Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość memłam

Moja mama młodnieje a ja wyglądam brzydko!

Polecane posty

Gość memłam

Moja mama ma 41 lat i widzę, że z dnia na dzień wygląda tak jakby młodziej, nie ma prawie zmarszczek i jej twarz jest promienna. Nigdy nie używała drogich kremów, tylko takie najwyżej do 20 zł. Myje twarz wodą i mydłem, czasem zrobi sobie jakaś maseczkę (powiedzmy 1-2 na 2 miesiące lub rzadziej) Miała bardzo dużo stresów, m.in związanych z prawem jazdy i wydanymi na to pieniędzmi (zdała dopiero za 7 razem) jest osobą bardzo nerwową, życie z ojcem też jej się nie układa za dobrze, to znaczy nieraz są straszne kłótnie ale nieraz jest spokojnie. Jest raczej pesymistką... Jak patrzyłam na nią kiedyś bez makijażu to raczej nie była zachwycająca, a teraz jak jest bez makijażu to ładnie wyglada a jak zrobi makijaż to już całkiem wygląda na 28 lat A ja...mam trądzik :O przez to musze uzywać pudrów itp, bo nie wyjdę przez to z domu...wybieram kosmetyki też raczej tanie, ale kupione np. w aptece. Moja cera i tak jest taka szara, taka bez życia, na dodatek jestem bardzo blada i nie mogę się opalić na twarzy :/ bo zaraz wychodzą mi piegi...dlatego używam kremów z filtrem. zaskórniki i ropne wypryski mam na brodzie, choć zdarzają się także na policzkach. Trądzik nie jest duzy, ale przeszkadza bo praktycznie codziennie pojawiają się 1-2 nowe wypryski, a przed okresem to o wiele wiecej :( Ogolnie to moja mama wyglada lepiej niz ja, ot cała prawda :O

Jak ja idę gdzieś z mamą to wszyscy myślą, że to moja siostra :O Powinnaś się cieszyć, że masz ładną mame, a trądzik przy odpowiednim leczeniu i z wiekiem powinien mijać.

Gość takasiakaiowaka
12skizto, mamy tak samo ze swoimi mamusiami w takim razie :D ale to chyba dziedziczne jest, także cieszmy się