Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość nogi do pdłogi

i co dziś porabiacie???

Polecane posty

Gość nogi do podłogi
I po wszystkim :-) Mały już w przedszkolu, całe szczęście bez płaczu :-) ale teraz mi pusto i ciiichooo w domu...jakoś tak dziwnie ...

hej. nawet nie zdążysz się obejrzeć a mały pójdzie na studia !! :D przylatuje 10.09. w koszalinie bede 12.09. umowilam sie do fryzjera - na 10 !!! juz nie moge sie doczekac :D mam takie dlugie wlosy- masakra. caly czas nosze zwiazane, bo sobie rady nie daje. siegaja mi za lopatki :O obcinam do ramion :D extra !!! :D zaraz musze sprawdzic nowy rozklad pkp :O kurde i musze zorganizowac sobie bus'a na lotnisko. upss poczekaj jak Twoj syn wyfrunie z gniazda :P wtedy bedzie targedia. chyba ze biedzie mial siostrzyczke albo braciszka :P:D pozdrawiam

myslisz pojecia :P moze chodzic po sklepach calymi dniami ale jesli chodzi o jego sklepy :O moje omija 10 droga i nagle mowi ze jest bardzo zmeczony albo musi cos zjesc :P:D ja weszlam do 2 sklepow :O a jaki jest niezdecydowany :O masakra :O:O ja ide i wiem czego chce. wczesniej obejrzę wszystko na stronach www. jest - kupuje i wychodze :P :)

Gość nogi do podłogi
No własnie, ten czas poleci jak szalony, braciszka albo siostrzyczkę na pewno bedzie miał, ale najpierw prace trzeba znaleźć:P To masz dużo do załatwiania, a sama przylatujesz czy z niedźwiedziem? Ja sie wzięłam za porządki, nikt nie włazi pod nogi ,nie krzyczy,nie rozrzuca wszystkiego ale mi to sprawnie idzie :D:P Jest tam zaledwie godzinke a ja już za nim tęsknie...

hhah niedźwiedź zostaje :D juz sie cieszy. bedzie gral ile wejdzie i zasypial przy glosno wlaczonym tv :P twierdzi ze sobie poradzi, ale poprosil zebym zaopatrzyla lodowke :P hahahha czyli jednak - nie :P

Gość nogi do podłogi
"Kochanie zaopatrz lodówkę...czyli...narób mi zup, sosów, obierz ziemniaki na zapas, zostaw instrukcję, jak ugotowac makaron, i kup 36 zupek chińskich, karton chipsów a po piwko sam sobie pójdę już nie dźwigaj tyle..." hehehe :P:P:P

ale sie usmialam ... :D:D prawie tak jak piszesz. zupa odpada- to nie obad. musi byc mieso, duuuzo miesa. chipsy - tak sobie. teraz jest na etapie orzeszkow pistacjowych- srednio paszka dzienne. piwo - odpada. za to regularnie red bull- najwieksza puszka - jakies 0.5l :P:D wczoraj zrobilam sagetti z bakłażanem :) oczywiscie ze nie bedzie tego jadl bo nie ma miesa. :O a ja glupia pomydory na sos smazylam- lepsze świeże niz z puszki :O niby wzial sobie na lunch. ale musial dorzucic tam kilka parowek :P ehhh czasami sil mi brak. teraz wiem co przechodzila ze mna moja mama :O ja nie przepadam za miesem :O i ciagle marudze jesli chodzi o jedzenie. ostatnio zastanawialam sie nad wegetarianizmem :)

Gość nogi do podłogi
ja całe szczęście problemu z jedzeniem nie mam ani jednym ani z drugim, oczywiście, najfajniej byłoby im jeść same mięcho...ale sooorrryyyy ja gotuję, jecie albo głodni siedzicie heheheheeee:P a jak jest zupa, to w sumie wygląda jak danie...taka gęsta :D ale ja też tak.a lubię.

ja tez lubie geta zupe.. :D od kilku mc nie jadlam rosolu. juz mi slinka leci. moja mama co niedziele ma rosol + domowy makaron :D bede jadla i jadla. moja siostra potrafi reszki do sloika zlac i do domu zabrac :P biore sie sa sprzatanie i przygotowanie miesnego obiadu... :D :P komputer zostawie wlaczony :P bede z doskoku zagladac na forum czyt. Twoj temat. :)

