P Mam cos pozytywnego :P!!! kupilam sobie buty . mojej ulubionej firmy. nie takie jak chcialam , ale dobre i to. :P moze w maju mi sie uda :P Troche procentowego szkla,leki :P:P ;) itd. pogoda w pl dopisala ;) bylo mi za goraco (mam puchowa kurtke ) :O lepszy + niz - :P:P Przyznam sie bez bicia :P:P tak mnie korcilo zeby wejsc do Łukasza :P ściąć wlosy i zrobic sie na blond albo rudy :P:P oczywiscie wymiękłam :O ehhh w maju zaszaleje :P:P Co u Ciebie ??? Pozdrawiam :)

hejka Kochana ;-) ja cię przepraszam że tak długo mnie nie było, ale tak.... neta nadal nie mam,a do siostry i mamy nawet sie nie wybierałam, bo synek mi cały czas chorował...miał między innym przez 5 dni gorączkę 40,5stopni. masakra...lekarzenie wiedzieli co mu jest. Ja teraz musze spadać bojestem chwilowo u koleżanki. Buziaczki całuje mocno:-* ;-* :-*

Cześć Kochana :-) zaglądasz tu jeszcze czasami??? u mnie sie wszystko pop*******iło... ehhhhh napisz co tam u Ciebie? Pozdrawiam i buziaczki ;-)

Hej :D Troche mnie nie bylo - SORY :O u mnie tzn. u nas tez mega problemy :O wszystko jest do rozwiazania , ale potrzeba czasu i wysilku :O podam ci mojego forumowego maila bo na kafe zagladam sporadycznie :P pozdrawiam :) Quis_leget@wp.pl