Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość nogi do pdłogi

i co dziś porabiacie???

Polecane posty

Hej :D Mowisz 43 st. !!! Masakra :D u mnie nawet polowy nie bylo :O jest wietrznie i zimno :O o tyle dobrze ze nie pada :P nie wiem jak u Ciebie, ale u mnie juz paskudna jesien :O:O:O:O Polska jesien jest zlota, kolorowa. Szwedzka szara i depresyjna :O:O moj weekend nie należał do udanych - szczególnie niedziela. coś mi zaszkodziło :O i trzymało do poniedziałku. dobrze ze mam zapas kropli żołądkowych :D jadlam to samo co niedzwiedz :P:P jemu oczywiście nic nie bylo :P . od kilku dni chodzą za mną oponki\obwarzanki- smak dzieciństwa :D zakup twarogu to nie problem, ale boje się ze coś pójdzie nie tak :O:P hmmm moze w piatek zrobie :) napisze Ci jak mi poszło :) milego dnia :)

Hej :-) no i jak Ci poszło?? :P u mnie nic ciekawego, jak Mały siedział w domu, nie miałam na nic czasu, jak poszedł do przedszkola myślałam,że tego czasu będę miała o wiele więcej...a tu lipa jak brzoza na wszystko mi czasu brakuje, mam tyle spraw do załatwiania codziennie, że masakra. A jeszcze na dodatek od wczoraj jest przeziębiony ma katar a dzisiaj w nocy znowu "szczekał" krtanią, mam nadzieję, że do poniedziałku mu przejdzie, albo znowu będę musiała z nim tydzień siedzieć w domu. ehhh Miłej soboty z niedźwiadkiem :D

hej :) z robienia oponek nic nie wyszlo :( ale to tylko kwiesta czasu. niedzwiedz nie mial ochoty :( a sama nie zjem 60 oponkow :P :D za to dzisiaj zrobilam salakte z tunczykiem :D niedzwiedz tez chory :O boli go gardlo i ma katar... :O a jak marudzi :P o boshe. faceci chyba tak maja :P oczywiscie wykorzystuje sytuacje :D Biedna - zapracowana jestes :( mam nadzieje ze Twojemu Synkowi bedzie lepiej :) u mnie piekne slonce. ponad 20 st. dzisiaj ide zbierac kasztany. kobietkom z innego topiku obiecalam ze zrobie ludziki - wersja 18+ :D:D Tobie tez pokaze !! milej niedzieli. pozdrawiam :)

Hej :) Co u Ciebie. chyba zapracowana jesteś ?? jak Twój Synek- zdrowy ?? u nas nie jest najlepiej :O niedźwiedź chory :O ja -podziębiona :O ehhh cudowna jesień :O:P mielismy tragiczny weekend. mam nadzieje ze przyszly bedzie lepszy :) pozdrawiam i milego wieczoru Wam zycze :)

Witaj u mnie lipa, wczoraj byłam z Małym u lekarza i ma zapalenie oskrzeli, i znowu tydzień siedzenia w domu...całe szczęście jak dziecka nie ma w przedszkolu to oddają 100% stawki za dzień nieobecności. A u Was też widzę nieciekawie , ja i mój M jak na razie jesteśmy zdrowi...odpukać... Miłego dzionka :-) i zdrówka :-)

Hej :) Wspolczuje Twojemu Synkowi.Taki maly a tyle musi cierpiec :( U mnie coraz gorzej :( :O Niedźwiedź przespał cały weekend i zadowolony poszedł do pracy !!! u niego grypa trwa 2-3 dni. u mnie tydz. albo dwa :O najgorszy jest bol calego ciala :O boshe mam nadzieje ze kolejnego weekendu nie spedze w domu - zalamie sie :( wczoraj robilam maufinki z mikrofali :P pierwsze spalilam :D drugie wyszly ok., ale nie takie jakbym chciala. musze nad nimi popracowac. pozdrawiam . milego dnia :) 🌼

Hej ;-) I jak tam u Ciebie? Jak się czujesz? Mam nadzieję, że już lepiej? Mój mały juz lepiej, ale jutro jeszcze idziemy na kontrole. U mnie dzis pochmurno, jak na razie nie pada, ale zanosi się od rana. A jak u Ciebie pogoda? Ja dzis mam całkowity brak weny twórczej na wszystko co jest związane ze sprzątaniem i gotowaniem...