Gość nogi do podłogi
ja tak samo, biorę sie za sprzątanie, i też z doskoku będę zaglądać. Miłego dzionka :D

Gość nogi do podłogi
Ależ ja miałam powariowany dzień. Dobrze, że już sie skończył!!! Mały nie chciał mi wracać do domu z przedszkola, i jak przyszliśmy do domu to zasnął, a każdą chwilkę co nie spał to przepłakał. A jak Tobie minął dzień??

hej. troche mnie nie bylo. :O:) zaliczylam dzisiaj IKEA :O z obowiazku niestety. zakupy w sobote to samobojstwo :O jutro wyruszam do znajomych :D najwazniejsze ze bedzie zajecie. do przyjazdu zostal mi rowny tydz. :D:D:D widzisz jakiego masz dzielnego synka- pewnie po tacie :P:P a tak sie stresowałaś ze sobie nie poradzi itp. zuch chlopak :D

Gość nogi do podłogi
Siemnka :-) Taaa zuch chłopak,w piatek jak go odbierałam, to już pani mi powiedziała, że był troche niegrzeczny, biegał non stop i się nie słuchał, zabierał dzieciom zabawki ehhh te pierwsze tygodnie pewnie takie będą, mam nadzieję, że mu to minie. a do wyjazdu zobaczysz jak szybko Ci czas zleci, ani się obejrzysz jak w koszałkowie będziesz...tu stara bida :P:P:P

hej. wrocilam od znajomych i padam na ry... yy twarz :P:O godzina drobi w jedna strone :O i tak poldnia zlecialo :O moze to i dobrze :D marudze tak bo mnie troche przewialo:O glowa mnie boli, gardlo zawalone, wszystko mnie irytuje...... :O mowisz ze zabiera dzieciom zagawki :P wiesz, w domu wszystkie zabawki sa jego :P przyzwyczai sie :)

Gość nogi do podłogi
Hej , to widzę, że obie chore jesteśmy...ja już czwarty dzień lezę w łóżku, masakra jakaś!!!! katar, gardło, kaszel, podejrzewam ,że znowu mam oskrzela albo krtań... nawet nie mam siły przy kompie siedzieć. A ty już trochę wyzdrowiałaś?

Gość nogi do podłogi
Hej ja już dzisiaj lepiej sie czuję:-) a jak z Tobą??

hej. z tego co slysze to wiele osob choruje :( ehhh zdradliwa pogoda. :( u mnie juz lepiej. wczoraj lezalam caly dzien pod kocem, zjadlam kilka tabletek i jest ok. kurde- cale szczescie bo na grzyby sie wybieram !!! bede biagac po lesie ile sil w nogach :D u mnie zamieszanie przed wyjazdem... :P siedze juz na walizkach... :D niedzwiedz bardziej przejety ode mnie :P pamiataj... jak dojedziesz na lotnisko zadzwon, jak wyladujesz zadzwon, jak bedziesz miala jakis problem zadzwon, pieniadze mi wczoraj wymienil bo moze ci braknac :P lata jak ze s**** :P buhaha milego dnia. :)

Gość nogi do podłogi
Witam :-) No widzisz jak sie martwi o Ciebie :-) U nas przed wyjazdem to ja zawsze chodzę jak poparzona, 1000000 razy sprawdze walizke zanim ją zamknę, a już o ilości spakowanych rzeczy nie wspomnę:P:P:P Mój M to się śmieje, że jak jadę na tydzień to pakuje sie jak na miesiąc :D U nas paskudna pogoda, dzisiaj cały dzień pada. Również miłego dnia :-)

od 5 jestem na nogach :O zrobilam wszystko co mialam zaplanowane :D nie czuje nog :O za to czuje odklejający sie kregoslup :O :P teraz czas na relax :D zycze ci milego weekendu :)

Gość nogi do podłogi
Hej :-) Już tego przed odlotem nie przeczytasz, ale miłego i spokojnego lotu :-)