Hej :) u mnie nieciekawie :O mam 99 % objawów anemii :O biorę już żelazo+Wit.C :) na nic nie mam ochoty :O mowisz sprzatanie :P wlasnie posprzatalam moja zapuszczone od wielu dni mieszkanie :P chetnie ci pomoge , ale za daleko mieszkam :P u mnie pochmurno :O ale nie pada :) milego dnia ;)

Hello :-) u nas dzisiaj pada od samego rana, a ja muszę iść z małym do lekarza na kontrole, już od zeszłego poniedziałku siedzi w domu, niby jest juz zdrowy, ale cały czas słyszę jak mu coś tam "świszczy" jak oddycha, nie wiadomo co to jest, mojej sąsiadki 2 letni syn miał podobnie, lekarz go leczył i leczył na oskrzela a co się okazało ma zapalenie płuc...dlatego nie puściłam mojego jeszcze do przedszkola, bo wolę dmuchać na zimne. A co się tam z Tobą dzieje, że aż anemie załapałaś??? co jest tego powodem?? Pozdrawiam i życzę zdrówka :-)

Hej ;D nie wiem czy amenia czy nie , ale mam 99% objawów :O co 12 godz. przyjmuje zelazo i jest duzo, duzo lepiej :D Jak u Ciebie tzn. u Twojego Synka ?? idz na konsultacje do innego lekarza bo to nie sa żarty :O mojego siostrzenca leczyli na grype, pozniej na oskrzela i nic mu nie przechodzilo. jak nie wiedzieli co dalej wyslali go do koszalina !!! tam okazalo sie ze ma zapalenie pluc :O natychmiast wywiezli go do Rabki Zdroj :( przeszedl operacje-- musieli sciac mu z pluc ---płaty.... chyba ropy :O pozniej wizyty kontrolne w Rabce :O inhalacje :O do tej pory ma problemy i juz nigdy nie bedzie zrowy. inaczej oddycha i swiszczy mu w plucach :O o pieniadzach jakie poszly na wizyty paczki dla niego juz nie wspomne :O byl tam kilka mc chodzil do szkoly itd. :O sory ze zaczynam dzien takimi smutnymi wiadomosciami , ale lepiej dmuchac na zimne. milego dnia i duzo, duzo zdrowka dla Twojego Synka. pozdrawiam :)

Hej nie było mnie trochę bo wcale za kolorowo nie jest, w poniedziałek byłam na kontroli i wszystko było juz dobrze, tylko inhalacje w razie czego dostał, we wtorek poszedł do przedszkola...a to po 2 godzinach dzwonią, żeby go odebrać, bo ma gorączkę i straszna biegunkę...ehhhh podałam mu smectę i dietkę i przeszło a w nocy miał znowu biegunkę i bardzo bolał go brzuszek, własnie szykujemy się do lekarza, ja jestem wykończona, dwie noce całkiem nie przespane...ehhh jak wrócimy to kładziemy się spać, bo mały też niewyspany... Życzę Tobie miłego dnia :-)

Hej :D Co u Was ?? Mam nadzieje ze Twoj Synek czuje sie lepiej :) U mnie lepiej :D juz nie czuje sie zamulona---doslownie :P dzisiaj zmieniam kolor wlosow :D musze zamaskowac te siwe :P starosc nie radosc :P:P:P Zycze --duzo, duzo, zdrowia :) pozdrawiam :)

No hejka :-) Dziękuję mały juz się lepiej czuje...o niebo lepiej, już może wszystko jeść, jeszcze jutro profilaktycznie siedzi w domu a we wtorek już do przedszkola :D:D:D A z jakiego koloru się zmieniłaś na jaki? ja ostatnio wycięłam numer mężowi:P miałam na naturalnych pasemka, poszłam do fryzjera zrobić sie na czekoladkę a wyszłam blondi :P mina mojego męża bezcenna :P:P:P teraz już mam odrosty i czas coś z nimi zrobić :D U mnie dziś słonko, ale dość chłodno:-) Pozdrawiam i miłej niedzieli :-)

Hej :) Nawet nie wiesz jak sie ciesze. Jak choruje dorosly to jakos inaczej niz male, bezbronne dziecko :( ufff :D mialam ochote na rudy, ale balam sie ryzykowac :P jak znajde link to Ci pokażę :) buhahha chcialabym to zobaczyc--musial stac jak wryty :D:P ja kiedys wrocilam do domu z rozowymi (bardzo intensywny) pasemkami na glowie :D moja mama jak mnie zobaczyla to malo na zawal nie zeszla :D:P zaczela wolac mojego tate -- ''chodz zobacz co ona zrobila'' buahhaha tata przybiegl bo myslal ze cos sie stalo :D spojrzal, wzroszyl ramionami i poszedl :P:P mama zapomniala o najwazniejszym-- JESTEM CÓRUNIĄ TATUSIA :p:p chodzilam tak kilka dni i zmienialm na jasny braz--za duzy szok dla ludzi :P to bylo jakies 5 lat temu :) z szatynki przeszlam na orzechowy braz http://www.syoss.pl/index.php?id=153 u mnie jakies 7 st.C i zimmmno brrr chociaz slonce swieci. :) milego dnia :) pozdrawiam 🌼

Hej hej hej :-) Sorki, że tak długo mnie nie było,ale mam ostatnio problemy z kompem, cały czas przy nim trzeba coś robić...stary rupieć... u mnie strasznie zimno od kilku dni, aczkolwiek wczoraj i dziś doszło słonko:D a ja jak gekon :P jak słonko od razu odżywam :P Kolor jest śliczny, też właśnie taki chciałam sobie zrobić, i po blondzie przejdę właśnie na taki :-) teraz właśnie szykuję mężusia do wyjazdu :-( jedzie na cały tydzień:-( Więc jak jego nie będzie a komp mi padnie to będzie lipa, bo ja się nie znam totalnie... Więc życzę Tobie miłego poniedziałku i w razie czego całego tygodnia :-) Pozdrawiam gorąco :D:D:D

Hej Twoja nieobecność została usprawiedliwiona :P:D Znowu zostajesz sama :( Chętnie się z Toba zamienię :D Niedźwiedź ostatnio marudny :P:O chyb do snu się szykuje :P:D Jak zdrowie Twojego Synka ??? ok ??? U mnie pogoda tragiczna. Wczoraj świeciło słońce :D Bylo pięknie :D Dzisiaj :( Szaro-buro i zimno :(:O Odnoszę wrażenie ze tu nie ma jesieni tylko od razu zaczyna się zima :O Kiedys niedzwiedz stwierdzil ze---- '' nie mogę doczekac sie kiedy przez kilka dni a nawet tyg. nie bedzie slonca'' :O jesu boje sie tego :O zapowedzialam ze uciekne :P:D Chodzi za mna wyjazd :) tak sobie cicho mowie ze chyba po nowym roku przylece na kilka dni :D zycze milego dnia :D pozdrawiam. :)

Witam :-) ja znowu proszę o usprawiedliwienie, komp mi padł już chyba totalnie, teraz jestem u mamuśki i korzystam z neta ile sie da :D ma Malutki cały czas choruje na ta cholerną krtań, obliczyłam, że w pażdzierniku był tylko 6 dni w przedszkolu a resztę spędził chory w domu, malo tego wczoraj znowu byliśmy u lekarza i znowu leki, cale szczęście na ta krtań to nie daję się antybiotyków tylko syropy i tabletki rozkurczowe na drogi oddechowe i inhalację. dzisiaj była nawet ładna pogoda, i na cmentarzu zeszło nam prawie 4 godziny...miałam tyle grobów do odwiedzenia...póki się tam nie pójdzie to nie dociera do mnie, że tyle osób już odeszło... Ja mam nadzieje, że zdrowiutka jesteś :-) Buziaczki i pozdrwiam :*

Hej. Czułam ze masz problemy z kompem :( Pogoda hmm w kratkę :O Musze rozejrzeć się za ciepła kurtka bo czapkę już kupiłam --- zdolna jestem :P nie ma co :P:D Prawdopodobnie po nowym roku będę w pl. :D Musze pomoc swojej koleżance ;) Dzisiaj swieto zmarlych a ja jakos dziwnie sie czuje :O zawsze odwiedzalam groby bliskich a w tym roku nic :( szukalam polskiego cmentarza, ale jest daleko i nie wiem czy niedzwiedz ze mna pojedzie :( Dzisiaj moj niedźwiedź odwalił numer :P:D przechodzilismy kolo kwiaciarni i na zwenatrz byly jakies kwiaty, dynie ... i mowi chodz kupimy sobie cos fajnego !!! podchodzi do takiego stroika swierkowego z trzema duzymi szyszkami na srodku i mowi moze to ??!!! takie fajne :D !! a to stroik na nagrobek !!!!!!! :D pogoniłam go do domu :P:P przypomniala mi sie pewna sytuacja. kiedys moja mama chciala miec w swojej sypialni taki duzy krzyż (ok. 50 cm) poszlismy do sklepu z dewocjonaliami koscielnymi i wybieramy. mama chciala drewniany , ja namawialam ja na metalowy. wkoncu dala sie namowic !! :) prosze obsluge o ten metalowy krzyz a ekspedientka do mnie ze to krzyz na nagrobek :D:D mama przez pol drogi powtarzala ze juz jej krzyz na nagrobek wybieram :D:D pozdrawiam :D