No witam :-) A co sie takiego stało , że lot był okropny?? Jak pobyt w naszych pięknym Koszałkowie??? U mnie lipa cały tydzień mały w domu, nawet zakończyło się szpitalem, w nocy z 13-14 zabrała go karetka bo sie dusił, i juz prawie tracił mi przytomność na rękach...okazało się, że miał zapalenie krtani, ale na szczęście już mu lepiej, dzisiaj idziemy na kontrole do lekarza. Miłego dnia :-)

Hej :) Lot okropny :O co kilka min. turbulencje :O zmiana cisnienia -malo mi glowy nie rozerwalo :O wacznie podróż se-pl trwala 13 godzin. z czego 30 min -dojazd do terminala autobusow 1.30 min.- dojazd do lotniska 0k. 55 min- lot 40 min. lotnisko- pkp gdansk 3 godz. jazda pkp 40 min. dojazd do domu rodzicow. reszta to czekanie :O:O:O nie wiem dlaczego, ale w druga strone bylo przyjemniej i szybciej :D Prawie caly poniedzialek szwendałam sie po Koszalinie :D odwiedzilam fryzjera na wojsk. polskiego :D troche forum :) a to do banku- zamknac konto, kantor, zrobic zakupy dla siebie, kupic bilet na lotnisko itp. z koszalina pojechalam do szczecinka odwiedzic kolezanke i do domu dotarlam ok 23 :P musze przyznac ze pieniadze doslownie sie rozplywaly. pamietam jak weszlam do apteki w forum- kupilam krople, wazeline, wapno mulsujace, saszetke tribiotiku i zaplacilam 45 zl. doslownie za nic :O nadwyrezylam sobie prawa rękę :O:O:O jedyne 30 kg bagazu i 9kg podrecznego. :P:P:P my kobiety :D :P boshe kochany u Ciebie to sie dzialo :O wspolczuje Wam :O ja tu marudze ze lot byl nieprzyjemny :O po przeczytaniu Twojego wpisu mialam ciarki na ciele :O:O:O najwazniejsze ze wszystko dobrze sie skonczylo :) Milego dnia. Twojemu Synkowi zycze duzo zdrowka :) 🌼

Witaj :-) No to faktycznie tą podróż miałaś straszną...nie zazdroszczę. A mój mały w końcu dzisiaj poszedł do przedszkola, mam nadzieję, że chociaz kilka dni pochodzi, ale no niestety z tą krtanią to już tak będzie miał kłopoty do około4-5 roku ( dużo chłopców w tym wieku tak ma). A u mnie dzisiaj pogoda nawet ładna, słoneczko świeci, niebo błękitne, a ja mam znowu sporo ganiania po mieście, a jeszcze dzisiaj zebranie w przedszkolu. A jak tam Twój niedźwiadek stęsknił się za Tobą??? Teraz kiedy kolejny wylot do PL? Miłego dzionka :-)

Czesc. trochę mnie nie było :P :O zakrecona chodze- jak ruski termos :D :D troche pracy sie nazbieralo- nie zebym marudzila :P przez ten tydz. w pl troche leniwa sie zrobilam :P:P widocznie duzo mi nie trzeba :P a tu znowu- domowe obowiazki :O:P niedzwedz z tej tesknoty wyczyscil cala lodowke. zjadl wszystko co przygotowalam :P :D zapomnialam napisac ze moja szalona mama zakupila mi 8 kg polskich wedlin :D:D niedzwiedz szczesliwy !!!!! wcina kabanosy jak slone paluszki :P:P co u Ciebie ??? pozdrawiam :)

Witaj :-) U mnie ok:D weekend super sie udał, pogoda dopisała, było cholernie ciepło, wczoraj w słońcu było 43stopnie,po sniadaniu byliśmy grać w kosza i w nogę, potem zjedliśmy obiad i jak położyliśmy się odpocząć to wszyscy zasnęliśmy i obudziliśmy sie ok18:P a dzisiaj robie porządki w szafach...nie bardzo mi się chce...ale cóż jak trzeba to trzeba...ale i tak wolę to od zmywania, mogę wysprzątać całe mieszkanie, piwnice nawet u sąsiadki,całe pranie zrobić ręcznie niż mam pozmywać!!! :P:P:P Miłego dzionka :D