o jesuuu ale się usmiałam hahhaa aż monitor mamie oplułam...:p:p:p to mi humor poprawiłaś :D A ty uważaj lepiej, bo jak przyjdzie czas Twoich urodzin albo imienin to taką wiązankę z róż i szyszuniek możesz dostać bo mu sie spodobają :P:P:P:P hehe

hehhh no to cóż tylko czekać na prezencik :P:P:P:P ... no wiesz ja ostatnio też odwalilam numer...poszłam do mamy do sklepu , stala butelka dezodorantu...no to se będę żałować se myślę... zapach piękny....od butow po uszy sie wypsikalam...taaaa wszystko byloby ok gdyby nie to, że po fakcie zobaczylam, że odświeżacz do powietrza...moja mama prawie spadla z krzesla se śmiechu...i mowi do mnie tak...corcia jak tak Ci sie podoba to kupię Ci na Mikołaja, chcesz??? dalej bez komentarza...:P:P:P

Hej oooo dobra jestes..... :D :D najwazniejsze ze zapach przypadl ci do gustu :P:P moja kolezanka zjadla kiedys kielbase dla pas :O:P to dopiero porażka :P:O prezent juz dostalam... :D ale zanajac mojego K na pewno bedzie kolejny :D oczywiscie nie mam nic przeciwko :P mysze pochwalic sie pogoda !!!! Od 3 dni nie ma slonca :O:O:O o godzinie 14 robi sie szarówka :O:O:O zasypiam na stojaco :O K ostrzegal, ale sadzilam ze to mnie nie spotka :P zycze milego dnia i WIELU SLONECZNYCH DNI !!!!!!! :D

hej kochana narazie jestem odcięta od świata , komputer padł całkowicie nie do naprawienia , a do mamy mam na drugi koniec miasta, a innego dojścia do netu nie mam. mały cały czas choruje i siedzę w domu. jak tylko będę mogła to się odezwę buziaczki pa !!!

Jestem jestem, cały czas pamietam, tylko nie zawsze mam dojście do neta. atk to jest jak sie ma go na co dzień to potem masakra jak go zabraknie... porażka... :O a jak juz jesten na tym necie to tylko na chwilke gdzieś gościnnie... mam zamiar sie zrobić na czekoladke, tylko jak na razie nie mam jeszcze kasy...ale zobaczymy.. Wielka buźka i do nastepnego...zaglądaj czasem i nie zapominaj o mnie papapappapapa 🌻

hej. :D mam ochote na zmiane fryzury. chce nowego ciecia !!!! ostatnio ciezko mnie zadowlic :O sama nie wiem czego chce :O boshe :O bez kompa jestes. gdyby z moi cos sie stalo :O wzielabym ps3 +kilka gier niedziwiedzia i wymienila na komputer. poszperaj w rzeczach swojego meza :D:P pozdrawiam :)

Witaj :-) Dziś jestem u mamuśki to i jestem przy necie, juz kota dostaje bez tego kompa. jednak człowiek sie uzależnia, tak sobie mówiłam, że jakby neta zabrakło to trudno...echeeee...jaasneeee...sama się teraz z siebie śmieję... A jaki bedziesz teraz fryz robić? i czy będziesz przyjeżdżać do Koszalinkowa specjalnie żeby się obciąć??? Za mną cały czas chodzi ten brąz, uz nie mogę się doczekać aż się zrobię na czekoladkę :-) taaa...tym razem pójdę się zrobić na czekoladkę i znowu wrócę inna...tym razem może ruda:P ... ale tak to chyba ja bym się nie odważyła...:P A kiedy w ogóle zlatujesz do PL??? Czyżby na święta? Pozdrawiam i buziaczki :-)